Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 TOPIC HIJACKER DETECTED DANGER WILL ROBINSON DANGER!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 έγινε ότι έκανες άκυρη ερώτηση σε άσχετο thread ενώ μπορείς να ανοιξείς δικό σου
^XRHSTOS^ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μάλιστα Εντάξει πάω για δικό μου Ευχαριστώ
Dr.Strangelove Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Για να το μάθουν αυτό πρέπει να γραφουμε πολλά φορούμ για να το δούν και οι άλλοι να μην παίρνουν τηλεοράσεις PHILIPS.Και επίσης να μην παίρνουν κινητά από την Vodafone γιατί θέλεις να τις κάψεις και τις δύο. Το καταλάβαμε... Kαι πρώτα απ' ολα ή τηλεόραση μου η philips είναι ψηφιακή ορθογώνια 16:9 και δεν είναι δικιά μου.Λες αμα το πάω για σέρβις να είναι εντάξει η τηλεόραση μου??? Τελικά είναι δική σου ή όχι; Μας έχεις μπερδέψει Εγώ στην θέση τους θα έπαιρνα τηλεόραση SONY ή SAMSUNG αυτές δεν έχουν πρόβλημα.Δηλαδή τις δοκίμασες και παίζουν περισσότερα fps;
KnightRider Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Απλώς οι τηλεοράσεις philips έχουν τεχνολογικά προβλήματα όπως σαν το δικό μου που κάνει το βιντεο σαν 25 fps. Οι άλλες τηλεοράσεις που είδα sony και samsung αυτες δεν έχουν κανένα προβλημα και ούτε κολλάνε. Ξεχασα και όταν μου τρεμοπαίζει η τηλεόραση μου (σαν 25 fps) και όταν πάω να αλλάξω κανάλι μου κάνει 5 δευτερολεπτα για να αλλάξει και όταν δεν το κάνει τοτε αλλάζει κανάλι κατευθείαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 κάποιος να την πάει σε ένα τεχνικό να ησυχάσουμε και εμείς...
nikosBruin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 ktiniatre ειναι πιο σοβαρο το θεμα..κατι τετοιες διακρισεις(κορφη του παγοβουνου) με κανουν να ριχνω veto στα κωλοτσοντοκαναλα μας (συγνωμη για την εκφραση) κ να κολλαω ωρες ατελειωτες στα NationalGeographic TV, AnimalPlanet Tv & CartoonNetwork, αν το αναλυσουμε σε βαθος Δηλαδή γιατί προτιμάς τα NationalGeographic κλπ;;; Μήπως επειδή έχουν 50 fps; :eek: :-D:-D
TechnoState Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 αχχαχαχαχααχ....παρτε το χαμπαρι μονο ο Καμπαμαρου τρεχει με 50fps!!
madsc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 KnightRider σου προτείνω να μην ξανα αγοράσεις προϊόντα της Philips ( ή της Vodafone ). Επίσης σου προτείνω να ξανακάνεις ερώτηση στο παρών forum μόλις μάθεις να συζητάς. Το thread θεωρείται λήξαν. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.