Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με folder customization

Arioch79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα που θα σας αναφέρω το είχα στα xp αλλά με ακολούθησε και στα vista.

Έχω μία μίνι ταινιοθήκη στον σκληρό μου. Για αισθητικούς λόγους, κατέβαζα τα εξώφυλλα των dvds των ταινιών, και με τη γνωστή διαδικασία (δεξί κλικ --> properties --> customize --> choose picture) τα έβαζα στα folders των αντιστοίχων ταινιών. Το πρόβλημα ήταν ότι τα εξώφυλλα αυτά εμφανίζονταν και ως εξώφυλλα άλλων folders, τελείως άσχετων με αυτά στα οποία τα είχα βάλει.

Τώρα με τα vista το πρόβλημα χειροτέρευσε.

Αφ' ενός, όταν ακολουθώ αυτή τη διαδικασία τα vista με αγνοούν παντελώς. Ο μόνος τρόπος να τα πείσω να δείξουν την εικόνα που θέλω ως εξώφυλλο του folder, είναι να μετονομάσω την κατάληξη της εικόνας! Δηλαδή αν η εικόνα που αναπαριστά το εξώφυλλο της ταινίας έχει ονομασία tade.jpg, εγώ πρέπει να την μετονομάσω σε tade.JPG, αλλιώς το customization είναι σα να μην έγινε καθόλου!

Αφ' ετέρου, το πρόβλημα που ανέφερα πιο πάνω, ότι δηλαδή μερικές από τις εικόνες που επιλέγω ως εξώφυλλα folders εμφανίζονται ως εξώφυλλα σε άλλα, άσχετα folders οπουδήποτε στο pc, παραμένει.

Τέλος, αν αλλάξω το περιεχόμενο του folder στο οποίο έχω θέσει μία εικόνα ως εξώφυλλο, αλλάζει και το εξώφυλλο! Αν δηλαδή π.χ. αποφασίσω να προσθέσω το αρχείο υποτίτλων της ταινίας στο folder μετά το customization, το customization ακυρώνεται!

Ξέρει κανείς πού μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα και αν υπάρχει λύση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Βάλε Λίνουξ (πάγια απάντηση των Λινουξάδων απανταχού της υφηλίου). Το Λίνουξ είναι πανάκεια, το Λίνουξ είναι σαν το Halo3

βλέπε:

Ε, σκεφτείτε το ίδιο τραγουδάκι μόνο που αντί για Halo θα λέει Λίνουξ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...