sintalkas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 yeah, το topic είναι για το 1ο μέρος του Hobbit... επίσης το 1+1 δεν ισχύει για 25/12 και 1/1, δλδ όποιος θέλει 1 τσάμπα πρέπει να περιμένει 3 βδομάδες... οκ σορρυ εγώ πάντως το 2ο το δα μαζί με ένα παιδί νομίζω Τετάρτη και δώσαμε ο καθένας 6ε και μας μείνανε και τα γυαλιά στο τέλος δηλαδή τσάμπα μας βγήκε η ταινία ...
Luxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Για να μη ταλαιπωρουμαι τζαμπα. Η τηλεοραση μπορει να παιξει την ταινια σε 3D + 48fps; Ή δε γινεται κατι τετοιο; Γιατι βρισκω ή το ενα ή το αλλο. Η μοναδικη version που βρηκα να εχει και τα δυο ειναι η παρακατω : TECHNiCAL SPECS :Release Name....: The.Hobbit.An.Unexpected.Journey.48fps.Edition.3D.2012.1080p.BluRay.Half-OU.DTS.x264-HDMaNiAcSRelease Date....: 19-03-2013 (D:M:Y)Type............: 1080pFile size.......: part 1(16.0 GiB) Part 2(12.9 GiB)Total Size......: 28.9 GiBRuntime ........: 1h 33mn + 1h 15mn(2h 49mn)Sample..........: YesSource..........: 3D Blu-ray AVC DTS-HD MA 7.1-3DT(thanks)Resolution......: 1920x800(1080 with borders)Aspect Ratio....: 2.40:1(16:9 with borders)Bitrate.........: 23.0 MbpsFrame Rate......: 48.000 FpsVideo Encoder ..: x264 2 pass L4.1 HighVideo Container.: Matroska (mkv)Chapters........: YesAudio...........: EnglishBitrate.........: DTS 1510 Kbps @ 5.1 CHsubtitles.......: NoneEncoder.........: munkmanNotesHigh quality motion-based frame interpolation has been used to recreate the 48fpsviewing experience of the movie since the BD features only the 24/1001 fps version.The frame interpolation is based on a slightly modified version of the well-knownInterframe() script. Interpolated frames have been also sharpened to match more orless the level of sharpness of the original source frames. This is NOT the realthing! Frame interpolation is not perfect and will never be! May and will containtraces of ghosting and haloing! Don't complain about it, you have been warned! Ifyou want the real deal, buy the 48 fps master or go to the cinema!(thanks Marin!)This release is in 2 parts,just like the 3D Bluray,this is so the audios & subs from the Bluray can be added to each part(if you require)with mkvmerge,without going out of sync,mkvmerge can then be used to merge the 2 files into 1(if you wish) using the append function.PlaybackPlayed from external hard drive to Himedia 900B standalone media player to 3D TVPlayed from pc to 3D TVWould not play from Hard drive to Samsung 3D TV's built in media player software(may play on other tv's)Big Thanks to Marin(UberHD)for his help with this release! Δε ξερω τι ακριβως εννοει με αυτα που γραφει στα notes. Μπορει καποιος να εξηγησει; Και εαν ο ιδιος δημιουργησε τα 48fps με καποιο τροπο, γιατι δε το κανουν αυτο για ολες τις ταινιες που βγαινουν, ωστε να τις απολαμβανουμε καλυτερα; Τελος, ξερετε εαν υπαρχει πουθενα SBS και οχι U/O;
oneofthem Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 καταρχήν προτείνω να διαγράψεις το Release Name καλού κακού καλά κατάλαβες, στο BD που βγήκε έχει μόνο την 24fps έκδοση και προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια 48fps έκδοση μέσω κάποιων γνωστών τεχνικών των οποίων η βασική ιδέα είναι αυτό που βλέπεις στην εικόνα εδώ: http://www.sentinelit.com.au/gizknow/wp-content/uploads/2013/04/frame-interpolation.jpg δεν ξέρω τι συσκευές έχεις και τι μπορούν να παίξουν και δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό αλλά οι σημειώσεις που παρέθεσες γράφουν ότι: - έχει παίξει από εξωτερικό media player himedia 900B σε 3dtv - έχει παίξει από pc σε 3dtv - ΔΕΝ έχει παίξει από εξωτερικό δίσκο απευθείας σε samsung 3dtv δλδ αναφέρει τρεις τρόπους που το δοκίμασε ο ίδιος αλλά δεν αναφέρει γενικά για όλες τις συσκευές ο λόγος που δεν το κάνουν για τις άλλες ταινίες είναι ότι πρώτον οι περισσότερες ταινίες δε βγαίνουν σε 48fps επομένως δεν θα τις αναζητήσει κανείς σε 48fps, δεύτερον ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να γίνει και τρίτον ότι το αποτέλεσμα πάλι δεν θα συγκρίνεται με αυθεντικά 48fps το συγκεκριμένο το κάνανε προφανώς επειδή πολλοί θα ψάξουν για έκδοση 48fps αφού όλοι ξέρουν ότι η ταινία είχε βγει σε 48fps οπότε με λίγα λόγια θα τραβήξει πολλούς downloaders από εκεί και πέρα το θέμα είναι αν είναι καλύτερο από 24fps το οποίο δεν το γνωρίζω γιατί δεν έχω κάνει τέτοια σύγκριση σε ταινία blockbuster και δεν ξέρω πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στην επεξεργασία από ότι γράφει έχουν κάνει αρκετή δουλειά αλλά δεν ξέρω αν φτάνει με λίγα λόγια δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση είναι πιο εύκολο να το κατεβάσεις και να δεις μόνος σου και το αν παίζει αλλά και το πως παίζει γιατί δεν ξέρουμε και απλώς κάνουμε υποθέσεις
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Η ταινια επαιξε τελικα κομπλε. Απλα δε καταλαβα ενα πραγμα. Στην αρχη δειχνει οτι ερχεται ο δρακος και καταστρεφει το χωριο των νανων. Μετα δειχνει οτι οι νανοι επιστρεφουν, αλλα ειχαν φτασει και τα ορκς ταυτοχρονα και παλευουν, οπου και νικανε οι νανοι, εχοντας ομως σοβαρες απωλειες.. Αφου νικησαν τα ορκς, τι εγινε μετα; Παλεψαν ξανα με το δρακο; Δε εξηγει κατι. Και οταν μετα πηγαν στα ξωτικα, τους ελεγε ο βασιλιας τους οτι διανυουν 400 χρονια ειρηνης.
KilliK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 η μαχη με τα Orcs δεν εγινε στο ιδιο μερος οπου πηγε ο δρακος, δηλαδη το Lonely Mountain, αλλα σε αλλη περιοχη στην Moria.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 στο στρουμφοχωριό... 1
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μόνο αυτό σου έκανε έκπληξη? Εγώ έβλεπα την ταινία και μέτραγα sins. Που στο διάολο ήταν τα κριάρια?
Kasrith Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή ποιος θα πάει να δει ταινία τη μέρα των Χριστουγέννων ή/και της Πρωτοχρονιάς; Δεν ξέρω για εκεί, αλλα δεν είναι καθόλου παράξενο μετά το οικογενειακό δείπνο Χριστουγέννων ή/και Πρωτοχρονιάς να πας για ταινία.
Zendaya Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Πολυ ωραια ταινια, η καλυτερη (κατα τη γνωμη μου) απο ολη την τριλογια. 9/10 σε αυτο και απο 8.5 θα εβαζα στα αλλα δυο. Μου αρεσε πολυ η μουσικη, το acting και οι χαρακτηρες, καθως και η σκηνοθεσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα