blashyrkh+ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 :lol:Ti perissotero exun oi vaio users apo mas?Loipon edw an 8elete postarete review tu sistimatos sas,parapona,entypwseis,problimata klp klp klp.O,ti exei sxesh me to Tp sas exei 8esh edw.... Ksekinaw prwtos exw ena T43,Tp 600(nai auto to arxaio),+ena t61p.
kuek Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 χρόνια πολλά, Εχω ένα εργαλείο με ενσωματωμένο εκτυπωτή, επικοινώνησα με 2-3 εταιρίες και μεμονομένους, αδύνατον να το αναβαθμήσουν. Υπάρχει κανείς να γνωρίζει?
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 xronia polla.kalwsorises st forum .ti ergaleio ?ti ennoeis enswmatomeno ektipwth?filarako nomizw oti postareis opou na nai!
asxeto4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Ένα review που έγραψα για το δικό μου ThinkPad http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=180413
S2Katana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Εγω εχω εναν αρχαιο R40, μαζι με το VAIO μου, και ειναι σκυλι!
blashyrkh+ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Nai, ola ta ThinkPad ine zwa!Dn katalavainune tpt eidika hardware problem prepei na miseis t laptop+na to 8elis g na su bgalei
S2Katana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Ασε, εχει φαει και τρελα κοπανηματα λογω εκνευρισμου.Και ομως, δουλευει οπως την 1η μερα.Και ακομη καλυτερα δλδ.
zevage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Χρονια πολλά σε ολους. Και το δικό μου το R30 (το εχω δωσει πλεον στην 5χρονη κορη μου για παιχνιδια), που σημειωτεον το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο, ειναι μαυρο σκυλί. Γρηγορο, (ετρεχα autocad και αλλα τετοια "βαρειά"), σταθερο (μπορει να ανεβαζει καπως θερμοκρασία αλλα χωρίς πρόβλημα κανενα) και πλουσιο.
sintalkas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Έτσι είναι και γω έχω έναν Thinkpad R50e (Intel Centrino 1.5,40GB hd,intel xtreme graphics 2 64mb,wifi a,b,g,dvd/cd rw,15" wga) και είναι σωστό σκυλί τον εχώ περίπου 3 χρόνια και δεν έχει πάθει το παραμικρό.Θυμάμαι μια φορά που μου το είχε κρύψει η μάνα μου επειδή δεν έκανα τις εργασίες μου και ενώ είχα φάει τον κόσμο να το βρω δεν τον έβρισκα,όποτε κάθομαι στην πολυθρόνα καναπέ μου να ξεκουραστώ και τότε ακούω ένα σκρατσ και ανακαλύπτω ότι ήταν κάτω από το κάλυμα του και ενώ φοβόμουν ότι έσπασε η οθόνη με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι δεν έπαθε το παραμικρό και το σκρατσ που άκουσα ήταν ένα πλαστικό που προεξείχε από την οθόνη το οποίο όταν έβρισκέ ένα διακόπτη στο κυρίως μέρος του φορητού ,έκλεινε την όθονη του,δηλαδή όταν έκλεινα το καπάκι του υπολογιστή έσβηνε η οθόνη.Και έτσι το μόνο κουσούρι που έμεινε από αυτήν την ατυχή συνέυρεση είναι ότι δεν κλείνει η οθόνη και πρέπει να τον βάζω στην αναμονή για να κλείνει.Κατά την γνώμη μου τα Thinkpad είναι πολύ ποιοτικά και παρά πολύ ανθεκτικά laptop στις κακουχίες.Θα τα συνιστούσα σε οποιονδήποτε!!!!
S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εγω εχω ακουμπησει επανω πολλα νομικα συγγραμματα, οποτε τοσο θα ειναι, χαχα!
rimbo1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Έχει κανείς αποψη για τα τη σειρά 3000; Επειδή βλέπω οτι όλοι εδω μέσα μιλάνε για Thinkpad σειρας R. Απο πλευράς ποιότητας δηλαδή, γιατι για χαρακτηριστικά εξαρτάται απο τις ανάγκες που έχει ο καθένας πιστευω.
Nikos_Vita Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Έτσι είναι και γω έχω έναν Thinkpad R50e (Intel Centrino 1.5,40GB hd,intel xtreme graphics 2 64mb,wifi a,b,g,dvd/cd rw,15" wga)και είναι σωστό σκυλί τον εχώ περίπου 3 χρόνια και δεν έχει πάθει το παραμικρό... .... Κατά την γνώμη μου τα Thinkpad είναι πολύ ποιοτικά και παρά πολύ ανθεκτικά laptop στις κακουχίες.Θα τα συνιστούσα σε οποιονδήποτε!!!! Kαι εγώ το ίδιο μηχανάκι έχω. Γνήσιο της IBM (όχι της Lenovo). Το έχω 3 χρόνια και δεν έχει φάει ούτε ένα κόλλημα παρόλο που το σκίζω με διάφορα περίεργα προγράμματα επεξεργασίας ήχου και εικόνας. Το έχω με Win2000pro και η σταθερότητα του είναι υποδειγματική. Φυσικά αυτά που διακρίνει τα IBM είναι η ποιότητα κατασκευής. Μπορεί να τα διακρίνει μία μαυρίλα αλλά τα πλαστικά τους αντέχουν παντού. Το ποιο βασικό όμως από όλα είναι το support της IBM (και πλέον Lenovo) για drivers-manuals κλπ... Προσφέρουν τα πάντα. Τώρα σκέφτομαι αν πρέπει να το δώσω ή να το κρατήσω για καμιά ώρα ανάγκης ...
kpartsi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ σίγουρα σας τρώω σε αρχαιότητα όλους. Έχω ένα IBM Thinkpad 380Z του 1998 με οθόνη 13.3'', Pentium 2 233 Mhz, μνήμη 64 MB, κάρτα γραφικών 2 MB και σκληρό 4 GB... Έχει πάνω τα αυθεντικά του Windows 98 και πλέον χρησιμεύει μόνο για νοσταλγικές περιηγήσεις στο Ίντερνετ!!!!
blashyrkh+ Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 για τα lenovo παντως που λενε διαφορα δεν μπορω να εκφερω αποψη δεν εχω ασχοληθει με κανενα.Αλλα απο reviews που εχω δει ειναι απο θεμα υλικων τουλαχιστον τα ιδια ..Τι αλλαζει απο θεμα κατασκευης εκτος απο το πολυ ωραιο τριχρωμο logo ibm που το αφαιρεσανε?Εχω την εντυπωση οτι τη σειρα Thinkpad την εποπτευει ακομα η ibm..
EvangelosN Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μηπως έχει κανεις κατι συγχρονο όπως πχ το R61 που σκεφτομαι να αγοράσω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.