Προς το περιεχόμενο

nba live 2008 vs 2k8

emporiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθεισετε.θελω να αγορασω ενα μπασκετακι και δεν ξερω ποιο να διαλεξω.nba live 2008 η 2k8?με ενδιαφερει πολυ το online

Δημοσ.

φίλε από πλευράς γραφικών είναι καλύτερο το live από gameplay το 2k ,διαλέγεις και παίρνεις. Όμως η αλήθεια να λέγεται η διαφορά έχει σμικρύνει από παλιά

Δημοσ.

που ναχει μικρυνει....το animation kαι το gameplay του 2κ8 στα ονειρα τους θα το βλεπουν κει στην ea.βεβαιως ο καθενας οτι του αρεσει ετσι,δε τιθεται θεμα σε αυτο.απλα τεχνικα δεν υπαρχει συγκριση.

Δημοσ.
που ναχει μικρυνει....το animation kαι το gameplay του 2κ8 στα ονειρα τους θα το βλεπουν κει στην ea.βεβαιως ο καθενας οτι του αρεσει ετσι,δε τιθεται θεμα σε αυτο.απλα τεχνικα δεν υπαρχει συγκριση.

έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε και δεν θέλω να αντιδικήσω,

απλά θα αναφέρω το FIFA που σε ένα χρόνο ξεπέρασε το PES και το NHL08 που είναι πολύ καλύτερο από το NHL2K8...

Δημοσ.

20-25 παραγγελιες εχω κανει απο κει και δεν εχω κανενα παραπονο..συνηθως μου κανουν 5-6 μερες να ερθουν.και ναι ειναι τσαμπα τα μεταφορικα

Δημοσ.
καλησπερα. θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθεισετε.θελω να αγορασω ενα μπασκετακι και δεν ξερω ποιο να διαλεξω.nba live 2008 η 2k8?με ενδιαφερει πολυ το online

Ιεροσυλία!!! 2k8 κλειστά μάτια!

Όσο αφορά το play σου τα στέλνει δωρεάν αλλά με απλό ταχυδρομείο.(δλδ τα αφήνει ο ταχυδρόμος χύμα). Να το ξέρεις γιατί σε πολλές πολυκατοικίες κυκλοφορούν αρπακτικα ;)

Δημοσ.

γραφικά υπερέχει το Live αλλά σε gameplay και κίνηση, το 2k8 είναι πολυ καλυτερο...

εγώ αυτό πήρα μετά απο τσεκάρισμα των demo τους

Δημοσ.

και σε γραφικα ειναι ανωτερο το 2Κ.ο καθε παιχτης εχει το δικο του στυλ ενω στο live ειναι ολοι το ιδιο.επισης και στα υψοι των παιχτων ειναι ποιο ρεαλιστικα τα γραφικα του.για gameplay:-) δεν το συζηταμε καν.αυτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...