kosmasgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα παιδιά Στα bios o πεξεργαστής μου φαίνεται οτι δουλεύει στα 2.6. Δείτε τι δέιχνει ομως το cpu-z Τι παίζει τώρα ?
frenzy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δουλεύει το C1E και EIST και ρίχνουν το fsb multi και το voltage για εξοικονόμηση ενέργειας. Αν τρέξεις κάτι θα ανέβει και θα σου δείχνει 2.66 κανονικά. Αν κλοκάρεις μέτρια (χωρίς βολτ) μπορείς να τα αφήσεις ως έχει και να δεις πως πάει. Για παραπάνω πρέπει να τα κλείσεις από bios
kosmasgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Εντάξει έγινε απο μόνο του μόνο οταν τρέχω κάποια εφαρμογή. Πως θα το αλλάξω να είναι μόνιμα 2.6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 kaneis disable to EIST apo to bios...
velerephon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 μην το κανεις, ειναι ανοησια.θα τρεχει στα 2,6 μονο οταν χρειαζεται. αν το βαλεις μονιμα στα 2,6 και δεν θα δεις καμια διαφορα στην αποδοση, και θα ειναι πιο ζεστος και πιο καταναλωτικος σε ρευμα.
Vatos_locos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 τρέξε ενα pi με EIST και χωρίς να δεις αν έχει διαφορά στην απόδοση
frenzy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 τρέξε ενα pi με EIST και χωρίς να δεις αν έχει διαφορά στην απόδοση Ελα ρε έχει διαφορά μόνο και μόνο γιατί καθυστερεί να αλλάξει το μουλτι στο πρώτο calculation. Για benches έχει διαφορά για χρήση ρουτίνας δεν έχει. Τώρα θα μου πεις σε ποιον τα λέω αυτά... εσύ θα έχεις κλείσει eist και στο καζανάκι για να αποκρίνεται πιο γρήγορα
Vatos_locos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Ελα ρε έχει διαφορά μόνο και μόνο γιατί καθυστερεί να αλλάξει το μουλτι στο πρώτο calculation. Για benches έχει διαφορά για χρήση ρουτίνας δεν έχει. Τώρα θα μου πεις σε ποιον τα λέω αυτά... εσύ θα έχεις κλείσει eist και στο καζανάκι για να αποκρίνεται πιο γρήγορα αν κάνεις convert καμιά τελεία φαίνεται λίγο η διαφορά αλλά ναι για καθημερινή χρήση είναι οκ αν και εγώ το κλείνω πάντα λόγο οτι ποτέ δεν το χώνεψα και δεν είχα και αέρα ποτέ σε cpu 775 για να παίζει με τις στροφές
frenzy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 αν κάνεις convert καμιά τελεία φαίνεται λίγο η διαφορά αλλά ναι για καθημερινή χρήση είναι οκ αν και εγώ το κλείνω πάντα λόγο οτι ποτέ δεν το χώνεψα και δεν είχα και αέρα ποτέ σε cpu 775 για να παίζει με τις στροφές Ήμουν σίγουρος
velerephon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Ελα ρε έχει διαφορά μόνο και μόνο γιατί καθυστερεί να αλλάξει το μουλτι στο πρώτο calculation. Για benches έχει διαφορά για χρήση ρουτίνας δεν έχει. Τώρα θα μου πεις σε ποιον τα λέω αυτά... εσύ θα έχεις κλείσει eist και στο καζανάκι για να αποκρίνεται πιο γρήγορα έτσι.ο άνθρωπος που ρωταει ειναι μέσος χρηστης
Vatos_locos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 ε τα κάνει και τα pushαρίσματα του στο pc του ο Κοσμάς από όσα έχω δει και όσα έχουμε πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.