Προς το περιεχόμενο

-=[MMORPGs]=- Archlord - Noes! Any other MMOG Any1? :P

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έμαθά απο έναν φίλο μου που ακόμα λιώνει στο Lineaids (Heroe ston Teon) οτι η Argoodaki απλά σπέρνει στο pvp.Oπότε στο Lineaids αν όντως είσαι εσύ η Argoodaki είσαι πιό καλή στο Lineaids απο το forum trolling.

Trolling?? Trolling??? Sinel8e mwre...kanw ligo plaka me 4 zwa siga to pragma..Oute pou fantazonte poia eimai, egw sou lew, as ta ferei o 8eos kai na poune oti lene mprosta mou se kamia mazwksh twn Insomniacs....Otan 8a er8ei afti h agia wra paw stoixima oti 8a akousw tis magikes leksoules -> "Ela mwre, plakitsa ekaname...".

Edw na tous paei na mpoun sto room mou (p to exw fatsa karta sto sig..), na mou ta poune Live..

P.S: Oloi me 3eroun ston xwro tou L2 Remiel, min to psaxneis..

Regards,

Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.

Αυτή η ιστορία έχει παρατραβήξει.Στο κάτω κάτω ποια νομίζεις πως είσαι ? Πολύ μεγάλα λόγια λες...4 ζώα ?? Κωλώνουμε να τα πούμε live ? Πάω στοίχημα είσαι ένα κοριτσάκι που δεν έχει τι άλλο να κάνει και παίζει κάνα game όλη μέρα ή λέει ένα σωρό βλακείες στο insomnia και τελικά όταν της απαντάνε οι άλλοι χαίρεται και νομίζει πως είναι και περιζήτητη.Τέτοιο μόγγολο δεν έχω ξανασυναντήσει....

Ps:Ούτε που φαντάζονται ποια είμαι εγώ ??

Σιγά τα αίματα ρε Κακέτση !!

Δημοσ.
Αυτή η ιστορία έχει παρατραβήξει.Στο κάτω κάτω ποια νομίζεις πως είσαι ? Πολύ μεγάλα λόγια λες...4 ζώα ?? Κωλώνουμε να τα πούμε live ? Πάω στοίχημα είσαι ένα κοριτσάκι που δεν έχει τι άλλο να κάνει και παίζει κάνα game όλη μέρα ή λέει ένα σωρό βλακείες στο insomnia και τελικά όταν της απαντάνε οι άλλοι χαίρεται και νομίζει πως είναι και περιζήτητη.Τέτοιο μόγγολο δεν έχω ξανασυναντήσει....

Ps:Ούτε που φαντάζονται ποια είμαι εγώ ??

Σιγά τα αίματα ρε Κακέτση !!

Τον βλέπω τον Κακέτση να κάνει μήνυση στο insomnia....

Δημοσ.
Πάω στοίχημα είσαι ένα κοριτσάκι...(..)

Tha to xaseis zwo-psixologe..

Ka8e fora pou ena zwon exei elipsh epixeirimaton katevazei tin ilikia mou, mou leei oti para-paizw gaming, oti para-postarw sto Insomnia.gr, oti den exw tpt allo na kanw sti zoi m ktlp (Tromera Simperasmata dld..Mias kai dn exoume tpt kalitero na poume, para xrisimopiontas ta skata mesa sto kefali mas -slipknot..)

A. Offtopix

B. No Arguements

C. No Facts

D. No Points

Eimai alergiki se atoma san kai tou logou s..

Ean 3anakoitakseis ta posts apo tin arxi, 8a deis oti egw to mono pou ekana itan na valw mia Pic tou Archlord (kai tou WoW) kai na to dikasw..Tote petaxtike enas klainmain kai ksekinise na me apokalei "gia ton #@$%" kai na m leei alles asinartisies..Eseis sinexisate to ergo tou..Mia fora, egw den prosevala/evrisa kanenan..Eseis to kanate afto..

