Nikos_Vita Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Για αυτά που προσφέρει αξίζει αν σκεφτείς ότι έχει μόλις 495euro... Η οθόνη του είναι η τυπική ματ της IBM 15,4 με την γνωστή τυπική καλή ποιότητα. Για κάποιον που δεν θέλει αντανακλάσεις και γυαλιστερή επιφάνεια είναι ιδανική. Επιπλέον οι ματ οθόνες από ότι ξέρω είναι ποιο ανθεκτικές σε προβλήματα με pixel...
i_a_s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Γνωρίζετε αν στέλνουν e-shops απο Αμερική στην Ελλάδα και αν ναι, αν υπάρχουν δασμοί απο τελωνείο? Σε άλλη περίπτωση, αγορά μεσω ιντερνετ απο χώρα της ΕΕ έχει δασμούς? ο haHA μου είχε στειλει το λινκ για το http://www.notebook.de που μοιάζει καλή περίπτωση. blashyrkh+ , επειδή εχω διαβάσει σε reviews καποια παράπονα για την οθόνη του Τ61ρ, εσύ έχεις διαπιστώσει κατι το αρνητικό? ευχαριστώ
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Για την οθονη λενε οτι δεν ειναι τοσο κεντραρισμενη η εικονα.Κοιταχτε,το Τ61 14"το πηρε το Μαιο ο πατερας μου,εννοειται οτι εγω το ανοιξα και το κρατησα λιγες μερες. Ειναι ακομη ενα πολυ καλο thinkpad.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν ειμαι ενθουσιασμενος με το παχος του,το ηθελα πιο λεπτο.Η οθονη ειναι πολυ ευκρινης και σε διαφορους φωτισμους(μιλαω για 4:3 ματ).Τωρα απο φωτεινοτητα επισης πολυ καλη και απο στατικη εικονα.Σε ταινιες δεν ειδα ιδιαιτερα πραγματα για να πω την αληθεια.Δεν το ειχα πολυ καιρο στα χερια μου αλλα μου αφησε αρκετα θετικη εικονα.Να πω επισης οτι αν δεν ενδιαφερει καποιον η 14" οθονη και εχει λιγα ακομα να παει με κλειστα ματια στα Χ61/x61s
i_a_s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 blashyrkh+, ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση. Το χ δυστυχώς δεν μου κάνει καθως χρειάζομαι τουλάχιστον 15.4 wide οθόνη γι'αυτό το λόγο διάλεξα το Τ61ρ. Αραγε για την εγγύηση, μπορει να αγοραστεί επέκταση μετά την αγορά του μηχανήματος απο την εδώ αντιπροσωπεία?
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 μου φαινεται απιθανο να μην γινεται επεκταση.Ρωτα το πριν το αγορασεις.Αλλα για ενα thinkpad η εγγυηση ειναι απλα διαδικαστικη και αχρειαστη τις περισσοτερες περιπτωσεις.
Draculina Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Για την οθονη λενε οτι δεν ειναι τοσο κεντραρισμενη η εικονα.Κοιταχτε,το Τ61 14"το πηρε το Μαιο ο πατερας μου,εννοειται οτι εγω το ανοιξα και το κρατησα λιγες μερες. Ειναι ακομη ενα πολυ καλο thinkpad.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν ειμαι ενθουσιασμενος με το παχος του,το ηθελα πιο λεπτο.Η οθονη ειναι πολυ ευκρινης και σε διαφορους φωτισμους(μιλαω για 4:3 ματ).Τωρα απο φωτεινοτητα επισης πολυ καλη και απο στατικη εικονα.Σε ταινιες δεν ειδα ιδιαιτερα πραγματα για να πω την αληθεια.Δεν το ειχα πολυ καιρο στα χερια μου αλλα μου αφησε αρκετα θετικη εικονα.Να πω επισης οτι αν δεν ενδιαφερει καποιον η 14" οθονη και εχει λιγα ακομα να παει με κλειστα ματια στα Χ61/x61s Ααααα!!! Ακριβώς το μηχανάκι που θέλω να πάρω (4:3 οθόνη!!) Μπορείς να μου πεις αν ήταν βαρύ??Πώς σου φάνηκε δλδ από φορητότητα σε σχέση με άλλα 14άρια??Το compaq 6910 πρέπει ναναι μικρότερο και σίγουρα ελαφρύτερο..Από που αγοράστηκε αυτό και πόσο περίπου?? Σου έδωσε την εντύπωση ότι αξίζει τα λεφτά και τη φήμη του?
nokiamaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 τα τετραπυρηνα thinkpad οταν βγουν ποσο να κανουν?
i_a_s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Συγνώμη βρε παιδιά, να κάνω άλλη μια ερώτηση σχετικα με την οθόνη του Τ61ρ... Το μοντέλο σε σχετικά καλη τιμή που βρηκα Ελλάδα έχει την οθόνη WUXGA TFT 1920x1200... διάβασα όμως κάπου (δε θυμαμαι.. που όμως για να το ξαναβρώ) οτι καποιοι που ρίχναν την ανάλυση (κα8ως ειναι μικροσκοπικά σε αυτη την ανάλυση), τότε γενικά τα γράμματα και τα γραφικά θόλωναν .. Εχει διαπιστώσει κάτι τέτοιο κάποιος απο εσάς που έχει παρόμοια οθόνη? Ευχαριστώ
haHa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 διάβασα όμως κάπου (δε θυμαμαι.. που όμως για να το ξαναβρώ) οτι καποιοι που ρίχναν την ανάλυση (κα8ως ειναι μικροσκοπικά σε αυτη την ανάλυση), τότε γενικά τα γράμματα και τα γραφικά θόλωναν .. Αυτο ισχυει για ολες τις οθονες tft..Δουλευουν καλα και με μεγιστη ευκρινεια μονο στην native αναλυση..Στην προκειμενη περιπτωση 1920x1200.. Δε συνισταται να ριχνεις την αναλυση σε tft οθονες.Η ευκρινεια παει περιπατο.. Δοκιμασε το και στην δικια σου οθονη,βαλε πχ μια χαμηλοτερη αναλυση για να δεις πως θολωνουν τα πραγματα.
i_a_s Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 έχεις δίκιο! το δοκίμασα.... ... τελικά όμως δε νομίζω να παω προς το Τ61ρ αλλά προς το ΗΡ 8510w...
chem_kyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Γεια σας Απέκτησα πρόσφατα ένα thinkpad r61i καιμπορώ να πώ ότι είμαι απογοητευμένος. Και είναι και το πρώτο μου.... Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από τους ιδιοκτήτες αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα: Το μηχάνημα μετά από sleep κάνει μόνο του reboot, παρουσιάζει συχνά κολλήματα μπλε οθόνες κλπ...
haHa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Προβλημα στις μνημες μου μυριζει.... Για κανε ενα memtest! (Αφησε το για μερικες ωρες..)
chem_kyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μνήμες ή motherboard? Δεν θέλω να το σκέφτομαι... anyway, μήπως ξέρει κανείς ποιος έχει την εγγύηση (service) των lenovo στη βόρεια ελλάδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.