mithrid Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 προ 1χρονου δανεισα σε γνωστο μου καποια λεφτα(τα καταθεσα σε τραπεζα)λογω μεγαλης αναγκης.ενω προ μηνος μιλησαμε περι επιστροφης χρηματων λογω δικης μου αναγκης και μου ειπε οτι μετακομιζε,το μονο που καταφερα να παρω προχτες οταν τον πηρα τηλ.ειναι ''ο αριθμος που καλειτε δεν ειναι σωστος''.πως μπορω να τον βρω τωρα?σκεφτηκα να παω στην τραπεζα να μαθω κ αλλα στοιχεια του(γιατι μονο τον αρ.λογαριασμου του εχω),αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα μου τα δωσουν. τι να κανω?help me....pleaseeee!!!
Achilles Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα... Όσο για τα χρήματα που έδωσες, πες πως έκανες μια καλή πράξη...
The_Judas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Καλή πράξη? Επειδή έδωσε χρήματα σε έναν πιθανό απατεώνα? Δυστυχώς gponiris, δύσκολα θα τα πάρεις τα χρήματα πίσω ακόμη και αν βρεις το τηλέφωνο του. Αν είχε φιλότιμο θα σου τα είχε δώσει ο ίδιος πίσω χωρίς να χρειάζεται να τον κυνηγάς. Πάντως προσπάθησε όσο μπορείς. Δεν μπορείς να βρεις έστω κάποιον γνωστό του ή γείτονα του να σου δώσει κάποια στοιχεία γι'αυτόν?
mithrid Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 οχι ρε γαμωτο...δεν εχω κανενα γνωστο ή φιλο του.μετακομισε,εκλεισε το τηλ.του κ το μονο που εχω ειναι αρ.λογαριασμου και επωνυμο.καποιος τροπος θα υπαρχει... και ναι,εχετε δικιο.αν ειχε φιλοτιμο θα το ειχε κανει μονος του(αυτο λεω κ στον εαυτο μου επανελλημενα),αλλα ισως να βρισκεται ακομη σε δυσμενη οικονομικη κατασταση.το γεγονος ομως να ακυρωθει το τηλ.του και να μην με παρει να με ενημερωσει με οδηγει..στα ακρα!ειναι πολυ αδικο...ο,τι εκανα το εκανα απο συμπονοια και κατανοηση και οταν τον χρειαστηκα δεν τον βρηκα.δεν ειναι σωστο βρε παιδια...
mithrid Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 για ποσα ?? μιλαμε; 3500ε.δεν ειναι και λιγα και αν φανταστεις οτι τα περισσοτερα τα δανειστηκα,τοτε καταλαβαινεις τι καημο τον εχω
QUANTAS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς φίλε κατι μου λεει οτι δεν θα παρεις τα χρηματα σου πισω...Φυσικα ,να διαψευτώ,αλλα το ότι περασε τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα που δεν σου τα εδωσε αλλα και το οτι μετακομισε χωρις να σου πει, προς αυτην την κατευθυνση δειχνουν... Η τραπεζα δεν μπορει με κανενα τροπο να σου δωσει περαιτερω στοιχεια... Αλλα και εσυ έκανες μια χαζομαρα... Μια καταθεση στη τραπεζα στο ονομα καποιου δεν σημαινει κατι...Δλδ δεν μπορεις να τον κυνηγησεις στα δικαστηρια ότι σου χρωστα χρηματα...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Εχεις καποια αποδειξη δανεισμου ή κατι τετοιο; το οτι εβαλες 3500 στο λογαριασμο του δεν νομιζω να ειναι τοσο "δυνατο" επιχειρημα σε δικαστηριο.
