harrys23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 έχω ένα προγραμματακι το οποίο είναι Freeware και οπότε ανοίγει μου λέει ποιος το δημιούργησε και κάθεται στην επιφανει εργασίας μου για 1 λεπτό μπορώ και με ποιο πρόγραμμα να αλλάξω τον χρόνο π.χ στα 30 δεύτερα και να βγάλω αυτό το χαζό όνομα ?? προσπάθησα με κάτι προγρ. σαν τα olly debugger & free-hex-editor δεν γνωρίζω και πολλα οποιος θελει ας βοηθησει. Ευχαριστω καλες γιορτες & Merry Christmas
m1cRo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 έχω ένα προγραμματακι το οποίο είναι Freeware και οπότε ανοίγει μου λέει ποιος το δημιούργησε και κάθεται στην επιφανει εργασίας μου για 1 λεπτό μπορώ και με ποιο πρόγραμμα να αλλάξω τον χρόνο π.χ στα 30 δεύτερα και να βγάλω αυτό το χαζό όνομα ?? προσπάθησα με κάτι προγρ. σαν τα olly debugger & free-hex-editor δεν γνωρίζω και πολλα οποιος θελει ας βοηθησει. Ευχαριστω καλες γιορτες & Merry Christmas Dose to programma sou
Directx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 έχω ένα προγραμματακι το οποίο είναι Freeware και οπότε ανοίγει μου λέει ποιος το δημιούργησε και κάθεται στην επιφανει εργασίας μου για 1 λεπτό μπορώ και με ποιο πρόγραμμα να αλλάξω τον χρόνο π.χ στα 30 δεύτερα και να βγάλω αυτό το χαζό όνομα ?? προσπάθησα με κάτι προγρ. σαν τα olly debugger & free-hex-editor δεν γνωρίζω και πολλα οποιος θελει ας βοηθησει. Ευχαριστω καλες γιορτες & Merry Christmas Πριν κάνεις ή σου κάνουν την hackια (δεν είναι δύσκολο) να θυμάσαι ότι αυτό το "χαζό όνομα" κόπιασε για να το φτιάξει και το μόνο που ζητά (αφού είναι freeware) είναι ένα splash ή nag screen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.