thermo-sifounas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Επεστρεψα μετα απο δευτερη θεαση αυτη τη φορα στα περιβοητα 48Fps. Για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι αυτη η τεχνολογια ειναι το μελλον του σινεμα. Με τα οποια της μειονεκτηματα (θελει οντως κανα μισαωρο στην αρχη να συνηθισεις τον τοσο ρεαλισμο) η τεχνολογια προσφερει ασυγκριτα πλεονεκτηματα. Τα πανοραμικα πλανα, η ευκρινεια, τα ειδικα εφε μεγιστοποιουνται στο επακρο με τη χρηση αυτης της τεχνολογιας, σε σημειο που να απορω για τις τοσες κακες κριτικες. Βεβαια ολους τους ξενιζει κατι καινουριο. Οσοι δεν το εχετε δει λοιπον δειτε το σε 48 fps ασυζητητι, απειρως καλυτερο απ το κανονικο 3d. Οσον αφορα την ιδια την ταινια, η δευτερη θεαση με επεισε οτι ειναι πολυ ανωτερη του πρωτου μερους του LoTR 1
*nenya* Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Πρώτα απ'όλα είναι ΓΕΡΑΚΙΑ,όχι αετοί... Να σου θυμίσω ότι Eagles=Αετοί (βλ. το έργο του J.R.R. Tolkien) και Hawks=Γεράκια (βλ. Silver Hawks ). http://en.wikipedia.org/wiki/Eagle_%28Middle-earth%29
Xorxhs! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μου αρεσε αρκετα σαν ταινια, αλλα αυτο στο τελος με τους αετους...το απολυτο λαθος του Jackson. Περιμέναμε 3 ώρες απο ποδαροδρομο, βουνα και τόσους αλλους κινδύνους για να τους πάρουν στο τέλος και να τους πάνε σε safe σημείο και μαλιστα καμια 100αρια km μακρια απο Erebor...Μονο και μονο που δινει τροφή σε παρα πολλους να τον κραζουν γιαυτο ενω θα μπορουσε να το αποφύγει π.χ. με εναν διαλογο μεταξυ των ηρώων που θα εξηγούσαν για την όποια αδυναμία των αετών να παρέμβουν ανα πασα στιγμη..Άσε που αφήσαν και το pale orc alive, ενω ηταν ανετα 1-shot
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 το "flight path" υπάρχει στο βιβλίο, δεν είναι εφεύρεση του PJ 1
Xorxhs! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 το "flight path" υπάρχει στο βιβλίο, δεν είναι εφεύρεση του PJ για καντο πιο λιανα σε εμας τους πολλους που δεν πήγαμε να διαβασουμε το βιβλίο στον κινηματογράφο
*nenya* Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 ^ Αξίζει να το διαβάσεις τώρα στις διακοπές. Είναι και μικρό βιβλίο. Enjoy http://tolkienbooks.narod.ru/Hobbit_En.pdf
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 εννοώ ότι και στο βιβλίο σκάνε μάτι οι αετοί για να τους σώσουν από τα orcs/wargs (το pale orc δεν υπάρχει, έχει σκοτωθεί παλιότερα από τον ξάδερφο του Thorin, Dain), με αποτέλεσμα να γλυτώσουν αρκετό περπάτημα
Xorxhs! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 εννοώ ότι και στο βιβλίο σκάνε μάτι οι αετοί για να τους σώσουν από τα orcs/wargs (το pale orc δεν υπάρχει, έχει σκοτωθεί παλιότερα από τον ξάδερφο του Thorin, Dain), με αποτέλεσμα να γλυτώσουν αρκετό περπάτημα δεν εξηγεί αυτο το παραπάνω σχόλιο μου...τεσπα, και ο Goblin king se Star Wars looked like...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 τι να εξηγήσει? έτσι έγινε στο βιβλίο, τέλος... δλδ προτιμούσες να μην επέλεγε ότι γινόταν στο βιβλίο και να κάνει κάτι άλλο ο PJ? εγώ όχι, έχω δει τα άλλα και δεν μου αρέσουν... 1
Xorxhs! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 τι να εξηγήσει? έτσι έγινε στο βιβλίο, τέλος... δλδ προτιμούσες να μην επέλεγε ότι γινόταν στο βιβλίο και να κάνει κάτι άλλο ο PJ? εγώ όχι, έχω δει τα άλλα και δεν μου αρέσουν... και σου ξαναλεω, ήταν λαθος ο τροπος που το εμφανισε στην ταινια ενω θα μπορούσε να το παρουσιάσει με διαφορεtικο τροπο...Ε δε νομιζω οτι ειμαι ο μονος που εχει αυτη την απορια..3 ωρες ταινια που θα μπορουσε να ειναι 5 λεπτα anyway
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 μα και στο βιβλίο δεν εξηγεί ο Tolkien γιατί επεμβαίνουν οι αετοί σε συγκεκριμένες στιγμές και δεν cheatάρουν εξαρχής...
Xorxhs! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY
kirileman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Επειδη εκεινη την εποχη δεν υπηρχαν αλεξιπτωτα, οι μυστικες αποστολες επρεπε να γινονται εξ ολοκληρου ποδαρατες (ποσο μαλλον αυτες που δεν ειχαν και επισημη εγκριση απο το αρχηγειο). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα