Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με την PHILIPS 32

KnightRider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν μπορουν να δεχθουν σημα 1080.Απλα αυτο που ξερω ειναι οτι φτανουν τις 1080 μεσω δικης τους επεξεργασιας.Αν ξερεις κατι παραπανω ριξε ενα explain αν θελεις εδω,αλλιως μεσω pm για να μαθω!;):-D

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπορεί εσύ να μη βλέπεις τα 25 fps και μην το αντιλαμβάνει το μάτι σου αλλά το δικό μου μάτι το αντιλαμβάνει και οι ταινίες που βλέπω είναι σαν να παίζει αργά.

Αμα ήταν 30 fps θα ήμουν εντάξει.

Ψυχαναγκαστική - Καταναγκαστική διαταραχή

Βασικό χαρακτηριστικό της νεύρωσης αυτής είναι οι επαναλαμβανόμενες ψυχαναγκαστικές (ιδεοληπτικές) σκέψεις ή οι καταναγκαστικές πράξεις.

Ο όρος ψυχαναγκασμός (ή ιδεοληψία) αναφέρεται σε έμμονες σκέψεις που μπορούν να πάρουν τη μορφή μιας λέξης, μιας φράσης ή μιας εικόνας. Επίσης μπορεί να αναφέρεται σε μια συνεχή απασχόληση με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Ξεκόλλα :-)

Δημοσ.
Δεν ειπα οτι δεν μπορουν να δεχθουν σημα 1080.Απλα αυτο που ξερω ειναι οτι φτανουν τις 1080 μεσω δικης τους επεξεργασιας.Αν ξερεις κατι παραπανω ριξε ενα explain αν θελεις εδω,αλλιως μεσω pm για να μαθω!;):-D
Δεν φτάνουν τις 1080 γραμμές μέσω καμιάς επεξεργασίας για δύο λόγους. Οι 1080 γραμμές υπάρχουν ήδη στο σήμα HD και το panel έχει 768 γραμμές οπότε η όποια επεξεργασία γίνεται, είναι για να μειωθεί η ανάλυση σε αυτή που υποστηρίζει η τηλεόραση.

Εσύ μάλλον μπερδέυεις αυτή τη διαδικασία με το upscaling που γίνεται στο SD σήμα (max 576 γραμμές για PAL, 480 για NTSC) για να αυξηθεί η ανάλυση σε 720p ή 1080p. Αυτό το κάνουν όλες οι LCD τηλεοράσεις και τα αποτελέσματα ποικίλουν ανάλογα με την ποιότητα του scaler (που συνήθως είναι και ανάλογη με την τιμή της τηλεόρασης).

Δημοσ.
Ψυχαναγκαστική - Καταναγκαστική διαταραχή

Βασικό χαρακτηριστικό της νεύρωσης αυτής είναι οι επαναλαμβανόμενες ψυχαναγκαστικές (ιδεοληπτικές) σκέψεις ή οι καταναγκαστικές πράξεις.

Ο όρος ψυχαναγκασμός (ή ιδεοληψία) αναφέρεται σε έμμονες σκέψεις που μπορούν να πάρουν τη μορφή μιας λέξης, μιας φράσης ή μιας εικόνας. Επίσης μπορεί να αναφέρεται σε μια συνεχή απασχόληση με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Ξεκόλλα :-)

Σωστός ο frenzy.

Και προσπαθώ τόσες μέρες να καταλάβω τι φταίει με το παιδί. :lol:

Δημοσ.

Tι να κάνω και εγώ???

Μου τι σπάει που έκαναν τις ταινιες 25 fps και αυτό που μου συμβαίνει στην τηλεόραση:mad::mad::mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

βλέπεις όμως κανένα άλλο να πρήζει τόσο?

χωρίς να υπάρχει ελπίδα να αλλάξει και κάτι...

• Super Moderators
Δημοσ.
Exουν κάποια μανία αλλα δεν το λένε

και ξέρεις γιατί έτσι? γιατί οι υπολοίποι ΔΕΝ νοιάζονται...

Δημοσ.

Και δεν φταιω εγω που έπεσε τόσο κουβέντα γιατί λέγατε αλλα δεν μου λέγατε τι εχει η τηλεόραση μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...