algait Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς φίλε μου εμπιστεύτηκες υπερβολικά έναν άνθρωπο τον οποίο όπως καταλαβαίνω δεν ήξερες και ιδιαίτερα. Δυστυχώς έτσι όπως είναι τα πράγματα εγώ τέτοιο ποσό μόνο σε κάποιον συγγενή ή σε κάποιο ΠΟΛΥ κοντινό μου φίλο θα δάνειζα. (Αν και πάλι ο πατέρας μου περιμένει εδώ και πολλάχρόνια να πάρει πίσω δανεικά από στενούς συγγενείς, τα οποία όμως δεν βλέπω να τα παίρνει.)Τεσπα. Για την περίπτωσή σου δυστυχώς δε νομίζω να έχεις αρκετά στοιχεία στα χέρια σου για να κινηθείς νομικά. Πάντως στη θέση σου θα ξεκινούσα από κάποιο δικηγόρο. Καλή τύχη!
Hlapatsas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δανεικά και αγύριστα... Όσο καλά και να ξέρεις κάποιον,όταν το θέμα φτάσει στα χρήματα μπορεί να τον δεις να αλλάζει σε σημείο που να σε τρομάξει! Τέσπα,εγώ το έχω σαν αρχή μου,όταν <<δανείζω>> πλέον να μην περιμένω να τα πάρω πίσω.Αν φιλοτίμηθεί και μου τα δώσει πίσω καλώς,αν όχι απλά δεν με ξαναβλέπει και κόβω και την καλημέρα και τέλος. Είναι μεγάλο το ποσό που του έδωσες και δεν είναι συμπεριφορά αυτή που είχε απέναντι σου. Τώρα θα μου πεις, υπάρχουν μερικοί που λένε <<εγώ δεν δανείζω>> αλλά οι εποχές είναι δύσκολες και μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούν και αυτοί στην αντίστοιχη θέση...
kage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 αν εισαι σε καποια τραπεζα πελατης ή εχεις γνωστο σε οποιαδηποτε τραπεζα θα βρεις λυση...
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 γιατι αμα μετακομισεις δηλωνεις την καινουργια διευθυνση στην τραπεζα;
random Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 προ 1χρονου δανεισα offtopic αλλα δεν αντέχω αλλο. αυτο το username σου, απο που βγήκε; ontopic: ο πατηρ μου είχε δανεισει λεφτά σε αλλους έξυπνους. Υπάρχουν χαρτιά που το επιβεβαιώνουν, αλλα για να τα παρεις πίσω, πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας. Η υπόθεση μετά απο 3 χρονια ειναι ακομα στα δικαστήρια, και εχει πολύ μελλον ακόμα. οπότε σου δίνω μια ιδέα, τι έχει να γινει αν το πας νομικά (που εσυ δεν εχεις και κανενα χαρτί με υπογραφή του οτι συμφωνήσατε δάνειο). ρώτα και ποσο πανε οι αμοιβες τον δικηγόρων και συγκρινέ τα με το διεκδικούμενο (αλλα όχι σίγουρα επιστρεφόμενο) ποσο που έχασες. Εχεις το χαρτί της κατάθεσης βεβαια. Αν πηγαινε σε δικαστήριο το θεμα, εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι τα 3500 που μπηκαν στο λογαριασμό ηταν δικά σου. εκεινος? Δεν ξερω πώς, αλλα μηπως ειναι δυνατόν να κληθεί ο τύπος να εξηγήσει πως βρέθηκε το ποσό στο λογαριασμό του? (αν δεν ειναι δανεισμος απο σένα).
kage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 δηλ.οι τοκογλυφοι δεν ειναι νομιμμοι οταν σε βαζουν να υπογραψεις ενα χαρτι οτι πειρες λεφτα απο αυτους?δεν θα μπορουν να στηριχτουν σε αυτο το χαρτι?
gus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 δηλ.οι τοκογλυφοι δεν ειναι νομιμμοι οταν σε βαζουν να υπογραψεις ενα χαρτι οτι πειρες λεφτα απο αυτους?δεν θα μπορουν να στηριχτουν σε αυτο το χαρτι? Αυτοί έχουν "εισπράκτορες".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.