Oso exw daxtila 8a grafw, to Forum einai gia na postaroume tin gnwmi mas..Kai h gnwmi mou einai (gia osous dn ktlvane..) oti to WoW einai toso frixto game, pou akoma kai tin swtiria tis psixis na evriska mesa apo afto, pou kai to telefteo ston planiti na itan..DEN 8a to agiza!! Gousto mou einai, h' to dexese kai postareis kai esu tin diki sou gnwmi, h' simperiferese san zwo..Esu kai oi filoi sou epileksate to 2o..

Join #Animals

Pantos pliroforiaka, oute na fantastite oti oi vromies kai ta offtopix sas me feran se "diskoli" 8esi..Xavalediariki fash..Exw er8ei antimetwph me makran pio eksipnous flamers sto parel8on..(O klainmain einai to deksi tou Lazopoulou F/E..).

Ta RESPECT atoma tou forum einai filoi m kai me 3eroun polu kala..Esas sas grafw polu apla ekei p dn pianei melani ;)

Paw volta..

Luv, Hugs n' Kisses,

Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.

Καλά κάτι τέτοια άτομα έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν συχνά και ξέρω πολύ καλά την τακτική τους.Προκαλούν συνέχεια και προσπαθούν να στρέψουν τα όλα τα βλέμματα πάνω τους ώστε να νοιώσουν κάποιοι.Αφού έρθουν σε αντιπαράθεση με τον άλλον,συνεχίζουν να πετάνε τα ίδια κούφια επιχειρήματα όπως και πριν και λένε κλασσικά βλακείες υπέρ τους,μειώνοντας αυτούς οι οποίοι αντέδρασαν αφού τους είχαν προκαλέσει....έτσι κάτι τέτοια ατομάκια παίρνουν ικανοποίηση και βγαίνουν απ' τη μιζέρια τους.

Εγώ να δεις πόσο αλλεργικός είμαι σε ατομάκια σαν και του λόγου σου.Και όχι μόνο εγώ αλλά και αρκετοί ακόμα όπως φαίνεται.Μάλλον δεν έχεις καταλάβει γιατί αρπάχτηκαν όσοι αρπάχτηκαν...κοίτα ξανά τα posts και μάθε να διαβάζεις σωστά.

Όσο έχεις δάχτυλα συνέχισε να γράφεις,απλά απ' τη καινούργια χρονιά μάθε να γράφεις Ελληνικά.Ελπίζω να μην γράφεις και τότε σαν ζωάδι...Άποψη σου είναι για το game αλλά την εκφράζεις με τέτοιο τρόπο που φαίνεται ότι έχεις κόμπλεξ.Αν ήσουν σωστή όπως προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι τότε θα έλεγες απλά ότι δεν πρόκειται να αγγίξεις το WoW και δεν θα ξαναμίλαγες.Και να μην σου αρέσουν τα γραφικά,αρέσουν σε εκατομμύρια άλλους και δεν πα να χτυπιέσαι δεν αλλάζει.

Το πρόβλημα είναι ότι νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου και όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα.Σκασίλα μας μεγάλη αν ήρθες σε δύσκολη θέση ή αν τα έκανες πάνω σου.Με τέτοιες βλακείες που βλέπουμε όμως πώς να μην αντιδράσουμε ? Άνθρωποι είμαστε και έχουμε και όρια.

Όσο για το γεγονός ότι έχεις αντιμετωπίσει με μακράν πιο έξυπνους flamers στο παρελθόν το έχουμε ξαναδεί γραμμένο από σένα άπειρες φορές...το εμπεδώσαμε φτάνει.

Τουλάχιστον τελικά ξέρω ότι το gaming στα κορίτσια προκαλεί βλάβη στον εγκέφαλο.Όχι ότι και στο ανδρικό φύλλο δεν προκαλεί,αλλά απ' ότι φαίνεται στα κοριτσάκια πιο πολύ...στα κοριτσάκια για pc.

• Super Moderators
Δημοσ.

haha an parapostareis esy sto forum tote egw ti kanw? :P

twra gia to king of mmorpgs pisteuw oti oi ari8moi miloun kalytera apo emas...

WoW= sxedon 10m syndromhtes

L2= sxedon 3m syndromhtes (parakalw mhn anaferete private servers...den metrane...an tous arese to game 8a plhrwnan gia paizoun stous official :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...