Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάτι ώρες είδα το Χόμπιτ και ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα. Πραγματικά με εξέπληξε η αισθητική και το καλοδουλεμένο σενάριο. Δεν μου άρεσαν ποτέ τα medieval έργα με ιππότες, νάνους και κάστρα, αλλά ακόμα και εγώ νιώθω την υποχρέωση να υποκλιθώ σε κάτι που με σχεδόν με συνεπήρε για περίπου3 ώρες (λέω σχεδόν γιατί ένα 8χρονο από πίσω με την παρέα του έκαναν φασαρία και είχαν δει ήδη μια φορά το έργο, ΟΠΟΤΕ ΦΩΝΑΖΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Γονείς που παίρνετε τα παιδιά μαζί σας στο σινεμά, ψοφήστε). :mad:

Για να πάρετε μια γεύση του πόσο γρήγορα σε βάζει μέσα στην ιστορία, στα πρώτα 10 λεπτά βλέπεις την επίθεση ενός δράκου στο βασίλειο των νάνων. Ο ήχος είναι αυτός που του αρμόζει σε μια τέτοια παραγωγή. Τα γραφικά είναι πραγματικά τόσο αληθοφανή, που δεν μπορούσα να ξεχωρίσω που σταματούσαν τα σκηνικά και συνέχιζε το blue screen. Τα κοστούμια ήταν καλοσχεδιασμένα και καθόλου υπερβόλικά και όλα αυτά μέσα από ένα σχεδόν άριστο μοντάζ. :whistle:

Παρόλα αυτά, νιώθω πως κάποιες σκηνές πραγματικά "τραβήχτηκαν" από τα χέρια και τα πόδια χωρίς να "χτίζουν ένταση", αφήνοντάς με να βυθίζομαι στα πατατάκια μου και το ποπ κορν του διπλανου μου. Προς θεού, δεν εννοώ πως βαρέθηκα ή πως η ταινία ήταν πολύ πιο μεγάλη από ότι έπρεπε, απλά πιστεύω πως κάποιες σκηνές είχαν μερικά "κενά". Επίσης μέσα σε λιγότερο από 3 ώρες απέκτησα άγχος όσον αφορά το πόσο θα διαρκέσει η ταινία. Για κάποιες στιγμές νόμιζα πως προσπαθούσαν να συμπικνώσουν ένα ολόκληρο βιβλίο σε τόσο μικρό διάστημα, ενώ κάποιες άλλες πως η ταινία τελειώνει εδώ και μας αφήνει όλους παγωτό (ξέρω γνώμη μου και ναι, ξέρω ότι εσύ δεν πιστεύεις το ίδιο). :-D

Κατ' εμέ, το  Χόμπιτ είναι μια ταινία που αξίζει να δώσεις 7 ευρώ στα village ή να περιμένεις κάτι ώρες για να την κατεβάσεις από torrent (έλα ας μην γελιόμαστε :-D). Τέλος πάντων, η εν λόγω ταινία είναι από αυτές που υπερηφανεύεσαι ότι είδες και θα θυμάσαι για καιρό (ή τουλάχιστον μέχρι να βγεί το σίκουελ) B)

http://www.imdb.com/title/tt1170358/

Δημοσ.

Ωραία ταινία.  Γενικά συμφωνώ λίγο-πολύ με όλα όσα αναφέρθηκαν, και τα καλά και τα άσχημα, οπότε δεν θα ξαναπω τα ίδια με πολλές λεπτομέρειες.  Στα καλά να τονίσω ότι τα 48fps πολύ καινούρια εμπειρία (καλοδεχούμενη), και με πολύ μέλλον, ελπίζω, γιατί κάποιες σκηνές ήταν f*ckin awsome. Στα άσχημα να τονίσω ότι σε πολλά σημεία ήταν απίστευτα ξεχειλωμένη, λες και έπρεπε ντε και καλά να βγουν 3 ώρες. Οκ ρε συ Πήτερ, και 2 ώρες να ήταν πάλι θα πηγαίναμε. 

Κάτι σκηνές όπως το συμβούλιο με τον Ελροντ, την Γκαλάντριελ και τον Σάρουμαν στο Σχιστό Λαγκάδι ήταν εντελώς περιττές, φλύαρες, με πρόχειορυς διαλόγους και με ελάχιστη εως καθόλου συμβολή στην πλοκή. 

Δεν μετάνιωσα με τίποτε που το είδα σε 48, και εννοείται ούτε που το είδα γενικά :) Απλά στην τηλεόραση χωρίς την σούπερ εικόνα να το στηρίζει, θα κάνει κοιλιές, και να με θυμηθείτε.

Δημοσ.

Με το παραπάνω spoiler δε θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο, κυρίως για τη συμβολή τους στην πλοκή.

Εάν θέλεις να το συνδέσεις πολύ στενά με τον Άρχοντα, ΟΚ. Αλλά από σκηνές που έκαναν κοιλιές στην εξέλιξη η ταινία είχε μπόλικες. 

Δημοσ.

James McAvoy Wants To Play Young Gandalf

images?q=tbn:ANd9GcSRQTZ7kxPET0YbMEiKCbu

James McAvoy has confessed that he wants to play Gandalf if a prequel to The Hobbit gets made in future.
The X Men: First Class star told Total Film that he reckons he's the ideal candidate to fill SirIan McKellen's shoes - if a movie of the wizard's early years ever gets made.
The first instalment of Peter Jackson's latest Middle Earth trilogy, The Hobbit: An Unexpected Journey, is still riding high in the box office charts - but McAvoy staked his claim for a role in a possible future adaptation of JRR Tolkein's The Silmarillion.
He explained: "It's a collection of poems and songs that chart the ancient history of Middle Earth. My true geek is coming to the fore, but they're really, really beautiful stories.
"In part of that is the genesis of Gandalf, or Mithrandir, or Stormcrow, or any of his many, many names. Anyway, maybe that's the one!"

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

McAvoy πιο αμπαλος πεθαινεις... 1ον στο Σιλμαριλλιον δεν γινεται αναφορά στον Γκανταλφ παραμόνο σε καποια γεγονότα της 3ης εποχής που αφορουν κυρίως τον πολεμο του δαχτυλιδιου και 2ον οι Ισταρι εμφανίστηκαν στη Μεση-Γη με τη μορφή γερόντων ερχόμενοι από τη Δυση. Ειναι και φαν, τρομαρα του. 

Επεξ/σία από Chrisxxx
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...