Προς το περιεχόμενο

Για τους ιδιοκτήτες ThinkPad

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:lol:Ti perissotero exun oi vaio users apo mas?Loipon edw an 8elete postarete review tu sistimatos sas,parapona,entypwseis,problimata klp klp klp.O,ti exei sxesh me to Tp sas exei 8esh edw....:mrgreen: Ksekinaw prwtos exw ena T43,Tp 600(nai auto to arxaio),+ena t61p.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χρόνια πολλά,

Εχω ένα εργαλείο με ενσωματωμένο εκτυπωτή, επικοινώνησα με 2-3 εταιρίες και μεμονομένους, αδύνατον να το αναβαθμήσουν.

Υπάρχει κανείς να γνωρίζει?

Δημοσ.

Χρονια πολλά σε ολους. Και το δικό μου το R30 (το εχω δωσει πλεον στην 5χρονη κορη μου για παιχνιδια), που σημειωτεον το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο, ειναι μαυρο σκυλί. Γρηγορο, (ετρεχα autocad και αλλα τετοια "βαρειά"), σταθερο (μπορει να ανεβαζει καπως θερμοκρασία αλλα χωρίς πρόβλημα κανενα) και πλουσιο.

Δημοσ.

Έτσι είναι και γω έχω έναν Thinkpad R50e (Intel Centrino 1.5,40GB hd,intel xtreme graphics 2 64mb,wifi a,b,g,dvd/cd rw,15" wga)

και είναι σωστό σκυλί τον εχώ περίπου 3 χρόνια και δεν έχει πάθει το παραμικρό.Θυμάμαι μια φορά που μου το είχε κρύψει η μάνα μου επειδή δεν έκανα τις εργασίες μου και ενώ είχα φάει τον κόσμο να το βρω δεν τον έβρισκα,όποτε κάθομαι στην πολυθρόνα καναπέ μου να ξεκουραστώ και τότε ακούω ένα σκρατσ και ανακαλύπτω ότι ήταν κάτω από το κάλυμα του και ενώ φοβόμουν ότι έσπασε η οθόνη με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι δεν έπαθε το παραμικρό και το σκρατσ που άκουσα ήταν ένα πλαστικό που προεξείχε από την οθόνη το οποίο όταν έβρισκέ ένα διακόπτη στο κυρίως μέρος του φορητού ,έκλεινε την όθονη του,δηλαδή όταν έκλεινα το καπάκι του υπολογιστή έσβηνε η οθόνη.Και έτσι το μόνο κουσούρι που έμεινε από αυτήν την ατυχή συνέυρεση είναι ότι δεν κλείνει η οθόνη και πρέπει να τον βάζω στην αναμονή για να κλείνει.Κατά την γνώμη μου τα Thinkpad είναι πολύ ποιοτικά και παρά πολύ ανθεκτικά laptop στις κακουχίες.Θα τα συνιστούσα σε οποιονδήποτε!!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχει κανείς αποψη για τα τη σειρά 3000; Επειδή βλέπω οτι όλοι εδω μέσα μιλάνε για Thinkpad σειρας R. Απο πλευράς ποιότητας δηλαδή, γιατι για χαρακτηριστικά εξαρτάται απο τις ανάγκες που έχει ο καθένας πιστευω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Έτσι είναι και γω έχω έναν Thinkpad R50e (Intel Centrino 1.5,40GB hd,intel xtreme graphics 2 64mb,wifi a,b,g,dvd/cd rw,15" wga)

και είναι σωστό σκυλί τον εχώ περίπου 3 χρόνια και δεν έχει πάθει το παραμικρό...

....

Κατά την γνώμη μου τα Thinkpad είναι πολύ ποιοτικά και παρά πολύ ανθεκτικά laptop στις κακουχίες.Θα τα συνιστούσα σε οποιονδήποτε!!!!

Kαι εγώ το ίδιο μηχανάκι έχω. Γνήσιο της IBM (όχι της Lenovo). Το έχω 3 χρόνια και δεν έχει φάει ούτε ένα κόλλημα παρόλο που το σκίζω με διάφορα περίεργα προγράμματα επεξεργασίας ήχου και εικόνας. Το έχω με Win2000pro και η σταθερότητα του είναι υποδειγματική.

Φυσικά αυτά που διακρίνει τα IBM είναι η ποιότητα κατασκευής. Μπορεί να τα διακρίνει μία μαυρίλα αλλά τα πλαστικά τους αντέχουν παντού.

Το ποιο βασικό όμως από όλα είναι το support της IBM (και πλέον Lenovo) για drivers-manuals κλπ... Προσφέρουν τα πάντα.

Τώρα σκέφτομαι αν πρέπει να το δώσω ή να το κρατήσω για καμιά ώρα ανάγκης ... :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ σίγουρα σας τρώω σε αρχαιότητα όλους. Έχω ένα IBM Thinkpad 380Z του 1998 με οθόνη 13.3'', Pentium 2 233 Mhz, μνήμη 64 MB, κάρτα γραφικών 2 MB και σκληρό 4 GB... :-D Έχει πάνω τα αυθεντικά του Windows 98 και πλέον χρησιμεύει μόνο για νοσταλγικές περιηγήσεις στο Ίντερνετ!!!! :-D

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

για τα lenovo παντως που λενε διαφορα δεν μπορω να εκφερω αποψη δεν εχω ασχοληθει με κανενα.Αλλα απο reviews που εχω δει ειναι απο θεμα υλικων τουλαχιστον τα ιδια ..Τι αλλαζει απο θεμα κατασκευης εκτος απο το πολυ ωραιο τριχρωμο logo ibm που το αφαιρεσανε?Εχω την εντυπωση οτι τη σειρα Thinkpad την εποπτευει ακομα η ibm..

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...