stefanos_79 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Εχω αυτη την καρτα στον υπολογιστη μου για να εχω ιντερνετ.Αυτο που με απασχολει ειναι οτι εχω παρα πολλα frames with crc error οπως φαινεται και στην συνημμενη φοτο.τι μπορει να φταιει?Ειναι φυσιολογικο τοσα πολλα?
tsakonas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 polla borei na simvenoun...dokimase na allakseis channel apo 11 se 6 p.x ...episis einai me 802.11g? dokimase vale b only kai sto router.. kai to vasikotero to AP sou mipos einai konta se megalo metaliko antikeimeno? sidero klp? kati kanei paremvoles...
stefanos_79 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες και σε ευχαριστω για την απαντηση.Μεγαλο μεταλλικο αντικειμενο δεν υπαρχει αλλά ειναι κοντα σχετικα στην τηλεοραση και στο ιδιο δωματιο υπαρχει και η βαση του ασυρματου τηλεφωνου οποτε μπορει και να οφειλεται και σε αυτα. Καλά Χριστουγεννα
100 010 00 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Η βαση του ασυρματου κανονικα πρεπει να ειναι σε ξεχωριστο δωματιο, γενικα αν δεν εχεις προβλημα ειναι καθαρα αισθητικο αυτο που βλεπεις και οφειλετε σε jitter απο retransmitted packets, το οτι ειναι μεγαλο η μικρο το νουμερο των crc errors δεν παιζει και ιδιαιτερο ρολο, εκτος και αν εχεις διακοπες που εκει προκυπτει προβλημα
stefanos_79 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Εχω διακοπες αρκετες και παρατηρω οτι δεν υπαρχει πολλες φορες διακινηση δεδομενων σαν να μην δεχεται ο υπολογιστης τιποτα απο το router
100 010 00 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Κανε μια δοκιμη να παρεις το ασυρματο απο εκει και βγαλε και ολα τα ηλεκτρικα για δοκιμη, αν ετσι σου παιζει καλα εχεις interference απο καποιο μηχανημα. Σε πρωτη φαση παρε το router ενα μετρο μακρια απο ηχεια, τηλεορασεις κ.λ.π. και βγαλε την βαση του ασυρματου απο την πριζα, κανε και ενα on-off το router
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 kai to proto basiko pou sou ipan na allaxeis kanali sto router.
stefanos_79 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 To ειχα το ρουτερ στην αυτοματη επιλογη και τωρα το εβαλα στο καναλι 6 γιατι ενας αλλος στην πολυκατοικια εχει δικτυο στο 11.Επισης μειωσα το Transmit power dBm.Ειδα εμφανη βελτιωση αλλα το φαινομενο δεν εξαλιφθηκε τελείως.
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 entaxei mporei na ine paremboles apo alla diktia.des an xaneis diktio tora i oxi.dokimase kai me alous drivers kai allo firmware episis.kai sto adsl komati poles fores iparxoun error alla den simenei oti dimiourgei provlima.apla ginontai retransmit kai xaneis ligo taxitita.
100 010 00 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Ξεκινα απο πιο χαμηλα, καναλι 1 κ.λ.π.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.