Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω joysticks για παλιά κονσόλα(polystation) !

sleazy_dj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί ξέθαψα μέσα απο την αποθήκη μια παλιά κονσόλα που ειχα εν ονονόματι Link.png Site: Polystation ;).Κονσόλα που παίρνει κασέτες αντί για cd . Παρατήρησα ότι δεν έχω καθόλου joysticks . Υπαρχει κάποιος που να ξέρει απο που μπορώ να παραγγείλω ή γενικά που μπορώ να βρω ένα ζευγάρι ?Τα joysticks είναι 9pin-α (9pins) .

Μοιάζουν κάπως έτσι : snesjoystickaz9.jpg

ή έτσι : JOYPOLY.jpg

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά ... :lol:

Δημοσ.

Se old school paixnidadiko ths geitonias sou h se kana panhgyri pisteyo oti tha breis sxetikh konsola me 10-20 euro.. Tora an theleis toso poly na paikseis contra kai duck hunt kai malista se family game.. :)

Pare tis ekklhsies svarna... :P Tora na breis sketa controllers... den ksero poios tha empaine se ayth th diadikasia... Edo me to zori briskeis gia playstation 1.. na breis gia polystation...

Δημοσ.
Se old school paixnidadiko ths geitonias sou h se kana panhgyri pisteyo oti tha breis sxetikh konsola me 10-20 euro.. Tora an theleis toso poly na paikseis contra kai duck hunt kai malista se family game.. :)

Θέλω έτσι να κάτσω τις γιορτές με τον αδερφό μου και να θυμιθούμε τότε που παίζαμε διπλό contra , ή αντίπαλoι στο street fighter που τον έσκιζα ...Δηλαδή έτσι για την μ@λ@κία μας , να περάσουμε την ώρα μας . Ευχαριστώ μάγκες για τη βοήθεια σας ....Θα κάνω τα τηλεφωνήματα μου και βλέπουμε .Καλές γιορτές ;);)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...