Προς το περιεχόμενο

-=[MMORPGs]=- Archlord - Noes! Any other MMOG Any1? :P

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω πως όλοι λιγο πολύ ξέρουμε τι μεταχείριση έχουν τα κοριτσιά σε mmorpg και το ότι είσαι Hero κάτι λέει για τημ μεταχείριση αυτή.Και το σχόλιο ότι έφτασες έκει χωρίς ebay είναι ανούσιο μιας και άν έκανες ebay δεν νομίζω να το έλεγες.Τέλος ναι το wow δεν έιναι το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου έχει απίστευτα μειονεκτήματα αλλα προς στιγμήν είναι ότι καλύτερο υπάρχει μιάς και είναι ένα παιχνίδι που θέλει .ελάχιστο μεν καποιες φορες, skill.Η αντιπαράθεση αυτή δεν νομίζω να βγάλει πουθενά μιας και τα fanbois της κοπελιάς αυτής θα αρχίσουν να spammaroun.Πάντως το καλύτερο απο αυτό το thread είναι οτι έμαθα για τον Skia κάποια πράγματα που έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτά που λέει.

Βτw

Remiel 63 lvl Dark Avenger Server :Teon Equip : Full Majestic,Damascus +8.

Merry Christmas.

ps. H Pic επάνω έχει μόνο την παρέα τις μικρής Λουλούς δεν βλέπω κανένα undead..

Δημοσ.

o skia ine poly morfwmenos anatrixiasa:-( .Koita na deis poly xaritwmena brizeis poli diakritika omorfa+leptepilepta+apo pisw(ups ipa kati gnwrimo? ):megale xalarwse epeidh ise 34 xronwn+paizeis lineage +_mmoRpgs ise 8eos?(h gynaika s t kserei?:lol:)+blepis+lazopulo+eisai dhmokraths+klp klp.Pwpw ise poli man megale tarathka oso g to koritsi_gia_na_paei_ksana_na_paizei_me_barbie_t_na_pw>>pantws h kardula ine poli wraia:lol::lol::lol:+opoios exei problima....:rolleyes::rolleyes:

KALA XRISTUGENNA :-)

Δημοσ.
Νομίζω πως όλοι λιγο πολύ ξέρουμε τι μεταχείριση έχουν τα κοριτσιά σε mmorpg και το ότι είσαι Hero κάτι λέει για τημ μεταχείριση αυτή.

Oti peis..Eixa arketo assist apo tin Clan m..Alla egw pistevw oti einai epidi metraw ws Player..O misos server me assistare kai o allos misos me misouse..(Se opoion kai na piga ginotan afto..Akoma kai sto Insomnia.gr to idio ginete..)

Sto L2 metraei to assist distixws (Eidika ston Off..), diskola solarei kaneis ston Lionna kai ston Teon de nomizeis?

Ean kapoios epileksei to solo, ekei paradexomai oti nai eiparxei "kapsimo" sto L2..Sou pernei olo to xrono tis zois sou..kourash kai angxos..

In my honest Opinion gia na petixeis sto Lineage2 8eleis TROPO oxi KOPO..

Η αντιπαράθεση αυτή δεν νομίζω να βγάλει πουθενά μιας και τα fanbois της κοπελιάς αυτής θα αρχίσουν να spammaroun.

Prosvaleis to spam legontas to afto....Ta pedia einai o zwntanos 8anatos tou epixeirimatos....

Βτw

Remiel 63 lvl Dark Avenger Server :Teon Equip : Full Majestic,Damascus +8.

:confused: Piges 63 lvl ston trexon kalitero server tou Off kai rerollares sto wocw? =/

Btw:

Argo0daki 78lvl Soultakah # 78 lvl Ghost Sentinel # 78 lvl Arcana Lord

Gia Items as min milisw :lol:

ps. H Pic επάνω έχει μόνο την παρέα τις μικρής Λουλούς δεν βλέπω κανένα undead..

undeadroflsn7.jpg

Kai twra pou eipes DElf .. pare kai dio DElves apo L2 meria ..

l2cos006gk10uT05Y0.jpg

Marry X-Mas all..

Maraki..

Δημοσ.

