Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με την PHILIPS 32

KnightRider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια τηλεόραση philips 32 wide 16:9 με pixel plus και HD ready και πρόβλημα είναι οτι όταν βλέπω ειδήσεις και εμφανίζουν τα πάνω γράμματα και οταν εμφανίζουν τα γράμματα μετα όλη η οθόνη τρεμοπαίζει δηλαδή σαν να κάνει το βίντεο 25 fps.

Παρακαλώ απαντήστε μου γιατί το κανει αυτό η τηλεόραση μου !!!:cry::cry::cry::cry:

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ.

ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ.

λετε να φταίει το ρεύμα ή επειδή το έχω κανονικά συνδεδεμένο με την κεραία(εννοείτε στην ταρατσα)???

Γιατί ακόμα δεν έχω δορυφορική κεραία.

Δημοσ.

...μην ξαναδεις ειδησεις, ετσι κ αλλιωσ σκετη απογοητευση ειναι σε οποιοδηποτε καναλι!

Περα απο την πλακα, ρε παλ ελπιζω να λυθει το προβλημα σου.

Ειναι καινουργια?

Το εκανε απο την αρχη αυτο στις ειδησεις(δλδ απο τοτε που την εστησες στο σπιτι)?

Μπορεις μεσα στην εγγυηση της να ζητησης αντικατασταση της?

Δημοσ.

Δεν είναι σίγουρο αλλά νομίζω πως είναι θέμα ρύθμισης σερβις μενου. Το προκάλεσα κι εγώ καταλάθος στη δική μου philips (crt) όταν ρύθμιζα κάτι άλλο.

Τώρα αν θες να παίξεις με αυτές τις ρυθμίσεις μόνος σου ο κωδικός είναι 062596 και i+ στο τέλος.

Πρόσεχε όμως γιατί δεν είναι καθόλου user-friendly το μενου αυτό και πρέπει να σημειώσεις τα πάντα πριν αλλάξεις οτιδήποτε. Τεχνικός θα ξέρει καλύτερα. Εγώ πάλι δεν άντεξα, το πείραξα και έφτιαξα το θέμα μου.

Δημοσ.

Technostate είναι αλήθεια απο την αρχή το έκανε αυτό.

Φαντάσου είναι καινούργια την πήρα πριν 3 μήνες.

Παιδιά τι σημαινει αυτο που γραφει HD ready???

Ξέρω τι είναι το HD αλλά το ready τι θα πει αυτό???

Δημοσ.

Οτι δεν ειναι full HD.Full HD ειναι απο 37" και πανω.Οι ΗD ready παιζουν στις 720 πραγματικες γραμμες (720p) και φτανουν μεχρι 1080 γραμμες μεσω του software τους.Δηλαδη προσθετουν τις γραμμες που πιστευουν οτι λειπουν μεχρι να φτασουν τις 1080(1080i).Οι Full HD παιζουν σε 1080 γραμμες πραγματικες.(1080p)

Ελπιζω να τα ειπα καλα.

Δημοσ.
Οτι δεν ειναι full HD.Full HD ειναι απο 37" και πανω.Οι ΗD ready παιζουν στις 720 πραγματικες γραμμες (720p) και φτανουν μεχρι 1080 γραμμες μεσω του software τους.Δηλαδη προσθετουν τις γραμμες που πιστευουν οτι λειπουν μεχρι να φτασουν τις 1080(1080i).Οι Full HD παιζουν σε 1080 γραμμες πραγματικες.(1080p)

Ελπιζω να τα ειπα καλα.

Ανάποδα τα είπες.

HD Ready σημαίνει ότι μπορούν να δεχθούν σήμα HD (δηλαδή 1080 γραμμές) αλλά κάνουν downsampling γιατί το panel τους έχει 768 γραμμές. Στην ουσία δηλαδή, το HD Ready δεν είναι η ενδιάμεση ανάλυση, αλλά ένδειξη ότι μπορούν να δεχθούν σήμα 1080p έστω και αν δεν μπορούν να το εμφανίσουν χωρίς να κόψουν κάτι.

Το ότι μια τηλεόραση είναι 37" ή μεγαλύτερη δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι Full HD. Μπορεί να είναι και 1366x768.

Και επίσης άρχισαν να εμφανίζονται και Full HD στις 32", αλλά προς το παρόν είναι πανάκριβες (αν και ο πρόσθετος εξοπλισμός που είναι ίδιος με τα μεγαλύτερα μοντέλα δικαιολογεί εν μέρη την τιμή τους).

Ναι όταν τρεμοπαίζει=(σαν να κάνει το βίντεο 25fps) μου βγάζει και γραμμούλες.
Ξεκόλλα με τα 25fps. Σου το έχουν πει 100 φορές ότι δεν φταίνε αυτά για το τρεμόπαιγμα.
Δημοσ.

Η τηλεόραση κάνει το τρεμόπαιγμα σαν 25 fps και σόρρυ που είπα τώρα το 25 fps αλλά έτσι ακριβώς το κάνει η τηλεόραση μου.

Και όσο για τους κινηματοργάφους και τις ταινίες τρεμοπαίζουν λόγο που είναι χαμηλά τα fps.

Μπορεί εσύ να μη βλέπεις τα 25 fps και μην το αντιλαμβάνει το μάτι σου αλλά το δικό μου μάτι το αντιλαμβάνει και οι ταινίες που βλέπω είναι σαν να παίζει αργά.

Αμα ήταν 30 fps θα ήμουν εντάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...