Προς το περιεχόμενο

[B]Ξέρετε αν υπάρχουν drivers για το chipset της ASUS A8R32-MVP DELUXE;[/B]

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ψάξει παντού συμπεριλαμβανομένου και του site της asus και δεν έχω βρει τίποτα.

Μήπως ξέρει κάποιος εάν υπάρχει περίπτωση να μη χρειάζεται; Έχω βρει για όλα τα άλλα , μα όχι για το chipset.

Δημοσ.

Σε νοιώθω. Ένας φίλος έχασε το cd και την δισκέτα των οδηγών του από μητρική Asrock με ίδιο chipset και ταλαιπωρήθηκα μέχρι να βγάλω άκρη.

Οδηγούς γράφουν οι κατασκευαστές του τσιπ κατά κανόνα, οπότε ψάχνεις εκεί αρχικά.

Η μητρική σου έχει υβριδικό chipset, δηλαδή άλλη μάρκα για το northbridge και άλλη για το southbridge.

Οπότε ψάχνεις για το ULI M1575 southbridge, όχι όμως στην ULi επειδή αγοράστηκε από την nVidia.

http://www.nvidia.com/page/uli_drivers.html

Επειδή όταν το τρέχεις δεν σου δίνει επιλογή ποιούς οδηγούς να βάλεις και ποιούς όχι, απενεργοποίησε από το BIOS την κάρτα ήχου και την δικτύου αλλιώς θα αντικαταστήσει με δικούς του οδηγούς αυτούς που έχεις.

Αν θέλεις μπορείς και να φτιάξεις νέα δισκέτα οδηγών για την εγκατάσταση των Windows. Τρέξε το IntegratedDriver2.20, πάνε στο C:\Documents and Settings\Όνομα χρήστη\Local Settings\Temp, μπες στον φάκελο που δημιούργησε το IntegratedDriver2.20 και αντέγραψε τα περιεχόμενα του φακέλου M5288 σε μια δισκέτα.

Αν δεν βρήσκεις τον φάκελο που δημιούργησε το IntegratedDriver2.20.exe, σβήσε ότι έχει -είναι άχρηστα και ότι χρησιμοποιήται δεν αφήνει να σβηστεί- και ξανατρέξε το.

Για το ATI CrossFire Xpress 3200 northbridge δεν χρειάζονται οδηγοί εφόσον δεν έχει η μητρική σου ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...