Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 παιδες καταφερα κ βρηκα το ΑΦΜ του.ειχα ενα τηλ.απο παλιο υπαλληλο του και την παρακαλεσα να μου δωσει καποιο στοιχειο του,αν το ειχε γραψει πουθενα.τωρα?τι λετε να κανω?αν παω στην εφορια θα μπορεσει να μου δωσει κανενα στοιχειο του(..υποθετω αν εχω κανενα γνωστο..)? Η Εφορία δεν θα σου δώσει τίποτα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να σου δώσει. Επειδή εσύ λες ότι κάποιος σου χρωστάει χρήματα; Άλλωστε υπάρχει και το φορολογικό απόρρητο (άρθρο 85 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος), η παραβίαση του το οποίου συνιστά πειθαρχικό αδίκημα αλλά και ποινικό αδίκημα (παράβαση καθήκοντος). Το φορολογικό απόρρητο δεν αίρεται ούτε με εισαγγελική παραγγελία αλλά μόνο με δικαστική απόφαση ή διάταξη ανακριτή.
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 παιδες καταφερα κ βρηκα το ΑΦΜ του.ειχα ενα τηλ.απο παλιο υπαλληλο του και την παρακαλεσα να μου δωσει καποιο στοιχειο του,αν το ειχε γραψει πουθενα.τωρα?τι λετε να κανω?αν παω στην εφορια θα μπορεσει να μου δωσει κανενα στοιχειο του(..υποθετω αν εχω κανενα γνωστο..)? Αν έχεις κανένα γνωστό που να δουλεύει σε κάποιο μεγάλο κατάστημα/αλυσίδα, τράπεζα ή κάτι τέτοιο μπορεί να "βρει" ίσως κάποιο τιμολογιο που κόπηκε πρόσφατα. Αν είναι από κάποιο κατάστημα (πχ Πλαίσιο) που στέλνει πράγματα κατ' οίκον μπορείς να μάθεις και την διεύνθυνση αποστολής των πραγμάτων (το ΑΦΜ μάλλον θα είναι στην παλιά του διεύθυνση) οπότε ίσως να μπορέσεις να τον βρεις. Από κατάστημα τύπου Κοστώβολος, Ηλεκτρονική Αθηνών κλπ μπορείς να βρεις τέτοιες πληροφορίες και χωρίς ΑΦΜ, αν έχει αγοράσει κάτι από εκεί, ακόμα και μόνο με το όνομα.
tsipouro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Βγάλε το όνομά του στη φόρα στα fora Κάντον ρόμπα.
mithrid Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Η Εφορία δεν θα σου δώσει τίποτα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να σου δώσει. Επειδή εσύ λες ότι κάποιος σου χρωστάει χρήματα; δεν αντιφασκω με τα λεγομενα σου μια ερωτηση εκανα ο απειρος Αν έχεις κανένα γνωστό που να δουλεύει σε κάποιο μεγάλο κατάστημα/αλυσίδα, τράπεζα ή κάτι τέτοιο μπορεί να "βρει" ίσως κάποιο τιμολογιο που κόπηκε πρόσφατα. Αν είναι από κάποιο κατάστημα (πχ Πλαίσιο) που στέλνει πράγματα κατ' οίκον μπορείς να μάθεις και την διεύνθυνση αποστολής των πραγμάτων (το ΑΦΜ μάλλον θα είναι στην παλιά του διεύθυνση) οπότε ίσως να μπορέσεις να τον βρεις. σιγουρα θα ειναι στην παλια του διευθυνση,μιας και μετακομισε.αλλα τι να κανω?να παω σε καταστηματα και να ρωταω 'μηπως ξερετε τον κο Ταδε'?μηπως κανενας απο εσας δουλευει σε κωτσοβολο,πλαισιο ή vodafone να του στειλω αρ.κινητου και καποια στοιχεια του,μπας και βγαλω καμια ακρη? Βγάλε το όνομά του στη φόρα στα fora Κάντον ρόμπα. καλο ακουγεται,αλλα δεν ειμαι τετοιος τυπος.γενικα σεβομαι τον ανθρωπο -οτι και να κανει στη ζωη του- και πιστευω οτι ανθρωποι με λαθος πραξεις οδηγουν τον συνανθρωπο τους σε παραπτωματα.καλο ειναι να ακολουθουμε ενα συμβατικο τροπο επικοινωνιας και καλοσυνης,προκειμενου να ειμαστε ολοι εξασφαλισμενοι και καθολου αδικοιμενοι.βεβαια,ομολογω με εβαλες σε πειρασμο..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 δεν αντιφασκω με τα λεγομενα σου μια ερωτηση εκανα ο απειρος [...] Μα, ούτε κι εγώ αντιδικώ μαζί σου. Σου εξηγώ απλώς ότι, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η Εφορία δεν μπορεί να σου δώσει κάτι. Κι αυτό όχι γιατί δεν σε γουστάρει ή γιατί έχει κάτι προσωπικό μαζί σου. Αλλά γιατί δεν μπορεί να σου δώσει.
mithrid Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 με λιγη υπομονη και καποια τηλ.σε φιλους καταφεραν να μου βρουν τον αρ.κυκλοφοριας του οφειλετη(ειχαν τραβηξει παλια μια φωτο με τα αμαξια τους.ακου να δεις...).καμια ιδεα που να υποστηριζει την αναζητηση στοιχειων?που θα παει?..σιγα-σιγα θα φτασω..
lefi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Όπως λέει και μία ελληνική ταινία (αθάνατες): Δεν έχω παρά να σου δώσω ότι πολυτημότερο έχω, μία συμβουλή, μην δανείζεις ποτέ χωρίς απόδειξη ούτε στην ίδια σου την μητέρα. Το θέμα βέβαια δεν είναι αστείο αλλά γιατί δανείστηκες και από πάνω για να του τα δώσεις; Λοιπάμαι αλλά υπάρχουν πολλοί που δανείζονται για να τα φάνε και φυσικά κλαίγονται για τα καλά.
JohnKaL- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Όπως τα είπες lefi. Δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι σε τίποτα ούτε την ίδια την μάνα σου και σίγουρα όχι να δανείζεις! Ειδικά στον δανεισμό πέρα απο την απογοήτευση του καλού που έκανες έχεις και οικονομική ζημιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.