καλα οταν ξεκινας το l2 μιλαει μια κοπελα και λεει (welcome to λίνεατζ 2) οποτε το θεμα του ονοματος λυθηκε, τωρα ο λογος που δεν παιζω και γω wow αλλα l2 ειναι αυτο με τα γραφικα(ασχετο που μου αρεσει πολυ το warcraft3). Ο λογος που εχει τοσο περισσοτερο κοσμο το wow ειναι οτι εχει 100 server και συναθροιζονται ολοι οι server ας πουμε ενω το l2 εχει 10 official και 300unofficial. Επισης μεγαλο ποσοστο που παιζει wow δεν εχει παιξει l2, υπαρχουν και βεβαια παλιοι l2 player που πηγαν wow να δουν κατι διαφορετικο. Τελος παντον και τα 2 καλα game ειναι οποιο θες πληρωνεις και παιζεις δεν εχει και μετοχες των εταιριων ωστε να το ψαχνουμε παραπανω.

α και 63 να πας στον teon πλεον ειναι 1 μηνας υποθεση, τωρα αν εχεις γινει hero (aka s grade) μονο με shop δεν γινεται ή εχεις σηκωσει τρελα drop ή επαιζες 3 χρονια στο ιδιο server ή πληρωσε το clan και σου εδωσε αυτο τα material.

• Moderators
Δημοσ.
O misos server me assistare kai o allos misos me misouse..(Se opoion kai na piga ginotan afto..Akoma kai sto Insomnia.gr to idio ginete..)

/offtopic αλλα μην υπερβαλεις κιολας,δεν ξερω για τους servers του l2 αλλα δεν ασχολειται και ολοκληρο το insomnia μαζι σου:rolleyes:

Δημοσ.

O τι ωραίο είναι να έχεις συτό το πολύτιμο αγαθό : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

Lineage II παίζω,wow παίζω,Lotro παίζω,ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΑΙΖΩ!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δημοσ.
καλα οταν ξεκινας το l2 μιλαει μια κοπελα και λεει (welcome to λίνεατζ 2) οποτε το θεμα του ονοματος λυθηκε

Oxi, dn mporeis na ktlveis apo ekei tin ali8ini profora, to leei mperdemena..

Alla mias kai milas sovara..

To Λάιν-έιτζ den eiparxei..Eiparxei to Λίνιατζ kai simenei "Katagwgh"..

Alla 3ereis gt dn prepei na xoloskame kai na to proferoume diaforetika apo to 99% twn players? Dioti einai Lineage2™ kai otidipote einai marka/onomasia proferete opws na'ne..Dld Line-Age, as fanei to Profeciency se alla pio xrisima pragmata ;)

τωρα ο λογος που δεν παιζω και γω wow αλλα l2 ειναι αυτο με τα γραφικα(ασχετο που μου αρεσει πολυ το warcraft3). Ο λογος που εχει τοσο περισσοτερο κοσμο το wow ειναι οτι εχει 100 server και συναθροιζονται ολοι οι server ας πουμε ενω το l2 εχει 10 official και 300unofficial.

Perisevei na pw oti edw simfwnw..

α και 63 να πας στον teon πλεον ειναι 1 μηνας υποθεση, τωρα αν εχεις γινει hero (aka s grade) μονο με shop δεν γινεται ή εχεις σηκωσει τρελα drop ή επαιζες 3 χρονια στο ιδιο server ή πληρωσε το clan και σου εδωσε αυτο τα material.

Epilegw to "Paizw tria xronia ston idio server"..H Clan mou itan kai akoma einai h kaliteri ston Server kai eixa megali voithia apo ekei..To apotelesma metraei omws..Egw EBay dn ekana to ksanadilwnw (Kai eimai fanatiki Donator-H8r)..

/offtopic αλλα μην υπερβαλεις κιολας,δεν ξερω για τους servers του l2 αλλα δεν ασχολειται και ολοκληρο το insomnia μαζι σου:rolleyes:

Pali kala..

O τι ωραίο είναι να έχεις συτό το πολύτιμο αγαθό : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

Lineage II παίζω,wow παίζω,Lotro παίζω,ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΑΙΖΩ!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

:-) Marry XMas too Gamer ;)

/Maraki..

Δημοσ.

πεντακαθαρα αγγλικα μιλαει στο tutorial και λεει ειπαμε welcome to lineage2(καταγωγη 2). οσο για το ebay τι να κανουμε δεν βαριεσαι, εκανα και γω να παρω την majestic 50e δεν ειναι και εγκλημα.

Δημοσ.

Αν το wow ηταν free η blizzard θα ειχε κυριευσει το κοσμο. Μην συγκρινεται γραφικα με gameplay. Οι καμμενοι που πληρωνουν απαντουν μονοι τους τι προτιμουν (ναι ειμαι και εγω καμμενος) :P

Δημοσ.
duh, mirizw polu butthurt edw mesa..

