N.I.C Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά, τα φώτα σας για τις θήκες multibay! Πρώτα από όλα, επειδή δεν έχω βάλει ποτέ ξάνα θήκη, πείτε μου τι απαιτείται για την εγκατάσταση της (τι connectors ή οτι άλλο θέλει). Απόφασισα να πάρω θήκη multibay και για την εμφάνιση του pc μου :-), άλλα κυρίως για τις θερμοκράσιες. Πέρα από το ανεμιστηράκι της ΚΜΕ, έχω αλλά 3 που είναι απο το κουτί. Επίσης έχω το Soprano της Thermaltake, που έχει πρόσοψη, κάπως περίεργη μπρόστα όποτε δεν μπαίνουν θήκες με χειριστήρια. μόνο με απλά κουμπιά. Βρήκα αυτα τα 3:Thermaltake Hardano 12 SE, SUNBEAM CHROMATIC WINDMILL 5.25 BLACK, ALPHACOOL LCD DISPLAY 200X64 BLACK. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;
N.I.C Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρει κανείς τίποτα; plz παιδιά επείγει
stm00192 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Αμα εφτιαχνες και τα link θα μας ήταν πιο ευκολο!
N.I.C Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Καλύτερα τώρα; αν γνώρίζεται κάτι plz πείτε γιατί αύριο μεθαύριο θα δώσω παραγγελία, για να τα παραγγέιλω όλα μαζί. ευχαριστώ
stm00192 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Αμα παραμείνεις στα 4 ανεμιστηράκια παρε το Thermaltake, αν σκοπεύεις να βάλεις παραπάνω βάλε το Sunbeam το ALPHACOOL για μένα είναι πεταμένα λ7 (προσφέρει μονο πληροφορίες και όχι έλεγχο στροφών οπότε πολλά λ7 για το τπτ)! Οσο αφορά τις συνδέσεις τα ανεμιστήρια συνηθωs συνδεονται πάνω στο multibay με το κλασσικό 3πινο βύσμα, ρεύμα πέρνει από το τροφοδοτικό με 4πινο βύσμα (ΑΚΑ: molex)! Γένικα η σύνδεση του μην σε αγχώνει είναι απλη και πανέυκολή ειδικά αμα διαβάσεις και τις οδηγίες που έρχονται με κάθε multibay!
N.I.C Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Προς το παρόν είμαι εντάξει από άποψη θερμοκρασίας και ροή αέρος στο κούτι (VGA φτάνει γύρω στους 54c και CPU γύρω στους 29,5-32c), όταν με το κάλο θα κάνω αναβάθμιση (mobo, CPU, VGA) ίσως να βάλω κι άλλα ανεμιστηράκια. Αυτό που με απασχόλει κυρίως είναι η πρόσοψη του κουτιού εάν θα κλείνει η όχι. Έχω το Soprano και έαν έχει μεγάλα χειριστήρια δεν κλείνει το πορτάκι. Ξέρεις εάν το Sunbeam έχει ογκώδη κουμπιά; αν και δεν τα βλέπω ιδιαίτερα μεγάλα, είναι σαν αυτά απο το Hardano
stm00192 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα! Βγαίνουν ελάχιστα προς τα έξω τα κουμπιά!
N.I.C Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Και κάτι ακόμα όσον αφορά την σύνδεση των ανεμηστήρων του κουτιού: Είναι 3 από τους οποιούς οι 2 είναι 80ΜΜ και ένας 120ΜΜ. Το θέμα είναι ότι δεν είναι συνδεμένοι με 3pin header αλλά...δεν έχουν βύσματα σύνδεσης. Δεν ξέρω πρώτη φόρα το βλέπω γι αυτό μου φαίνεται περίεργο. Τα καλώδια από τους ανεμηστήρες οδηγούν σε ένα 4pin header, όχι όμως κανονικά, είναι σαν να είναι μέρος του header. Να πω ότι την σύνδεση την έκαναν οι τεχνικοί από πλαίσιο όχι εγώ. Σε αυτήν την περίπτωση τι παίζει; Πως θα τα συνδέσω στο multibay;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.