essediss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον καταρχην μπορω να πω οτι εχω απογοητευτει γιατι δεν βρισκω κατι που να μου αρεσει.Ετσι ζηταω την βοηθεια σας. Προτιμω 3 μαρκες : toshiba,sony,hp αλλα δεν εχω προβλημα να μου προτινεται και καποια αλλη μαρκα με τα χαρακτηριστικα που ψαχνω. cpu :Intel Core 2 Duo 1,7++++ μνημη: 2048MB Οθόνη: TFT 15,4 Σκληρός Δίσκος: 120GB+++ SATA 5400rpm Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 8400M ποια ειναι ανταξια της απο τις ati ? επικοινωνια :Wireless LAN 802.11 b/g και Bluetooth χρηματα που διαθετω : μεχρι 1200 ευρω Με αυτα τα χαρακτηριστικα βρισκω μοντελα των hp :Pavilion dv6661ev,Pavilion dv6680ev,PAVILION DV6551EA,PAVILION DV6660EA. Sony : FZ11M,FZ21E Toshiba:τιποτα δυστυχως Δεν βρισκω πολλα λαπτοπ ομως επειδη τα ποιο πολλα δεν εχουν nvidia καρτα γραφικων.Να πω οτι προτιμω τα toshiba (τα εχω χειριστει)....και εχουν και εγγυηση 2 χρονια ....τα περισσοτερα.Στη sony κολαω γιατι δεν εχει service στην Ελλαδα. Προτεινετε μου εσεις κανενα μοντελο μπας και βγαλω ακρη ακομα και με ati καρτα γραφικων.
furious99 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μπες στο skroutz.gr και κοίτα στην κατηγορία τιμής που θες. Όλο και κάτι θα βρεις... http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.