zvarthangalos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 δεν μου κάθεται καλά στο μάτι ο αδύνατος PJ Λές να την έχει δει κάπως ύστερα απο την επιτυχία του LOTR και να τα κάνει μαντάρα στο Ηobbit? Y.Γ Απ'οτι είδα στο casting περιλαμβάνοντε πρόσωπα όπως π.χ ο Elijah Wood (Φρόντο)που στην ουσία δεν πρέπει να είχε κάν γεννηθεί εφόσον η ιστορία του Hobbit εκτιλύσεται 60 χρόνια πριν τα γεγονότα του LOTR,;όπως επισης η Galadriel (Cate Blanchett) o lengolas (Orlando Bloom)o Saruman ( Christopher lee)δεν εμφανίζονται πουθενά στο βιβλίο.
bnvdarklord Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τον Φρόντο μπορει να τον δειχνει στην αρχη μονο πχ να διαβάζει το There and Back Again
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Λές να την έχει δει κάπως ύστερα απο την επιτυχία του LOTR και να τα κάνει μαντάρα στο Ηobbit? Y.Γ Απ'οτι είδα στο casting περιλαμβάνοντε πρόσωπα όπως π.χ ο Elijah Wood (Φρόντο)που στην ουσία δεν πρέπει να είχε κάν γεννηθεί εφόσον η ιστορία του Hobbit εκτιλύσεται 60 χρόνια πριν τα γεγονότα του LOTR,;όπως επισης η Galadriel (Cate Blanchett) o lengolas (Orlando Bloom)o Saruman ( Christopher lee)δεν εμφανίζονται πουθενά στο βιβλίο. μπα δεν νομίζω, αντιθέτως πιστεύω ότι θα έχει περισσότερη εμπειρία πλέον... πράγματι δεν είχε γεννηθεί όταν συνέβησαν τα γεγονότα του Hobbit, 2941-2942 3rd Age, ενώ ο Frodo γεννήθηκε το 2968 3rd Age...άρα όπως είπε και ο bnvdarklord παίζει να τον δείχνει στην αρχή με τον Bilbo να διαβάζει το There and Back Again... Galadriel και Saruman μπορεί να τους δείξει στο White Council λογικά, όσο για τον Legolas μπορεί να κάνει καμιά εμφάνιση μαζί με τον πατέρα του Thranduil κατά την διάρκεια της φυλάκισης των 12 dwarves και του Bilbo στο Mirkwood ή στη μάχη των Five Armies και ας μην αναφέρεται ο χαρακτήρας στο βιβλίο...
zvarthangalos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ένας ακόμη χαρακτήρας που δεν αναφέρετε στο βιβλίο του Hobbit είναι ο τρίτος μάγος Radagast (ο καφετής που θα τον υποδυθεί ο Sylvester McCoy ) ο οποίος μάγος αν δεν μου απατάει η μνύμη μου παίζει κάποιο μικρό ρόλο στην τριλογία (στα βιβλία) όπου ο Jackson δεν είχε συμπεριλλάβει στις ταινίες του. Ένας ακόμη χαρακτήρας που κατα την γνώμη μου έλειψε απο την τριλογία του jackson και θεωρώ πως έστω για μία μικρούλα σκηνή έπρεπε να ενσωματωθέι ήτανε ο κύριος TOM BOBADILLO με την ξεγνοιασιά του και τα τραγούδια του.
bnvdarklord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δεν νομιζω να ταιριαζε ο bobadillo σε ταινια αν θυμαμαι καλα το βιβλιο.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δεν μου φαίνεται παράξενο να ζούσε ο Λέγκολας τότε αν αναλογιστούμε οτι τα ξωτικά ζούσαν εκατοντάδες χρόνια στον κόσμο του LOTR. Τώρα για τον Φρόντο δεν ξέρω. Θα ήθελα πάντως να δώ ολόκληρο το cast μαζεμένο σε μια ακόμη επική ταινία.
zvarthangalos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Φίλε Tilemax o Λένγκολας ζούσε απλά δεν αναφέρεται πουθενά στο βιβλίο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ένας ακόμη χαρακτήρας που δεν αναφέρετε στο βιβλίο του Hobbit είναι ο τρίτος μάγος Radagast (ο καφετής που θα τον υποδυθεί ο Sylvester McCoy ) ο οποίος μάγος αν δεν μου απατάει η μνύμη μου παίζει κάποιο μικρό ρόλο στην τριλογία (στα βιβλία) όπου ο Jackson δεν είχε συμπεριλλάβει στις ταινίες του. Ένας ακόμη χαρακτήρας που κατα την γνώμη μου έλειψε απο την τριλογία του jackson και θεωρώ πως έστω για μία μικρούλα σκηνή έπρεπε να ενσωματωθέι ήτανε ο κύριος TOM BOBADILLO με την ξεγνοιασιά του και τα τραγούδια του. μέλος του White Council και ο Radagast, οπότε ουσιαστικά υπάρχει και στο Hobbit, σαν flashback φάση φαντάζομαι... ποτέ δεν μου άρεσε ο Tom Bombadil, άσε που θα έπεφτε σίγουρα γέλιο στην αίθουσα αν εμφανιζόταν στην ταινία, πολύ tricky η συμμετοχή του...
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 μέλος του White Council και ο Radagast, οπότε ουσιαστικά υπάρχει και στο Hobbit, σαν flashback φάση φαντάζομαι... ποτέ δεν μου άρεσε ο Tom Bombadil, άσε που θα έπεφτε σίγουρα γέλιο στην αίθουσα αν εμφανιζόταν στην ταινία, πολύ tricky η συμμετοχή του... Μπορουν να τον κανουν αρκετα αινιγματικό χαρακτήρα με τραχια χαρακτηριστικα, να τα κανεις πάνω σου όταν τον βλεπεις... Γενικά αν θελουν να κάνουν μια επική ταινία έχουν υλικο, αν θελουν να το κάνουν blockbuster όπως το LoTR πάλι έχουν υλικό.. Είναι καθαρά θέμα σκηνοθετικής αποψης αν δουμε το Λεγκολας να κάνει τσουλήθρα πάνω σε μαμουθ, την τριάδα Γκιμλι - Λεγκολας - Αραγκορν να σαρώνει τα πάντα ή αν αποφασισουν να το κάνουν πιο ρεαλιστικό και σκοτεινό. Η πιο χαλαρή προσεγγιση του Τολκιν στο χομπιτ από το LoTR αλλά και τα μέχρι στιγμης πεπραγμένα του PJ μου δείχνoυν ότι καποιοι θα απογοητευτουμε από μερος της ταινιας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 εγώ περιμένω μόνο 2 "σκηνές" ουσιαστικά, τον Smaug διότι μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά και να πω ότι θα είναι ο καλύτερα σχεδιασμένος dragon EVER και την Battle of the Five Armies...
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Και γω λίγο πολύ αυτές περιμένω.. Και τη σκηνη μπιλμπο-γκόλουμ αλλά τον τρέμω τον PJ μήπως στην Battle of the Five Armies βάλει κανα ξωτικό με τόξο multishot και τετχοιες πα..ριες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 πόσο μου την σπάει που έχει μείνει η εντύπωση πως τα elves ήταν μόνο καλοί τοξότες...
zvarthangalos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δεν θα θέλατε να δείτε πως θα ενσαρκωθεί ο ρόλος του Beorn; (ο άνθρωπος που μεταμορφώνεται σε αρκούδα)η το παιχνιδάκι με τα αινίγματα του Bilbo με το Goloum όπως προείπε ο Chrisxxx;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα