anamenos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει ενημέρωση στην Ελλάδα για της συνολικές πωλήσεις κονσολών, hardware και video games στη χώρα όπως γίνεται με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές;
xrest Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 δεν εχω ιδεα,αλλα ετυχε χθες να παει ενας φιλος μου να παρει το πακετο ps3(60gb)+2games+2 χειριστηρια απο mediamarkt φαληρου και ειχε εξαφανιστει.Και του κανει ο πωλητης "ασε φιλε απο σαββατο εχουν φυγει 60 60αρια ps3 και 40 40αρια"
gascp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Η Ελληνική αγορά είναι πολύ μικρή αγορά και μπαίνει συνήθως στην κατηγορία "others". http://www.vgchartz.com/ Αλλά και τι νόημα θα είχε κάτι τέτοιο ;
chill Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 δεν εχω ιδεα,αλλα ετυχε χθες να παει ενας φιλος μου να παρει το πακετο ps3(60gb)+2games+2 χειριστηρια απο mediamarkt φαληρου και ειχε εξαφανιστει.Και του κανει ο πωλητης "ασε φιλε απο σαββατο εχουν φυγει 60 60αρια ps3 και 40 40αρια" Kαι στο πλαίσιο μια από τα ίδια. Παρήγγειλα χτες την έκδοση με το assasins creed αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα :/. Μου είπαν σήμερα θα παραλάβουν νέα παρτίδα αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει email αποστολής . Ελπίζω να μην το έχω το.... 2008.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.