The_Judas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η μετάβαση αυτή στον ΟΤΕ;
titikos46 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Περυσι ηταν 35 ευρω δεν ξερω τωρα και επιστρεφης το netmod.
poscaman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 αναρωτιεμαι τα παλια netmod τι τα κανουνε
optostyle Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 αναρωτιεμαι τα παλια netmod τι τα κανουνε τα πανε σε καινουργια ''θυματα''
titikos46 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δεν υπαρχουν καινουργια θυματα ξυπνησαν ολοι πανε αλλου, αλλα κολπα .
S.M.Greek Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 pronto??ti theli o anthropos?na vali pstn? exetias kati tetion pigeni piso i xora mas sto diadiktio... tsikgouni:lol::lol:
TechnoState Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 exetias kati tetion pigeni piso i xora mas sto diadiktio...tsikgouni:lol::lol: περα απο το αστειο κ την πλακα της υποθεσης, κανεις μεγαλο λαθος αν αυτο πιστευεις... συγκριτικα με Ευρωπη αλλα κ Ασια (Ιαπων/Σιγκαπουρη etc, οχι Κινα/Ινδια etc), οι υπηρεσιες που παρεχονται ειναι αναμφιβολα υψηλοτερης ποιοτητας, ανωτερης αξιας κ τελικα ισως οι υπηρεσιες αυτες να στοιχιζουν στον τελικο χρηστη αν οχι το ιδιο τοτε σιγουρα πιο λιγο απ'οτι εδω. Για την κατασταση κ την καταντια της ευριζωνικοτητας στην Ελλαδα δεν φταιει μονο ο πΟΤΕ αλλα κ εμεις που του τα ακουμπουσαμε απλοχερα χωρις να κοιταμε την τσεπη μας (πχ δεν ειναι λιγες οι κρυφες χρεωσεις που εχω φαει κατα καιρους, ή τα λεφτα που εδωσα για να μου βγαλουν το netMod απο την πριζα κ να το παρουν-3 τετραγωνα ειναι ο πΟΤΕ απο εδω,μπηκαν κ σε κοπο τα παιδια, ή αυτα παραλογα παγια/τελη-παγια τελη, τελη υπηρεσιων,τελη συνδομητη etc) κ το συμφερον μας. Κ καλα να εχουμε λυσει το οικονομικο προβλημα της ζωης μας κ να μην ειμαστε απλα οικ.ανεξαρτητοι,ok παω πασο τοτε, επισης σε μερικους τα ακουμπαει ο μπαμπας ισως κ επειδη ειναι νωρις ακομα, ομως αλλοι τα δουλευουμε ευρω-ευρω, δεν τα βρηκαμε στο δρομο ουτε μας τα χαρισαν.
The_Judas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 pronto??ti theli o anthropos?na vali pstn?exetias kati tetion pigeni piso i xora mas sto diadiktio... tsikgouni:lol::lol: Που είναι το παράξενο...Απο τότε που έβαλα DSL, η ISDN γραμμή δεν μου χρειάζεται και την πληρώνω άδικα. Εκτος και αν νόμιζες οτι θέλω να βάλω dial-up:shock:
titikos46 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Που είναι το παράξενο...Απο τότε που έβαλα DSL, η ISDN γραμμή δεν μου χρειάζεται και την πληρώνω άδικα. Εκτος και αν νόμιζες οτι θέλω να βάλω dial-up:shock: Kαλα εκανες,αλλα αλλου θα ειχες καλλιτερες λυσεις,οτι εναλλακτικο και να διαλεγες καλλιτερα θα εισουνα και θα ειχες και 2 αριθμο τηλεφωνου.
babis-x Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Kαλα εκανες,αλλα αλλου θα ειχες καλλιτερες λυσεις,οτι εναλλακτικο και να διαλεγες καλλιτερα θα εισουνα και θα ειχες και 2 αριθμο τηλεφωνου. Μάλλον κάπου κάνεις λάθος, κανένας εναλλακτικός δεν δίνει ISDN.
titikos46 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον κάπου κάνεις λάθος, κανένας εναλλακτικός δεν δίνει ISDN. Δεν ενοω αυτο, για pstn με 2 αριθμους ενοω, και γλυτωνει το κοστος για την μεταβολη της γραμμης.
babis-x Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ενοω αυτο, για pstn με 2 αριθμους ενοω, και γλυτωνει το κοστος για την μεταβολη της γραμμης. ΟΚ. Απλώς όπως το έχεις διατυπώσει, με μια πρώτη ανάγνωση, έβγαλα άλλο συμπέρασμα.. Καλά χριστούγεννα.
xmperop1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον κάπου κάνεις λάθος, κανένας εναλλακτικός δεν δίνει ISDN. Δυστιχώς δίνει η Teledome. Ναι ναι ναι....
WHYNOTKK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Το παγιο της απλης γραμμης με το παγιο της isdn εχει διαφορα 3 ευρω.Κανε την αιτηση τηλεφωνικα στο 134 (καθημερινες 08.00-22.00).Οσο για τις αλλες εταιριες,ρωτα και μας που καηκαμε!!!!Οποια πετρα και αν σηκωσεις θα βρεις και εναν...καμμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.