Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση απο ISDΝ σε PSTN

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
exetias kati tetion pigeni piso i xora mas sto diadiktio...:mad:

tsikgouni:lol::lol::-):-D:lol:

περα απο το αστειο κ την πλακα της υποθεσης, κανεις μεγαλο λαθος αν αυτο πιστευεις...

συγκριτικα με Ευρωπη αλλα κ Ασια (Ιαπων/Σιγκαπουρη etc, οχι Κινα/Ινδια etc), οι υπηρεσιες που παρεχονται ειναι αναμφιβολα υψηλοτερης ποιοτητας, ανωτερης αξιας κ τελικα ισως οι υπηρεσιες αυτες να στοιχιζουν στον τελικο χρηστη αν οχι το ιδιο τοτε σιγουρα πιο λιγο απ'οτι εδω.

Για την κατασταση κ την καταντια της ευριζωνικοτητας στην Ελλαδα δεν φταιει μονο ο πΟΤΕ αλλα κ εμεις που του τα ακουμπουσαμε απλοχερα χωρις να κοιταμε την τσεπη μας (πχ δεν ειναι λιγες οι κρυφες χρεωσεις που εχω φαει κατα καιρους, ή τα λεφτα που εδωσα για να μου βγαλουν το netMod απο την πριζα κ να το παρουν-3 τετραγωνα ειναι ο πΟΤΕ απο εδω,μπηκαν κ σε κοπο τα παιδια, ή αυτα παραλογα παγια/τελη-παγια τελη, τελη υπηρεσιων,τελη συνδομητη etc) κ το συμφερον μας. Κ καλα να εχουμε λυσει το οικονομικο προβλημα της ζωης μας κ να μην ειμαστε απλα οικ.ανεξαρτητοι,ok παω πασο τοτε, επισης σε μερικους τα ακουμπαει ο μπαμπας ισως κ επειδη ειναι νωρις ακομα, ομως αλλοι τα δουλευουμε ευρω-ευρω, δεν τα βρηκαμε στο δρομο ουτε μας τα χαρισαν.

Δημοσ.
pronto??ti theli o anthropos?na vali pstn?

exetias kati tetion pigeni piso i xora mas sto diadiktio...:mad:

tsikgouni:lol::lol::-):-D:lol:

Που είναι το παράξενο...Απο τότε που έβαλα DSL, η ISDN γραμμή δεν μου χρειάζεται και την πληρώνω άδικα.

Εκτος και αν νόμιζες οτι θέλω να βάλω dial-up:shock:

Δημοσ.
Που είναι το παράξενο...Απο τότε που έβαλα DSL, η ISDN γραμμή δεν μου χρειάζεται και την πληρώνω άδικα.

Εκτος και αν νόμιζες οτι θέλω να βάλω dial-up:shock:

Kαλα εκανες,αλλα αλλου θα ειχες καλλιτερες λυσεις,οτι εναλλακτικο και να διαλεγες καλλιτερα θα εισουνα και θα ειχες και 2 αριθμο τηλεφωνου.

Δημοσ.
Kαλα εκανες,αλλα αλλου θα ειχες καλλιτερες λυσεις,οτι εναλλακτικο και να διαλεγες καλλιτερα θα εισουνα και θα ειχες και 2 αριθμο τηλεφωνου.

Μάλλον κάπου κάνεις λάθος, κανένας εναλλακτικός δεν δίνει ISDN.

Δημοσ.
Μάλλον κάπου κάνεις λάθος, κανένας εναλλακτικός δεν δίνει ISDN.

Δεν ενοω αυτο, για pstn με 2 αριθμους ενοω, και γλυτωνει το κοστος για την μεταβολη της γραμμης.

Δημοσ.
Δεν ενοω αυτο, για pstn με 2 αριθμους ενοω, και γλυτωνει το κοστος για την μεταβολη της γραμμης.

ΟΚ. Απλώς όπως το έχεις διατυπώσει, με μια πρώτη ανάγνωση, έβγαλα άλλο συμπέρασμα..

Καλά χριστούγεννα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παγιο της απλης γραμμης με το παγιο της isdn εχει διαφορα 3 ευρω.Κανε την αιτηση τηλεφωνικα στο 134 (καθημερινες 08.00-22.00).Οσο για τις αλλες εταιριες,ρωτα και μας που καηκαμε!!!!Οποια πετρα και αν σηκωσεις θα βρεις και εναν...καμμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...