Προς το περιεχόμενο

Αγορα mp3 player

3rmis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας.

Σκοπευω να αγορασω ενα mp3 player μιας και η χωριιτικοτητα του παλιου δεν αρκει πλεον

Ειχα το Samsung YP-Z5 2GB πληροφοριακα.

Επειδη ενδιαφερομαι περισσοτερο για χαρακτηριστικα που δεν αναφερονται

στα χαρακτηριστικα που δινουν οι εταιρες,θα ηθελα να προτεινεται εδω καποιο

που:

1. Να εχει χωρητικοτητα πανω απο 6 GB
  2. Nα συνδεεται με pc αλλα να εχει και καλωδιο για να φορτιζει απο πριζα
  3. Να εχει επιλογη suffle all οποτε να ακουω οτι τραγουδι εχω μεσα αλλα shuffled
  4. Nα μπορω μεσα απο το mp3 να φτιαχνω playlists
  5. Nα μπορω μεσα απο το mp3 να κανω delete κομματια
  6. Να εχει ηχογραφηση
  7. Σχετικα μεγαλη αυτονομια σε θεματα ενεργειας (Του Samsung κραταγε 25 ωρες)
  8. Να συνδεεται σαν αφαιρουμενος δισκος στο pc για να βαζω κατευθειαν τα τραγουδια μεσα σαν αρχεια.Δηλαδη να μην εχει καποιο προγραμμαγια να βαζεις κομματια σε στυλ itune

Ναι,νομιζω αυτα ειναι ολα.

Αν εχω ξεχασει κατι θα επανελθω.

Καντε προτασεις λεγοντας ποιες απο τις παραπανω προυποθεσεις πληρει το καθε mp3 player,καθως και το ονομα,μοντελο και κατασκευαστη του :)

Eυχαριστω πολυ,καλες γιορτες

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ.

Εμενα το shuffle all , να σβηνω τα κομματια απο μεσα και να κανω playlists της στιγμης με καιει πιο πολυ.Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας πει

Δημοσ.

Εγώ θα προτείνω αυτό:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=1015990

Ικανοποιεί όλα τα κριτήρια, εκτός από το 2 (αφού φορτιστής πωλείται ξεχωριστά) και το 8 (αφού θέλει drivers - αυτό δεν το ξέρω 100% - νομίζω αν έχεις windows media player 10/11 ή winamp μπορείς και χωρίς drivers).

+ ότι παίρνει κι SD κάρτα για επιπλέον χωρητικότητα. Τι άλλο θέλεις;

Δημοσ.

To zen δεν σβήνει αρχεία από μόνο του εσωτερικά. Επίσης, η SD κάρτα που παίρνει είναι πιο πολύ διακοσμητική, γιατί τα περιεχόμενά της δεν ενσωματώνονται στην library του player. Πάντως φαίνεται σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος.

Εξωτερικός φτορτιστής πωλείται σίγουρα και είναι πανάκριβος. Έχω αγοράσει έναν μαϊμού πάμθηνο που κάνει μια χαρά δουλειά.

Συνοπτικά είναι ένα καλό Player, αν είχαν προσέξει το θέμα με την sd θύρα, θα ήταν το κορυφαίο.

Αλλά ρίξε και μια ματιά και στο sansa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...