Προς το περιεχόμενο

Μp3 Pro

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Noble D:<BR><STRONG>Apo ena rindomo testarisma pou ekana eida oti to mp3pro@64 einai elaxitsa katotero apo mp3@128....<BR>Auta Cu smile.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>To testarisma pos to ekanes gia na katalabo me kapoio programma,i me to auti aplos?Giati an to ekanes me to auti kai se mikpo sistima ligo diskolo na katalabeis diafora.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by NeTeD:<BR><STRONG>Kai gia kapoious pou eipan oti mas vazoun pali na agorazoume kainourgia mhxanhmta, kai oti ginomaste thymata twn ekseliksewn exw na pw to ekseis:<P>Ti einai ayta pou lete!!!<P>Prokeitai gia mia ousiastikh anavathmisi me nohma, kai oxi aplws mia xazh anavathmisi.<P><BR>[ 15-06-2001: Message edited by: NeTeD ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Filarako Neted, leme ayta pou pisteyoume kai exoume kai pliri eythini twn logwn mas wink.gif" border="0 Opws kai esy les ayta pou pisteyeis kai kala kaneis wink.gif" border="0 Otan o allos exei deck Mp3 Player, Car Mp3 Player, forita Mp3 CD Players logiko einai na theorei ton eayto tou thyma ean agorasei kai nea syskeyi mono kai mono gia na einai symvatos me to neo format. Kai oxi thyma twn exelixewn opws grafeis, alla thyma tou yperkatanalwtismou...Gia na xwrane sto kathe CD 300 kommatia anti gia 150? Ma oute kai ta 150 prolavainw na akousw simera...<BR>Aytos einai loipon o tapeinos mou syllogismos... smile.gif" border="0 Den aforizw to neo format ek proimiou...Perimenw na dokimastei kai tote vlepoume...

Δημοσ.

Το τέσταρα και εγώ σε καλό σύστημα ήχου και παρατήρισα ότι ένα τραγούδι κωδικοποιήμένο σε mp3@128 ακούγεται καλύτερα απ' ότι όταν είναι κωδικοποιημένο σε mp3Pro@64.Και η διαφορά είναι εμφανής δυστηχώς.Προκύπτει και ένα νέο πρόβλημα με το νέο φορμά.Δεν υπάρχει decoder για να τα αποκωδικοποιήσουμε και να τα φέρουμε στην αρχική τους μορφή.

Δημοσ.

Για κάντε δεξί κλικ πάνω στο βασικό πρόγραμμα του mp3Pro... Λέτε πως ακόμα δεν υπάρχει Decoder...;

Δημοσ.

Δοκίμασα ένα πολύ χαρακτηριστικό τραγούδι των Faithless. Το έκανα mp3@128 και mp3Pro@64. Το έγραψα σε cd και το έβαλα να παίξει σε Philips Expanium! Παίζουν ακριβώς το ίδιο. Λαμπρά θα έλεγα! Πείτε πως το Expanium το υποστηρίζει ήδη...<P>Μήπως υπάρχει crack για να ενεργοποιηθούν τα υψηλότερα bitrates;

Δημοσ.

To mp3pro einai mia endiaferousa patenta, h opoia den exei kai toso epanastatikes diafores apo ta klassika mp3 oso isxyrizetai h Thomson. Afto pou kanei o mp3pro encoder (sth morfh pou yparxei sto demo sta 64kbps) einai na kanei encode ena WAV sta 22.050 KHz se stereo format. Afto, eks orismsou, dinei sto encoded arxeio ena eyros syxnothton pou ftanei mexri ta 11 KHz. Parallhla, o encoder kata th diarkeia ths sympieshs krataei kapoia stoixeia gia tis syxnothtes pou exei to tragoudi apo ta 11 KHz kai pano kai sozei ta stoixeia ayta se ena eidos pinaka. Kata thn anaparagogh enos arxeiou mp3pro, enas katallhlos player parallhla me thn anaparagogh tou sympiesmenou sta 22 KHz hxhtikou shmatos anasygkrotei kai tis plhrofories gia tis megalyteres syxnothtes dinontas mia "eikonikh" morfh tou arxikou WAV. Oi shmerinoi mp3 players (Winamp klp) den mporoun na apokodikopoihsoun tis extra plhrofories gia tis ypshles syxnothtes pou exei ena arxeio mp3pro gi'ayto kai to vlepoun opws, ousiastika, einai, dhladh sta 22.050 KHz. Afto pou sas leo mporeite na to eksakrivosete kai apo to idio ton RCA encoder/player an valete ena arxeio mp3pro na paizei kai to proxorhsete gia paradeigma 1 lepto mprosta tha deite oti gia ena klasma tou deyteroleptou tha paizei sta 22 KHz mexri o player na vrei tis katallhles plhrofories gia tis ypshloteres syxnothtes.<BR>Apo kei kai pera, gia 64kbit h poiothta einai sympathitikh alla se kammia periptwsh, kata th gnwmh mou, den kanei gia na parei kapoios ta audio CD tou kai na ta kanei encode se ayto to format. Ayta pou leei h etairia oti einai isaksio me kanoniko mp3 sta 128 einai diafhmistikes ypervoles. Ena 128ari mp3 se swsto encoder (Lame kai oxi vlakeies typou AudioCatalyst) einai, pisteyo, arketa anotero. Dokimaste to me kana diskoloutsiko tragoudi (px kanena live me xeirokrothmata)kai tha akousete shmantikh paramorfosh. Vevaia, gia forhtes syskeyes kai gia streaming meso internet apotelei poly kalh lysh, thn kalyterh sto megethos arxeion pou paragei. Telos, exw thn entypwsh pws to mp3pro einai eidika ftiagmeno gia mikro megethos arxeiwn para gia ypshlh pistothta hxou. Gi afto eksallou h etaireia evgale ton encoder sta 64 kbps kai gi afto sto site ths tonizei toso poly thn metafora arxeion meso internet, ton xwro pou tha pianei klp. <P>PS Ta WMA arxeia einai h megalyterh paparia pou exei vgei pote. Prosfata egrafa ena frontend gia ton Media Encoder 8 pou einai command line kai ton dokimasa ektatamenws. Se ola ta tragoudia prosthetei enan aparadekto metalliko hxo o opoios einai idiatera emfanhs sta piatinia ton drums.

