Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί το Ηοbbit να γυριστεί σε δυο ταινίες;

O χωρισμός του hobbit σε part I & II μου θυμίζει το Harry Potter and the deathly hallows part 1 & 2.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θα θέλατε να δείτε πως θα ενσαρκωθεί ο ρόλος του Beorn; (ο άνθρωπος που μεταμορφώνεται σε αρκούδα)η το παιχνιδάκι με τα αινίγματα του Bilbo με το Goloum όπως προείπε ο Chrisxxx;

δεν με πολυκαίει όπως ο Smaug, όσο για το Gollum πάλι δεν ενθουσιάζονται

Μπορεί το Ηοbbit να γυριστεί σε δυο ταινίες;

O χωρισμός του hobbit σε part I & II μου θυμίζει το Harry Potter and the deathly hallows part 1 & 2.

έτσι είχαν πει αρχικά αλλά πλέον δεν γνωρίζω τι θα γίνει τελικά...

Δημοσ.

εγω παντως τον ψιλο-φοβαμαι τον PJ. μετα τις αποτυχιες King Kong και Lovely Bones μου φαινεται πως μαζι με τα κιλα εχει χασει και την εμπνευση του.

Θα προτιμουσα να εμενε ο Del Toro και να τελειωνε την ταινια,θα ειχαμε τουλαχιστον μια νεα διαφορετικη σκηνοθετικη ματια και οχι ξανα παλι του Τζακσον.

επισης το ιδιο το βιβλιο δεν ειναι οπως η Τριλογια,εχει μικροτερο scale,ειναι πιο παιδικο παραμυθι,η ιστορια πιο απλοικη,εχει περισσοτερο διαλογο και λιγοτερη δραση και δραμα.

Και αυτοι θα γυρισουν το βιβλιο σε 2 ταινιες ενω το βιβλιο χωραει ανετα και σε μια ταινια.Που σημαινει οτι ο Τζακσον για αλλη μια φορα θα βιασει το εργο του Τολκιεν προκειμενου να το κανει πιο εμπορικο και ενδιαφερον για το μεσο κοινο και να εiναι αρκετα μεγαλο ωστε να σηκωσει δυο ταινιες.

Τεσπα τουλαχιστον ο ψηφιακος Smaug θα σπερνει αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Δημοσ.

ο Del Toro την ειχε αρχισει απο το pre-production. σεναριο,concept art,practical effects,κτλ 2 χρονια εφαγε στην Νεα Ζηλανδια στην WETA του Τζακσον.

Λογικα ο PJ θα βασισει μεγαλο μερος της ταινιας του στην δουλεια που ειχε κανει ηδη ο Τορο,αλλα θα ηθελα να εκανε και την σκηνοθεσια ο ιδιος.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά το σενάριο το είχε αναλάβει η τριάδα που ήταν και στο Lotr, τώρα για τα υπόλοιπα πιο πολύ πιστεύω ότι θα είχαν την "υπογραφή" του PJ παρά του Del Toro

Δημοσ.

Είναι τελεσίδικο οτι θα το δούμε σε δύο μέρη το 1ο τα χρηστούγεννα του 2012 και το 2ο ένα χρόνο μετά.

Οσο για τον Del Toro αν μπορώ να κρίνω απο την ταινία του ''ο λαβύρηνθος του Πανα'' δεν μου άρεσε καθόλου το πώς παρουσίασε τον Πάνα ως οντότητα, όμως μπορώ να πω πως μου άρεσαν αρκετά τα σκηνικά και ιδιαίτερα το ''σουρεαληστικό'' κομάτι της ταινίας.

Δημοσ.

καλά το σενάριο το είχε αναλάβει η τριάδα που ήταν και στο Lotr, τώρα για τα υπόλοιπα πιο πολύ πιστεύω ότι θα είχαν την "υπογραφή" του PJ παρά του Del Toro

για που λες; για τωρα που ανελαβε ο ΠΤ; δεν ξερω τι θα κρατησει απο το pre-production αλλα λογικα τα περισσοτερα αφου μονο λιγοι μηνες περασανε απο τοτε που ανελαβε αρα δεν ειχε τον χρονο να ξεκινησει απο την αρχη. Kαι εξαλλου γιατι να το κανει αφου σχεδον ολο το υλικο το δημιουργησε και το εχει η εταιρεια του.

Το σεναριο του Χομπιτ το εγραψε ο Τορο,μαλιστα ο Πητερ ειχε δηλωσει ευχαριστημενος για την δουλεια που εκανε αλλα σιγουρα τωρα που ανελαβε αυτος θα το εχει περασει απο rewrites.

Δημοσ.

λες να το γραψε οταν εφυγε απο το προτζεκτ; :mrgreen:

το λινκ το βαλα επειδη το δικο σου λινκ δεν εδειχνε τα writing credits.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα που γράφει ότι ήταν αυτός που άρχισε το σενάριο και μετά το πήραν οι άλλοι 3 μετά την αποχωρήσή του...

Δημοσ.

α οχι σορρυ, δεν εννοω οτι το γραψε μονος του και το πηραν μετα οι αλλοι.με τους αλλους το γραψε εξαρχης.Αλλα δεν ξερω τι αλλαγες μπορει να εκανε ο Πητερ τωρα που εφυγε ο Τορο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...