Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με την PHILIPS 32

KnightRider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

έγινε ότι έκανες άκυρη ερώτηση σε άσχετο thread ενώ μπορείς να ανοιξείς δικό σου :P

Δημοσ.
Για να το μάθουν αυτό πρέπει να γραφουμε πολλά φορούμ για να το δούν και οι άλλοι να μην παίρνουν τηλεοράσεις PHILIPS.
Και επίσης να μην παίρνουν κινητά από την Vodafone γιατί θέλεις να τις κάψεις και τις δύο. Το καταλάβαμε...

Kαι πρώτα απ' ολα ή τηλεόραση μου η philips είναι ψηφιακή ορθογώνια 16:9 και δεν είναι δικιά μου.

Λες αμα το πάω για σέρβις να είναι εντάξει η τηλεόραση μου???

Τελικά είναι δική σου ή όχι; Μας έχεις μπερδέψει :fear:

Εγώ στην θέση τους θα έπαιρνα τηλεόραση SONY ή SAMSUNG αυτές δεν έχουν πρόβλημα.
Δηλαδή τις δοκίμασες και παίζουν περισσότερα fps; :rolleyes:
Δημοσ.

Απλώς οι τηλεοράσεις philips έχουν τεχνολογικά προβλήματα όπως σαν το δικό μου που κάνει το βιντεο σαν 25 fps.

Οι άλλες τηλεοράσεις που είδα sony και samsung αυτες δεν έχουν κανένα προβλημα και ούτε κολλάνε.

Ξεχασα και όταν μου τρεμοπαίζει η τηλεόραση μου (σαν 25 fps) και όταν πάω να αλλάξω κανάλι μου κάνει 5 δευτερολεπτα για να αλλάξει και όταν δεν το κάνει τοτε αλλάζει κανάλι κατευθείαν.

Δημοσ.
ktiniatre ειναι πιο σοβαρο το θεμα..κατι τετοιες διακρισεις(κορφη του παγοβουνου) με κανουν να ριχνω veto στα κωλοτσοντοκαναλα μας (συγνωμη για την εκφραση) κ να κολλαω ωρες ατελειωτες στα NationalGeographic TV, AnimalPlanet Tv & CartoonNetwork, αν το αναλυσουμε σε βαθος

Δηλαδή γιατί προτιμάς τα NationalGeographic κλπ;;;

Μήπως επειδή έχουν 50 fps; :eek::eek::eek:

:-D:-D:-D

Δημοσ.

KnightRider σου προτείνω να μην ξανα αγοράσεις προϊόντα της Philips ( ή της Vodafone ).

Επίσης σου προτείνω να ξανακάνεις ερώτηση στο παρών forum μόλις μάθεις να συζητάς.

Το thread θεωρείται λήξαν.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...