Δημοσ.

Basika to problima tou WMA einai oti prospathei na simpiesei megalo ebros sixnotiton se poli mikro xoro(bitrate). Prosopika den pistebo pote na kataferoun na plisiasoun pote tin piotirta tou cd se simpiesi 20x (64kbps) kai tha einai poli diskolo na to kataferoun sta se 10x(128). Anti lipon na ipotimane tin n oimosinimas legontas oti ta exoun kataferei px. i microsoft ipostirizei oti to wma exei cd piotita sta 48kbps, ma kala pion douleboun? gia poso m***** mas exoun?<BR>Giati o kosmos ta xaftei auta?<BR>Den exoun ekei ekso ixia tis prokopis?<BR>I mipos einai koufoi?<BR>Giati den iparxei allos logos gia na ta pistepsoun auta pou autoi taizoun ton kosmo.<P>Panta filika!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Noble D:<BR>[QB]Apo ena rindomo testarisma pou ekana eida oti to mp3pro@64 einai elaxitsa katotero apo mp3@128. Opote einai ena format me mellon to thema einai ti kaneis stis parapano Bitrate. Dioti emena auti i piotita pote den me efxaristouse kai exo na kodikobiiso mp3@128 kati xronia.QB]<HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Symfwnw...tha itan kali idea an ipirxe mp3pro@32 format to opoio na na einai antistoixo tou mp3@64 (me misi xwritikotita)...<BR>H mipws iparxei kai den to anefere kaneis??

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by zbutsam:<BR><STRONG>To mp3pro einai mia endiaferousa patenta, h opoia den exei kai toso epanastatikes diafores apo ta klassika mp3 oso isxyrizetai h Thomson.....</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Ti na sou po re file etsi opos mas ta les esy kai bgazeis ola ta format aout,ante Grafta kai akouta ola se .wav .

Δημοσ.

Ego den eipa oti ola ta arxeia einai aout kai de mporo na katalavo oti prokyptei afto epeidh eipa oti kathenas pou vgazei ena proion kai leei oti einai TO EPANASTATIKO EYRHMA TOU AIWNA de shmainei oti einai kiolas. Aplws eipa oti sto mp3pro o hxos xanei poly se sxesh me to arxiko WAV oste na katalavaineis eykola poio einai to sympisesmeno arxeio kai poio oxi. Apo kei kai pera ta MP3 arxeia se kapoio logiko megethos (170-190 kbits) kai me ton swsto encoder (Lame,Fraunheufer kai oxi Xing)akougontai se para poly megalo vathmo idia me to arxiko WAV akoma kai se pio kala systhmata hxeiwn apo afta pou oi perissoteretoi diathetoume. Epishs o kodikas tou MP3 einai eleftheros kai ekselisetai synexws eno antithenta ta WMA,MP+ ktl apoteloun copyright kai anaptyssontai mono apo tis antistoixes etaireies.

Δημοσ.

Gia na katalabeis thn diafora metaksy enos APLOU mp3 96kbps kai enos CD se ena METRIO stereofoniko einai anyparkth...An exeis tora DOLBY DIGITAL/SURROUND/KalhKartaHXOU kai alla tosa ,h diafora einai megalh...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by zbutsam:<BR><STRONG>Ego den eipa oti ola ta arxeia einai aout kai de....</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Kaneis den eipe oti to Mp3pro i otidipote allo einai to Format tou aiona aplos perimenoume ta gegonota na di3oun xoris na leme polla polla ,kai to decoder to kanei se .wav kanoniko apo 2mb to ka8e mege8os enos Mp3pro , Anti8eta me to wma pou einai kleintomeno kai den 3ekleinonei me tipota (toulaxiston exo den exo brei tipota ,kai eixa kati arxeia se auto to Format ,exo xorisei ton disko mou ton skliro se 2 meri meta apo ena sbisimo sto meros tou diskou pou eixa kanei egkatastasei ta windows ,eixa apo8ikeusei ta .wma sto allo meros pou den einai ta windows ,kai ekana pali egkatastasei kai ta arxeia den epaiza arnounta na pai3oun me tin kainourgia egkatastasei ,kai mou ebgazan mia selida apo tin microsoft.Kati apo apo8ikeuetai stin registy,kai ta arxeia auta na fantastite itan apo ena sigkotima tou 3adelfou mou pou ta eixan se CD kai ta perasa ego mesa Nomima diladi,Parola auta den epaiza kai anagkastika na ta sbiso). Oloi psaxnomaste den Leme oti to Mp3pro einai to teleio Format ,Alla Mallon Kalitero apo to Mp3. wink.gif" border="0 <BR>jk<p>[ 19-06-2001: Message edited by: jk ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...