after Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ειχα δει απο κοντα, τελικα ειδα αρκετα αποψε Νομιζω οτι ειναι τελειως λαθος η κατανομη αυτη Το τροφοδιτικο κατω κατω, ο επεξεργαστης ακριβως απο πανω, τι σοι ψυξη θα γινεται Εκτος και αν δεν εχω καταλαβει κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 οι μητρικές με heatpipes επωφελούνταν πολύ απο το airflow ενός κουτιού όταν είναι σε BTX διάταξη δεν είναι λάθος και πολλές φορές φέρει καλύτερα αποτελέσματα από ATX βέβαια πρέπει να έχεις case που να μπορεί να γίνει BTX και να έχει σωστό Airflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
after Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 οι μητρικές με heatpipes επωφελούνταν πολύ απο το airflow ενός κουτιού όταν είναι σε BTX διάταξη δεν είναι λάθος και πολλές φορές φέρει καλύτερα αποτελέσματα από ATX βέβαια πρέπει να έχεις case που να μπορεί να γίνει BTX και να έχει σωστό Airflow Ναι αλλα φευγει ολη η ζεστη απο το τροφοδοτικο και παει πανω στο επεξεργαστη Δεν ειναι λαθος να ειναι ο επεξεργαστης κατω κατω, που εχει και πιο δροσια, αλλα θα προτιμουσα το τροφοδοτικο τερμα πανω στο κουτι Εκει βρισκω το λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 υπάρχουν κουτιά και τα πιό πολλά συγκεκριμένα έχουν πάνω το PSU και σε BTX στο stacker 831 που έχω και το ξέρω όταν το κάνεις BTX το PSU μένει πάνω στο 830 το παλιό διαλέγεις εσύ που θες να το βάλεις αλλά ούτως η άλλος το psu τραβάει αέρα μέσα του οπότε δεν φεύγει ζέστη μέσα στο κουτί αλλά με την μία έξω από αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
after Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 υπάρχουν κουτιά και τα πιό πολλά συγκεκριμένα έχουν πάνω το PSU και σε BTX στο stacker 831 που έχω και το ξέρω όταν το κάνεις BTX το PSU μένει πάνω στο 830 το παλιό διαλέγεις εσύ που θες να το βάλεις αλλά ούτως η άλλος το psu τραβάει αέρα μέσα του οπότε δεν φεύγει ζέστη μέσα στο κουτί αλλά με την μία έξω από αυτό Σωστο και αυτο το οτι ρουφαει αερα, αλλα τελικα νομιζω οτι το καλυτερο ειναι το mobo να ειναι οριζοντιο, αν βεβαια δεν υπαρχει προβλημα χωρου Δοκιμασες ποτε να βγαλεις τον χειμωνα στο μπαλκονι το pc, να δεις ποσο πεφτουν οι θερμοκρασιες? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 οριζόντιο όντος θα ήταν καλύτερο για αυτό τα case τύπου χύμα στο κύμα είναι καλά όσο για το μπαλκόνι δεν βρήκα χρόνο ακόμα αλλά θα το βγάλω αλίος θα πετάξω το ψυγείο μεσα στο ψυγείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
after Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 οριζόντιο όντος θα ήταν καλύτερο για αυτό τα case τύπου χύμα στο κύμα είναι καλά όσο για το μπαλκόνι δεν βρήκα χρόνο ακόμα αλλά θα το βγάλω αλίος θα πετάξω το ψυγείο μεσα στο ψυγείο Μην γελας , γιατι εχω σκεφτει να παρω ενα ψυγειακι και να βαλω μεσα το pc Ειναι απλα κανονας της φυσικης, ουτε υδροψυξη ουτε αλλες βλακειες Σκεψου οτι θα γλυτωσεις και απο θορυβο, γιατι θα μονωσεις το ψυγειο Θα χτυπας 25 βαθμους σε full load, ασε που θα εχεις και ευκολη προσβαση στα αναψυκτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 αυτο με το ψυγειο το εχω κανει.Καλοκαιρι ειχαμε ερθει απο διακοπες το ψυγειο αδειο για απολυμανση.Τι να το κανω τι νατο κανω?χονω μεσα το κουτι.Full load στα 3.6 με την στοκ ψυκτρα βαραγε 14βαθμους(το ψυγειο στο τερμα).Σκεφτηκα και καταψυξη αλλα δν χωρουσε. Στο μπαλκονη δν βολευει να το βγαλω γτ πολυ απλα το δωματιο μου δν εχει μπαλκονη απο έξω και δν φτάνουνε τα καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
after Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 αυτο με το ψυγειο το εχω κανει.Καλοκαιρι ειχαμε ερθει απο διακοπες το ψυγειο αδειο για απολυμανση.Τι να το κανω τι νατο κανω?χονω μεσα το κουτι.Full load στα 3.6 με την στοκ ψυκτρα βαραγε 14βαθμους(το ψυγειο στο τερμα).Σκεφτηκα και καταψυξη αλλα δν χωρουσε. Στο μπαλκονη δν βολευει να το βγαλω γτ πολυ απλα το δωματιο μου δν εχει μπαλκονη απο έξω και δν φτάνουνε τα καλώδια. To φανταζεσαι, εκει που βλεπεις κρεμασμενα air condition στις πολυκατοικιες, ξαφνικα να δεις κρεμασμενο ενα case και ενα χερι να βγαινει απο το παραθυρο και να αλλαζει cd-rom :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Παίδες, Σας χτύπησαν ..οι διακοπές.. στο κεφάλι ;; (Πλάκα κάνω) BTX δέν έχω δεί, δέ ρίχνεται καμιά εικόνα ;; Φίλε Vatos_locos ευχαριστώ αλλα η εικόνα δέν φαίνεται, http://www.obengware.com/telaah/gigabytega-8i915g-zfd.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.