Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η κοπέλα απο το Lost θυμίζει και λίγο arwen οπότε ταιριάζει για elf, μην ξεχνάμε η Lyv Tayler δεν είναι και απο τα πιο δυνατα ονόματα του Ηοllywood. Πάντα σε μια ταινία παίζει ρόλο και ο σκηνοθέτης οπότε για αυτην την επιλογή δεν τον φοβάμαι τον PJ.

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

η κοπέλα απο το Lost θυμίζει και λίγο arwen οπότε ταιριάζει για elf, μην ξεχνάμε η Lyv Tayler δεν είναι και απο τα πιο δυνατα ονόματα του Ηοllywood. Πάντα σε μια ταινία παίζει ρόλο και ο σκηνοθέτης οπότε για αυτην την επιλογή δεν τον φοβάμαι τον PJ.

δεν είναι το θέμα της επιλογής, αλλά ότι ο χαρακτήρας απλά δεν υπάρχει...τον έφτιαξαν για την ταινία!

Δημοσ.

δεν είναι το θέμα της επιλογής, αλλά ότι ο χαρακτήρας απλά δεν υπάρχει...τον έφτιαξαν για την ταινία!

Τα έλεγα εγώ οτι ο PJ θα τα κανει παλι μπουρδελο!

Δημοσ.

ακριβως.οπως το ειπες,μπουρδελο.!

και τον χαρακτηρα της κοπελας μαλλον θα τον χρησιμοποιησει μεσα στην ταινια για κανα,οπως ηταν και αναμενομενο, ρομαντζο για να προσελκυσει και το γυναικειο κοινο,οπως εκανε και με το ρομαντζο της Ταιλερ και τον Αραγκον στο LOTR.

τα λεγα αυτα με αλλους στο aicn απο τοτε που ανακοινωθηκε οτι θα γυριστει το Χομπιτ σε ταινια,πως θα πηδηξει την μεταφορα του βιβλιου και θα το μετατρεψει σε χολυγουντιανο ποπκορν blockbuster για να βγαλουν και αλλα φραγκα,οπως εκανε και με το LOTR.

και επειδη το Hobbit δεν ειναι και τοσο καταλληλο,οπως ηταν το LOTR,για να προσελκυσει το πιο ευρυ κινηματογραφικο κοινο,τα εγκληματα που θα κανει ο PJ στην μεταφορα ωστε να την κανει πιο εμπορικη, θα ειναι χειροτερα και πιο οφθαλμοφανη.

Δημοσ.

Παιδιά o PJ πιστεύω κάνει την καλύτερη δυνατή μεταφορά των βιβλίων, αλλά είναι αναγκασμένος να δουλέψει μέσα σε ένα σύστημα. Το να είναι εμπορικές οι ταινίες είναι η προϋπόθεση για να γίνουν. Τι περιμένετε να του δώσουν 300εκ. για να φτιάξει μια ταινία που θα αρέσει αποκλειστικά και μόνο στους harcore fans των βιβλίων?

Επίσης είναι το ζήτημα του να χωρέσεις 400 σελίδες σε ένα σενάριο 150 σελίδων.Δεν γίνεται να μπούν όλα μέσα.

Η μόνη λύση για να γίνει μια πραγματική μεταφορά των βιβλίων θα ήταν σε σειρά. Παλιότερα δεν ήταν εφικτό αλλα με τα σημερινά στανταρ, τα budget και την ποιότητα που έχουν ανεβεί, και με παράδειγμα τo Game of Thrones ,νομίζω οτι ειναι παραπάνω απο εφικτό να γίνει μια σειρά LOTR.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης είναι το ζήτημα του να χωρέσεις 400 σελίδες σε ένα σενάριο 150 σελίδων.Δεν γίνεται να μπούν όλα μέσα.

δεν ζητάμε να μπουν όλα μέσα, απλά να μην αλλάζουν την ιστορία και να μην προσθέτουν πράγματα που δεν υπάρχουν καν στο βιβλίο, όπως έκαναν στο Lotr (πχ τα Elves στο Hornburg, το ότι παραλίγο να πεθάνει ο Aragorn, τον Undead Army να σφάζει τα πάντα έξω από την Minas Tirith κτλπ κτλπ)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

΄Μεγάλος φαν των βιβλίων του τολκιν, τα έχω διαβάσει όλα απο πιτσιρικάς 10 χρονών, παρόλα αυτά έμεινα εξαιρετικά ικανοποιημένος με τις ταινίες. Αν και το χόμπιτ είναι του ίδιου επίπεδου εγώ θα γουστάρω τρελά

• 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

γμτ, λιγότερο από 1 χρόνος μέχρι την πρεμιέρα και δεν έχει βγει ακόμα trailer, ούτε καν teaser :-(

btw το να βλέπω dwarf με long sword μου φαίνεται τρομακτικά αφύσικο...πάντως το orcrist είναι πανέμορφο

• Super Moderators
Δημοσ.

για το Batman επιβεβαιώθηκε, άρα έχουμε αρκετές ελπίδες με την πρεμιέρα του Twenty :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...