Mazeftikan ta aniw8a ola mazi na ta valoun mazi m :cry:

Klainmain min flamareis polu, prosekse min klaseis kai pesei to forum, xroniares meres..

Btw: Vrika to char mou.. xD WocW Rocks! Gameplay > ALL

/Maraki..

Den mas paratas re kammeno xristougenniatika?

Go pester someone else..

http://getafirstlife.com/

Under 18? Get a Teen First Life

"I like totally tried to get into First Life and those dudes were like, sorry man, you're totally not old enough. I was like, WTF! Then I found out about Teen FL, and everything's cool now." --Aaron, 15

Merry Christmas events...

Δημοσ.
http://getafirstlife.com/

Under 18? Get a Teen First Life

"I like totally tried to get into First Life and those dudes were like, sorry man, you're totally not old enough. I was like, WTF! Then I found out about Teen FL, and everything's cool now." --Aaron, 15

Merry Christmas events...

Yeah, yeah, keep talking, someday you might say something intelligent. ;)

Δημοσ.

Lineage 2 -- > Έπαιζα global και δυστηχως είχα καεί ( L2 - DA - DC set - BO set, Deadmans glory) 71lvl σταμάτησα πριν γίνει full c4 και ντύθηκα μόνος μου.

Λοιπόν:

1) Παντού είχε κόσμο ( στα γνωστά spot πάρα πολλούς ...)

2) Το 90% ήξερε να παίζει τον char του (σε αναγκάζει το παιχνίδι: το -4 πονάει και το ότι σου πέφτουν items )

3) Υπήρχε κατα κάποιον τρόπο ομοιόμορφη κατανομή παικτών στα lvl) Πχ έβρισκες εύκολα party στο level σου.

4) Πολύ ξύλο παντού (PVP,PK κτλ. πχ lair γινόταν κόλαση πολλές φορές)

5) Λίγα αλλά ουσιαστικά items

wow --> Ξεκίνησα τώρα στις γιορτές . Rollaρω tauren druid (28 lvl έιμαι)

Server genjuros

1)Τα πάντα είναι έρημα .

a)Thousand Needles δεν έχω δει ally

B) Ashenvale 2 allies μέχρι τώρα.

c) BG δεν έχω πάει γιατί δεν μπορούν να συμπληρωθούν μέχρι τώρα 5 άτομα( Έλεος έτσι?)

2 ) Wailing Caverns (instance) Πήγα πάρτυ και συνενοήθηκα να tankarw με αρκούδα. Ένα βλήμα lock έκανε ότι να ναι και τράβαγε και αυτό moobs) . Μικρα levels --> δεν τρώω -4 γι'αυτό κάνω m@l@kies.

3) Πολλά quest είναι μέσα σε instance . Για να πας εκεί θες πάρτυ. Αλλα έλα όμως που τα πάντα είναι έρημα.

4) Τα πράσινα quest πλέον (28 lvl) είναι σχεδόν απλησίαστα(όχι όλα). Θες και άλλα άτομα να σε βοηθήσουν και να βοηθηθούν. Αλλά τα πάντα είναι έρημα...

5) Το 90% των παικτών που βλέπεις είναι 67+. Πάλι ερημιές και σήμερα στην Ashenvalle ...

6) Όλοι rollάρουν lock και hunter. (Για να μην κατηγορείτε το L2 για necro και ΤH)

7) OK βλέπω ότι έχει μεγαλύτερο βάθος το wow αλλα και πάλι τα πάντα είναι έρημα ...

8) H ευχαρήστηση είναι πλέον άγνωστη ( που είναι οι allies που παραμονεύουν όπως έβλεπα παλιότερα όταν έπαιζαν οι φίλοι μου?)

Δημοσ.

Έμαθά απο έναν φίλο μου που ακόμα λιώνει στο Lineaids (Heroe ston Teon) οτι η Argoodaki απλά σπέρνει στο pvp.Oπότε στο Lineaids αν όντως είσαι εσύ η Argoodaki είσαι πιό καλή στο Lineaids απο το forum trolling.

Δημοσ.

Το θέμα είναι απλό.Ο καθένας επιλέγει και παίζει ότι γουστάρει αλλά το θέμα είναι πως αν ο άλλος είναι κομπλεξικός δεν παραδέχεται το γεγονός ότι το WoW προσφέρει σε κάποιον που έπαιζε L2 κάτι καινούργιο(για αρχή τουλάχιστον).Επίσης τη σημασία έχουν τα γραφικά ??? Πολύ μογγολική φιλοσοφία είναι αυτή....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...