Nikos_Vita Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Xθες έδωσα το παλιό (σε χρόνο ρεκόρ πουλήθηκε!) και πλέον έχω το R61i. Προς το παρόν φαίνεται ότι η IBM συνεχίζει την καλή πορεία της μέσα από την Lenovo... Πολύ καλό το R61i...
blashyrkh+ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 καλο το r61 αλλα με λιγα περοσσοτερα επαιρνες το κορυφαιο Τ61 .Οχι οτι θα το μετανιωσεις βεβαια.Κανε ενα review για το νεο σου λαπτοπ..
Nikos_Vita Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 καλο το r61 αλλα με λιγα περοσσοτερα επαιρνες το κορυφαιο Τ61 .Οχι οτι θα το μετανιωσεις βεβαια.Κανε ενα review για το νεο σου λαπτοπ.. To Τ61 από ότι είδα έχει πάνω από 1000euro...και με 1Gb Ram... To R61i μου κόστισε 499euro ... Άρα δεν είναι "λίγα περισσότερα..." Το laptop αυτή τη στιγμή είναι σε μορφή re partitioning και ακόμη δεν έχω βάλει επάνω λειτουργικό. Μάλλον θα μπουν XP-Pro ή W2K. Θα δούμε... Το πάω σιγά-σιγά για να το ευχαριστηθώ ...
i_a_s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 blashyrkh+ , αναφέρεις οτι εισαι κάτοχος ενος Τ61ρ. Μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις άπο πού/πως το αγόρασες? Ειδα οτι κοστίζει περίπου 2.600 ευρώ. Γνωρίζεις κάποιο κατάστημα που θα μπορούσα να πετύχω καλύτερη τιμή? Να ρωτήσω γενικά για την εγγύηση της ΙΒΜ. Διάβασα ειναι 3ετης.. μπορει να γίνει επέκταση στα 5 χρόνια? Φοβαμαι πως αν δώσω τόσα χρήματα και στα 3 χρόνια συμβει κατι και πρεπει να το αλλάξω, δε συμφέρει.. Επίσης, η εγγλυηση αυτη ειναι On-site επισκευή ή next-business day οπως στα dell? Ευχαριστώ πολύ για οποιαδίποτε πληροφορία!
Draculina Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ναι με ενδιαφέρει και μένα το Τ61p, αλλά έχει 1 κουβά λεφτά κυριολεκτικά!!Αξίζει τόση διαφορά απο dell+HP?? τα σχόλια στο δίκτυο δεν ήταν τόσο ενθουσιώδη...Διάβασα και κάτι περίεργα για μπλε οθόνες και προβλήματα μνήμης...(Ενδεχομένως λόγω Vista αλλά παλι...) Με τέτοιο ποσό απαιτεί κανείς να είναι παραπάνω από τέλειο το μηχανάκι!!
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δειτε το και εδω: http://www.notebook.de/lenovo-thinkpad-t61p-mit-core-2-duo-t9500-260-ghz-160-gb-p-10701/ Στελνουν Ελλαδα κανονικα!
i_a_s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Φοβερη τιμή! Θα το ψαξω και για εξωτερικο. Εχω την αδελφη μου Αγγλια και εγω εχω κατι παρε δωσε με Ολλανδια οποτε θα δω... αμα ειναι τόσο μεγαλες οι τιμολογιακες διαφορες δε το συζηταμε για αγορα απο εξωτερικο. Ειδομεν.
i_a_s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Περιμένω πληροφορίες απο Αγγλία για ένα κατάστημα εκει που φέρνει κατ'ευθείαν ΙΒΜ απο Αμερική και τα πουλάει σε πολύ χαμηλότερες τιμες. Ισως και να πουλάει Online.. μολις μαθω κάτι θα κανω ποστ εδω.
kpartsi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Περιμένω πληροφορίες απο Αγγλία για ένα κατάστημα εκει που φέρνει κατ'ευθείαν ΙΒΜ απο Αμερική και τα πουλάει σε πολύ χαμηλότερες τιμες. Ισως και να πουλάει Online.. μολις μαθω κάτι θα κανω ποστ εδω. Ίσως κατευθείαν από Κίνα να φέρνει...
i_a_s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 σωστό και αυτο! να ρωτήσω, μπορει καποιος να παραγγείλει απο το αμερικανικο site της Lenovo? Οι τιμες δεν έχουν καμία σχεση. Εκανα ενα config για το Τ61ρ με αρκετα τοπ χαρακτηριστικα και μου βγηκε 1.200 ευρώ! Πιθανολογω πως όχι όμως και σε περίπτωση που ναι, τοτε θα πληρώνεις ενα σωρο λεφτα σε τελωνείο... Και καλά.. το δολάριο εχει πεσει τόσο πολυ σε σχέση με το ευρώ! Γιατι τότε και στα "αμερικανικα" λαπτοπ δεν έχουν πέσει οι τιμές? Θα έπρεπε να ειναι άκρω ς ανταγωνιστικα!
