zisis13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ολα τα λορντ ειναι οι καλυτερες ταινιες,οχι μονο το hobbit.Ειμαι υπερβολικος προς το καλυτερο γιατι εδω μεσα διαβαζα μονο υπερβολικα πραγματα προς το χειροτερο.Σε καθε τοπικ γενικα εδω μεσα υπαρχει αρνητικοτητα σε οτι βγαινει.Δεν εχω ακουσει ενα καλο λογο. Btw ειμαι 7χρονο. 5
Mirlogria Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί θα τους κομμάτιαζε ο δράκος ξέρω γω; Υποτίθεται, επίσης, ότι πρέπει να πάνε στα μουλωχτά. Ομοίως και στο LOTR, σιγά μην έμπαιναν οι αετοί στη Μόρντορ να πετάξουν το δαχτυλίδι στο ηφαίστειο και να φύγουν σώοι, με όλο το στρατό από κάτω και όλα τα Νάζγκουλ να κάνουν βόλτες στον αέρα μέσα και έξω από αυτή. Μπόρεσαν και μπήκαν όταν η μάχη είχε κριθεί και ο στρατός του εχθρού αποδεκατιστεί, έτσι, τουλάχιστον το είδα εγώ. Πρώτα απ'όλα είναι ΓΕΡΑΚΙΑ,όχι αετοί... Έπειτα,τα γεράκια της Μέσης Γης δεν είναι τα κατοικίδια του κάθε Gandalf,κάνουν την εμφάνισή τους ΑΝ και ΟΠΟΤΕ θέλουν! Το αν θα μπορούσαν να μπουν στη Mordor ή όχι,κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα...όπως επίσης κανείς δεν μπορεί να πει αν ο Bombadil θα μπορούσε να κρατήσει αυτός το δαχτυλίδι!
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μάλιστα. Το θέμα είναι εσύ που λες τα LOTR και το Hobbilt καλύτερες ταινίες, ταινίες όπως: - Citizen Cane - Vertigo - Apocalypse Now - One Flew Over the Cuckoo's Nest - Shichinin No Samurai δεν παίζει να τις ξέρεις καν. Δε βάζω πολύ πιο γνωστές όπως - The Shawshank Redemption - The Godfather - Pulp Fiction - Schindler's List γιατί θα τις ξέρεις (ή μήπως όχι; :Ρ) 7 δεν ξέρω αν είσαι, 17 είναι πιο πιθανό.
Mirlogria Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ε, στη 2η μάλλον θα ασχοληθούν με κάτι που στο βιβλίο ίσα που αναφέρεται σε 1 γραμμή, Το "ντου" στον Necromancer ως main event. Όντως αρκετά ευχάριστη (αν και "ανάλαφρη") ταινία, τα έβγαλε τα λεφτά της (αν και οι 3d αίθουσες στο χωριό μας είναι για κλάματα). Σε χαλάει; Εγώ όλο κι όλο για να δω τετ-α-τετ με Gandalf στο Dol Guldur πλήρωσα!Άσχετα που τελικά πήγε άλλος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πρώτα απ'όλα είναι ΓΕΡΑΚΙΑ,όχι αετοί... Έπειτα,τα γεράκια της Μέσης Γης δεν είναι τα κατοικίδια του κάθε Gandalf,κάνουν την εμφάνισή τους ΑΝ και ΟΠΟΤΕ θέλουν! Το αν θα μπορούσαν να μπουν στη Mordor ή όχι,κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα...όπως επίσης κανείς δεν μπορεί να πει αν ο Bombadil θα μπορούσε να κρατήσει αυτός το δαχτυλίδι! Αετοί είναι και ο Gandalf έχει βύσμα τη Varda... http://www.glyphweb.com/arda/e/eagles.html Τhe eagles are coming λέμε... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2012 από ThReSh 5
Cue Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο και χωρίς spoilers για την συνέχεια (βλεπω να το μετανοιώνω) πως συγκρίνεται η ταινία so far?
Chrisxxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο και χωρίς spoilers για την συνέχεια (βλεπω να το μετανοιώνω) πως συγκρίνεται η ταινία so far? Καλα κινείται, πατάει ωραια πανω στο βιβλίο και έχει πιασει το κλίμα, αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια, ειδικά για την 3η ταινία, όχι οτι η 2η θα ειναι κακή. Στην ουσία το πιο βαρετό μερος, αν μπορουμε να το χαρακτηρισουμε έτσι γιατι τουλαχιστον εμένα ήταν το αγαπημένο μου στην 1η ταινια, πέρασε. 2
Sarandis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 To είδα χθες και ένα έχω να πω. eggses! 2
tilegamos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 το είδα σε 2d και παρατήρησα οτι η εικόνα έσπαγε στα γρήγορα πλάνα σε τοπία.. το παρατήρησε κανείς? λέτε να φταίει οτι γυρίστηκε σε 48fps ή ήταν ιδέα μου? είναι υπερβολή να το ξαναδώ σε 3d 48 fps?!!!!! Πάντως ήταν εργάρα!!!! εφάμιλλο άρχοντα πιστεύω!!! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Τhe eagles are coming λέμε... http://www.youtube.com/watch?v=uuPHF7_eWYk
oneofthem Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 το είδα σε 2d και παρατήρησα οτι η εικόνα έσπαγε στα γρήγορα πλάνα σε τοπία.. το παρατήρησε κανείς? λέτε να φταίει οτι γυρίστηκε σε 48fps ή ήταν ιδέα μου? όχι δεν παίζει αυτό που λες, αυτό μοιάζει με πρόβλημα αναπαραγωγής αλλά και να μην έμοιαζε προφανώς είναι
LongTom Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Το είδα χθες και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Η ταινία καλώς κράτησε το ανάλαφρο αίσθημα που έβγαζε το βιβλίο,αλλά ήταν πολύ "φλύαρη". Μπορούσε άνετα να κόψει 30λεπτά δίχως να καταλάβει ο θεατής ότι είναι κομμένη. Επίσης χαλάστηκα πάρα πολύ με τις αλλαγές που έχει κάνει στο βιβλίο. Γενικά πάντως είναι θετική η γνώμη που σχημάτισα.
