Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα συχνά μου κακοφαίνεται η έλλειψη ενδιάμεσων εικόνων, μου φαίνεται σαν να πηγαίνει με βηματάκια και όχι συνεχώς οπότε ήθελα να δω αν θα κάνει διαφορά.

Τεσπα, θα δείξει στο μέλλον.

Ναι για τον υπολογιστή μου μιλάω, όχι 3Δ

Δημοσ.

Την είδα 2 φορές σε σινεμά, την 1η με 48fps και την άλλη απλή. Στα 48fps η κίνηση φαίνεται κάπως περίεργη, ξενίζει. Αλλά στο απλό τα χρώματα ήταν πολύ πιο ξεπλυμμένα, σε σημείο να ξενερώσω με αυτό που έβλεπα.

• Super Moderators
Δημοσ.

γενικότερα η εντύπωση μου από τη 48fps προβολή ήταν ότι τόσο καιρό έβαζαν dvd στο cinema και με τα 48fps περάσαμε στο bluray...

• Like 5
Δημοσ.

Φανερά πια έχει αλλάξει το θέμα της συζήτησης, αλλά θα πω την άποψη μου για την ταινία: για τον μπούτσο τελείως.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως και τα 48fps είναι λίγα. Θέλουμε γύρω στα 1000fps για να έχουμε naturally created motion blur. Τότε θα τα σπάει κυριολεκτικά. Κάποια στιγμή η μετάβαση πρέπει να γίνει απότωμα. Aν πάμε baby steps 24 -> 48 -> 96 -> 192 κλπ θα δούμε 1000fps το 2050 :P

Δημοσ.

Πάντως και τα 48fps είναι λίγα. Θέλουμε γύρω στα 1000fps για να έχουμε naturally created motion blur. Τότε θα τα σπάει κυριολεκτικά. Κάποια στιγμή η μετάβαση πρέπει να γίνει απότωμα. Aν πάμε baby steps 24 -> 48 -> 96 -> 192 κλπ θα δούμε 1000fps το 2050 :P

nope. Εχει αποδειχθει απο ερευνα, οτι πανω απο 72 fps, ο εγκεφαλος παυει να επηρεαζεται απο τα extra frames.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

PJ θες να πεις :P

καλά οι fans γνωρίζουν και περιμένουν την ΕΕ, τώρα αν πετάνε λεφτά για την theatrical πρόβλημά τους :P

• Like 2
Δημοσ.

Με τρώει να αγοράσω την extended αλλά ξέρω μετά θα το μετανιώσω που θα βγει όλη η τριλογία μαζι! Οποτε θα κανω υπομονη να παρω ολο το πακέτο για να κάνει παρέα και στην extended έκδοση του Αρχοντα που έχω! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...