morpheas2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν.. έχω το εξής πρόβλημα.. Κάποια στιγμή το είχα βάλει στο pc για να φορτήσει.. Όταν το έβγαλα, είχε κωλήσει.. πάτησα επανελημένες φορές απο το πλάι το reset.. αλλά ΤΙΠΟΡΑ!! Και τώρα έχει μήνει με αναμένα τα led στο play/pause και στο back.. Παιδιά τί μπορώ να κάνω για να το επανφέρω.. δεν με νοιάζουν.. τα τραγούδια.. απλά να ξαναδουλέψει!!!! Ευχαριστώ πολύ!
metmat Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Χωρίς να είμαι σίγουρος καθώς δεν έχω το συγκεκριμένο, δοκίμασε να του βγάλεις εντελώες την μπαταρία και να την ξαναβάλεις.
gv_liou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 αστο να τελειωσει μπαταρια και να σβησει μονο του. μετα κανε αναβαθμιση στο firmware
Compaq99 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Katevase apo edo: http://www.creative.com/products/mp3/MP3PlayerRecoveryTool/welcome.asp?region=1 to ergaleio apokatastashs ths Creative.Afou to egatasthseis syndeeis to mp3 sou , katevazei to aparaithto firmware mono toy kai kanei thn anavathmish
morpheas2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια.. θα κατεβάσω το πρόγραμμα.. και θα σας πώ αποτελέσματα!
sapphire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μου 'χει κάνει τέτοια κόλπα κι εμένα ένα Creative Zen V Plus 4GB. Πάτα το reset, ενώ το mp3 player είναι συνδεδεμένο μέσω του usb καλωδίου με τον υπολογιστή και θα σβήσει και ακαριαία θα ανάψει.
morpheas2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 ΦΙΛΑΡΑ!!! ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ:-D:-D:-D:-D:-D!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ:-D:-D:-D:-D:-D!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.