KnightRider Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Eίχα νευρα γιατί με κορόιδευαν με τα fps. Αυτοι δεν πιστεύουν οτι στα παιχνιδια τα fps παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο μόνο στα παιχνίδια.
KnightRider Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Eντομεταξύ επρεπε να λέμε για την τηλεόραση μου που έχει προβλημα και οχι για αλλα.
frenzy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Σου είπα στο ποστ #7 πήγαινέ την στη philips. Καμιά φορά τα σερβις μενου δεν είναι ρυθμισμένα σωστά
we_will_rise Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Knightrider μην τους ακούς. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα είχα κι εγώ και μάλιστα σε μένα το framerate έπεφτε στα 20 fps επειδή το σπίτι μου βρίσκεται πάνω σε κατηφόρα και ντάξει όσο να το κάνεις γέρνει λίγο η TV. Ξέρεις πως να λύσεις το πρόβλημα αν δυσκολεύεσαι να εφαρμόσεις την ευφιέστατη ιδέα του Frenzy? Θα ξεβιδώσεις την ΤV και θα αλλείψεις την οθόνη (από την εσωτερική μεριά) με κόλλα UHU (παντοκολλητής). Αυτό θα το κάνεις το πρωί, μετά θα βιδώσεις την TV και θα περιμένεις μέχρι το απόγευμα να "κάτσει" η κόλλα. Στις 8 άνοιξε την TV σε κάποιο κανάλι που έχει ειδήσεις. Έτσι θα κολλήσουν τα ιδανικά fps στην κόλλα και θα έχεις μονίμως το framerate που επιθυμείς... Να σε παρακαλέσω να το βιντεοσκοπήσεις και να το ανεβάσεις στο youtube για να το μάθουν και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Αμέσως στην philips, ορίστε μας...
Commentator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Λευτεριά στον KnightRider και τα 25fps!:cry:
KnightRider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Nαι αλλα το κακό στο youtube εκεί είναι μέχρι 25 fps. Eβαζα ένα βιντεο που ήταν 60 fps και μετά όταν το είδα στο youtube ήταν 30 fps. Kαι πάλι εγώ δεν έχω καμερα που καταγράφει 50 fps μόνο το κινητό μου έχω για να βιντεοσκοπήσω αλλά το κακό είναι οτι στα κινητά καταγράφουν μόνο 10 fps. Για να το μάθουν αυτό πρέπει να γραφουμε πολλά φορούμ για να το δούν και οι άλλοι να μην παίρνουν τηλεοράσεις PHILIPS.
KnightRider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Kαι πρώτα απ' ολα ή τηλεόραση μου η philips είναι ψηφιακή ορθογώνια 16:9 και δεν είναι δικιά μου. Λες αμα το πάω για σέρβις να είναι εντάξει η τηλεόραση μου???
KnightRider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Εγώ στην θέση τους θα έπαιρνα τηλεόραση SONY ή SAMSUNG αυτές δεν έχουν πρόβλημα.
nojipa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Το προβλημα σου ειναι το κολημα που εχεις φαει με τα FPS. Σοβαρα στο λεω, μιλησε με τους γονεις σου και πανε σε κανεναν ειδικο γιατρο,ΟΧΙ οφθαλμιατρο. Σου εχω απαντηση σοβαρα, σου εχω απαντηση αστεια.Αλλα το παραπανω είναι η αληθεια. Μετα παρεξηγησε εαν σου κανουμε πλακα με οσα λες.Εκτος εαν το ευχαριστιεσαι!!! Εαν θελεις ενα θεμα μονο για να μιλασ για τα FPS και να κανουμε εμεις πλακα και να γελαμε πανε στο mplampla, κανε εκει ενα θεμα. και πεσ θελω να μιλαμε για το προβλημα μου και σας παρακαλω μην το κλειδωσετε γιατι θα κανει καλο και σε εμενα και θα κανω πολλα μέλη να πεθανουν απο τα γελια - Δεν μπορεις να γραφεις οσα θελεις σε ενα ποστ? Πρεπει να κανεις 3? Το κανεις συνεχεια.
KnightRider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δεν έχω προβλημα. Η τηλεόραση έχει προβλημα που αρχίζει να τρεμοπαίζει καμιά φορα. Το είδαν και οι γονεις μου και πόλλοι αλλοι και μου είπαν πως η τηλεόραση θέλει σέρβις. ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΝ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ.
frenzy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 χαλαρώστεεεε. Κανείς δεν έχει πρόβλημα και όλα είναι bytes. Τίποτε άλλο δε λέω.
KnightRider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??? ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ:mad::mad:
^XRHSTOS^ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας και από μένα. Πήρα την Samsung 206BW χθες. Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να τη συνδέσω στο dvi ώστε να παίξει όπως κάνει ήδη με τη σύνδεση sub? Η κάρτα video είναι η RADEON 9100. Φυσικά έχει έξοδο dvi αλλά την συνδέω έτσι και δεν παίζει. Πρέπει να κάνω κάτι? Πιστεύω η κάρτα να μην έχει πρόβλημα. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.