Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

καταρχάς η οικογένεια δεν πουλάει τα δικαιώματα του Silmarillion, θα πρέπει να πεινάσουν για να γίνει κάτι τέτοιο, που δεν προβλέπεται σύντομα...

Δημοσ.

Την είδα πριν από λίγο σε 48fps. Άλλη ταινία!!! Μαλακία μου που δεν την είδα εξ' αρχής έτσι. Ελπίζω πολύ σύντομα οι 3d εκδόσεις να είναι όπως αυτή.

• Like 3
Δημοσ.

φοβερή ταινία. δεν με απασχολεί αν θα είναι 3D ή όχι. ούτως ή άλλως η ταινία είναι κάτι παραπάνω από τα εφέ και μόνο. φοβερό επίσης το Soundtrack.

άντε , άλλοι 11 μήνες έμειναν για το επόμενο :P

Δημοσ.

Λίγα λόγια παραπάνω για το 48άρι 3D. Εκτός από τα διπλάσια καρέ που έδιναν απίστευτη φυσικότητα στην κίνηση, η μείωση του contrast από τα γυαλιά, έκαναν την εικόνα ασύλληπτα αληθοφανή! Είχα μείνει λακαμάς σε ορισμένες σκηνές. Τα πρώτα 20 λεπτά με κούρασαν, μετά συνήθισα. Ειδικά από τη μέση και μετά ήταν το κάτι άλλο! Τώρα είχα την ευκαιρία να χαζέψω λίγο παραπάνω με τις λεπτομέρειες, πχ ένα Γκόμπλιν που σκαρφάλωνε πάνω δεξιά και δεν το είχα προσέξει στην πρώτη θέαση, τον φρουρό πάνω αριστερά στο Σχιστό Λιβάδι, τέτοια πράγματα που γουστάρω να ψάχνω. Μιλάμε για τρομερή δουλειά, τί υπέροχα πλάνα ήταν αυτά, τί σκηνοθεσία, η κάμερα από χαμηλά να σηκώνεται ψηλά, να περιστρέφεται, να κάνει τούμπες, να σε παρασέρνει στο ρυθμό της! Όταν πάρω στα χέρια μου και την BR έκδοση, θα παίξει πολύ ριπλέι σε ορισμένες σκηνές.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά δεν συνήθισε το μάτι μου τα 48FPS, πρέπει να κάτσω να την δω 2-3 φορές στη σειρά...

δεν με κούρασε καθόλου αλλά η κίνηση σε κάποιες σκηνές φαινόταν fast forward, ακόμα και προς το τέλος της ταινίας...

προφανώς όμως δεν ξαναπατάω σε 24fps εφόσον υπάρχει η επιλογή για 48, η διαφορά στην ποιότητα είναι λες και πήγα από dvd σε hd...

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω κι εγω να ξαναπάω να την δω σε 3D 48ρι (μέσα στην βδομάδα σίγουρα)... Ρε παιδιά επειδή με το 3D δεν έχω ασχοληθεί (πρώτη ταινία ήταν το Hobbit) σε ποιες θέσεις βλέπεις καλύτερα;;;; Απο κέντρο και πίσω, μέση, κέντρο και μπροστά κτλ. ή παντού είναι το ίδιο!!!

Εμένα προσωπικά η εικόνα δεν με κούρασε καθόλου. Λίγο μου έσπαγαν τα νεύρα οι απαίσιοι υπότιτλοι που μία τους έβλεπα διπλούς και μία κανονικούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...