pseira Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Χθες πήρα το Σοπράνο της Thermaltake και έδωσα το παλιό μου κουτί στον αδερφό μου... Σήμερα είπα να κάνω την 'μετακόμιση'...Βάζω όοολλα τα καλούδια μου που πήρα πριν 1 μήνα περίπου, πατάω το Power , ανοίγει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει. Από τότε δεν έχω καταφέρει να περάσω ούτε το POST αφού κλείνει σε τελείως τυχαίες στιγμές.. Σε 5 δευτερα, σε 8", σε 12".... Ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή δουλευει κανονικά... Η μητρική πατάει καλά πάνω στις βιδούλες.. Καμιά ιδέα κανείς;;;;
liopyr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 η τροφοδοσία της μητρικής? το καταραμένο 4πινο που όλο ξεχνάμε? επίσης η πιθανή extra τροφοδοσία της vga?
epitropos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Κάνει τίποτα "beep" στο ξεκίνημα, ή δεν προλαβαίνει ??
pseira Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Όλα τα καλώδια είναι στη θέση τους. ΒΕΕΡ ακούγεται στην εκκίνηση, ναι...Μετά όμως πάπαλα. Α, επίσης το τροφοδοτικό μπαινεί πολύ δύσκολα στο ΣΟΠΡΑΝΟ ...μου έσπασε τα νεύρα. Ενημερωτικά το λέω ! Ο υπολογιστής μου είναι: Intel Q6600, 2gb GeiL Black Dragon, 8800GT MSI, stock coolers , 750W etasis PSU.. Πιστεύω κάτι με τροφοδοσία παίζει...Δεν εχω και αλλο τροφοδοτικό για να δω...
bolec Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Κάτι παίζει με την σύνδεση του τροφοδοτικού φίλε
pseira Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Λύθηκε το πρόβλημα...Είχε κουνηθεί η ψύχτρα και ανέβαινε 107C ο επεξεργαστής... :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.