i_a_s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ψάχνοντας γενικά στοιχεία για το Τ61ρ, και ενω ημούν τόσο ενθουσιασμένος, διαπίστωσα ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί κάτοχοι του εν λόγω υπολογιστή. Στο φορουμ της lenovo γινεται ολόκληρη συζήτηση για το γεγονός οτι το μηχάνημα σβήνει όταν κάποιος παιζει κάποιο video-game (μάλλον κάποιο απαιτητικο δε θεμα γραφικών) και όταν χρησιμοποιούνται και τα 2 slots (?) για τις ram.. http://forum.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=T_Series_Thinkpads&thread.id=55 Θα ήθελα να ξέρω αν αυτό συμβαίνει και σε καποιους απο εσάς ειτε οταν παιζετε video-game ή (πιο σημαντικό) αν δουλεύετε CAD/3D/rendering εφαρμογές.. Με προβληματίζει το γεγονός οτι ενω η IBM/Lenovo γνωρίζει το πρόβλημα (εδω και 6 μήνες τουλάχιστον) ακόμα δε μπορει να το λύσει και οι εναλλακτικες που έχει προσφερει στους κατόχους του υπολογιστη δεν διορθώνουν το προβλημα. Γιατί άραγε.. δυστυχώς μιας και δεν έχω τις απαραίτητες τεχνικες γνώσεις δε μπορω να μπω και να καταλάβω την ουσία του προβλήματος.
Nikos_Vita Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ... To R61i μου κόστισε 499euro ... .... Το laptop αυτή τη στιγμή είναι σε μορφή re partitioning και ακόμη δεν έχω βάλει επάνω λειτουργικό. Μάλλον θα μπουν XP-Pro ή W2K. Θα δούμε... Το πάω σιγά-σιγά για να το ευχαριστηθώ ... R61i ... Ο φορητός δίνει ρέστα!!!! Μπήκαν τα Windows XP Pro SP2 εύκολα χωρίς πολλά πολλά... Το BIOS του φορητού έχει από όλα τα "καλούδια"... Στο φορητό έβαλα αρχικά και W2K αλλά η Conexant δεν έχει βγάλει Drivers για Audio οπότε πήραν πόδι... Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το Bluetooth το οποίο ενεργοποιήθηκε και αυτό... Κατά τα άλλα ο φορητός παραμένει εντελώς αθόρυβος και παγωμένος ...
EvangelosN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 R61i ... Ο φορητός δίνει ρέστα!!!!Μπήκαν τα Windows XP Pro SP2 εύκολα χωρίς πολλά πολλά... Το BIOS του φορητού έχει από όλα τα "καλούδια"... Στο φορητό έβαλα αρχικά και W2K αλλά η Conexant δεν έχει βγάλει Drivers για Audio οπότε πήραν πόδι... Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το Bluetooth το οποίο ενεργοποιήθηκε και αυτό... Κατά τα άλλα ο φορητός παραμένει εντελώς αθόρυβος και παγωμένος ... NikoB Σκεφτομαι και εγω να παρω τον R61 (αλλα με T8300 και καλύτερη οθόνη, που θα μου βγει 1150 ευρώ) απο το ιδιο καταστημα με εσένα, στο Ηράκλειο. Εγω μαλιστα μένω Ηράκλειο οποτε τον ειδα και απο κοντα τον δικό σου. Πολύ καλο μηχανημα φαίνεται. Ήθελα να σε ρωτήσω αν έμεινες ευχαριστημένος και απο το κατάστημα, αλλα και απο τον φορητό και ποιο ήταν το μεγαλύτερο σου πρόβλημα μέχρι τώρα (πχ με την κάρτα γραφικών αντιμετώπισες κανένα κόλλημα σε κάποια εφαρμογή?).
Nikos_Vita Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 NikoB Σκεφτομαι και εγω να παρω τον R61 (αλλα με T8300 και καλύτερη οθόνη, που θα μου βγει 1150 ευρώ) απο το ιδιο καταστημα με εσένα, στο Ηράκλειο. Εγω μαλιστα μένω Ηράκλειο οποτε τον ειδα και απο κοντα τον δικό σου. Πολύ καλο μηχανημα φαίνεται. Ήθελα να σε ρωτήσω αν έμεινες ευχαριστημένος και απο το κατάστημα, αλλα και απο τον φορητό και ποιο ήταν το μεγαλύτερο σου πρόβλημα μέχρι τώρα (πχ με την κάρτα γραφικών αντιμετώπισες κανένα κόλλημα σε κάποια εφαρμογή?). Nα το πάρεις στο συστήνω ανεπιφύλακτα... Το κατάστημα είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό ... άψογοι ... σε όλα ... Να φανταστείς ότι εγώ μένω Αθήνα και προτίμησα κατάστημα στη Κρήτη. Οσο για τον φορητό δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα. Στο site της IBM/Lenovo έχει τα πάντα. Στο μόνο που δυσκολεύτηκα ήταν στο Bluetooth αλλά και αυτό έπαιξε μία χαρά. Κάρτα γραφικών/Chipset/Ηard Disk Controller κλπ... όλα είναι της Intel οπότε η συμβατότητα είναι εξασφαλισμένη. Αν αντιμετωπίσω πρόβλημα (που δεν νομίζω) εδώ θα το αναφέρω αμέσως...
EvangelosN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ok Νικο σε ευχαριστώ. Το καλό ειναι οτι τους ειπα με την οθονη αν εχει κανενα καμμενο pixel πριν το παρω, να το ανοιξω εκει να το δουμε επιτοπου, αν ειναι να μου το αλλαξουν. Οποτε θα ειμαι ησυχος και με τα pixels....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.