john2gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Το 3D effect πάντως είναι μάπα. Επειδή την είδα και σε 3D και σε 2D, μιλαμέ για ελάχιστες διαφορές. Ο μόνος λόγος που αξίζει να την δει κάποιος στο 3D είναι τα 48fps. Αν το σινεμά στο οποίο θα πάτε την έχει την 3D σε 24fps, μην κάνετε καν τον κόπο να σκάσετε τα παραπάνω χρήματα. Και όποιος πει ότι το 3D effect είναι super, τότε είτε δεν έχει δει 3D ταινίες (κανονικά πρέπει να πω ότι δεν έχει παίξει 3D games με το 3D Vision αλλά okay, αφενός δεν το έχουν οι περισσότεροι, αφετέρου δεν έχουν δει τι πραγματικά εστί βάθος. Είναι σαν να πεις σε κονσολά ότι το PC γ@μεί στα γραφικά όταν το μόνο που παίζει είναι κονσόλες ), είτε είναι fanboy. Σαν ταινία μου άρεσε σε γενικές γραμμές. Βέβαια το healing στο τέλος και το ότι οι αετοί έφυγαν και δεν τους πήγαν πιο κοντά... μην το σχολιάσω καν. Γι αυτούς που λένε ότι θα τους έσκιζε τους αετούς ο δράκος... μα ο δράκος κοιμόταν και ξύπνησε από την τσίχλα. Και μην πεταχτεί και πει κάποιος ότι η τσίχλα μπορούσε να φτάσει πιο γρήγορα απ' ότι οι αετοί γιατί ξέρουμε όλοι ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ή να μην πω για το ότι οι αετοί δεν σκότωσαν όλα τα Orcs και άφησαν και τον αρχηγό να ζήσει. Εντάξει, τέτοιες τρύπες δεν είχαν και οι μάπα seasons του Dexter, μην πάμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Η λογική κοιμόταν σε εκείνες τις στιγμές 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 o Azog έπρεπε να ήταν νεκρός έτσι κι αλλιώς...
mito1988 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Και ΝΑΙ επιτέλους κατάφερα να τη δω και εγώ! Μένοντας σε μέρος δίχως κινηματογράφο, η ανυπομονησία και η χαρά που ένιωσα όταν έπιασα στα χέρια μου το μαγικό χαρτάκι(όχι δε θα κρυφτώ,και όταν φωτογραφήθηκα δίπλα στον Γκάνταλφ έξω από την πόρτα του Μπίλμπο!) ήταν πολλαπλάσια. Οι φανατικοί φίλοι του Άρχοντα θα με καταλάβουν!Στο θέμα μας όμως: χωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο δε μπορώ να εκφέρω γνώμη για τις αλλαγές που για κάποιους ήταν ενοχλητικές, αλλά δε μπορώ και να συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι η διάρκεια και η αρκετή φλυαρία ήταν κουραστική.Να θυμίσω ότι και ο πρώτος Άρχοντας δεν είχε τη δράση των δύο επόμενων αλλά όχι μόνο δε κούρασε αλλά για μένα παραμένει η αγαπημένη μου γιατί διέθετε τη μαγεία και την αγνότητα ενός παραμυθιού με μικρές πινελιές δράσης.Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μετάνιωσα που το είδα σε 3D. Δε ξέρω αν έφταιγε ο συγκεκριμένος κιν/φος αλλά το 3D ήταν σχεδόν ανύπαρκτο με εξαίρεση κάποιες σκηνές δράσης(δε γράφω ποιές για ευνόητους λόγους). Ναι μεν έδινε ένα όμορφο βάθος αλλά δεν ήταν αυτό το "χτυπητό" που βλέπαμε στο Avatar για παραδειγμα.Δηλαδή άδικα έβλεπα την ταινία ποιό σκοτεινή, γιατί χωρίς τα γυαλιά τα χρώματα ήταν πολύ πιο όμορφα. Εν κατακλείδι, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχουμε να κάνουμε με μια δεύτερη επική σειρά ταινιών από τον μετρ πια του είδους Πίτερ Τζάκσον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα