Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η ταινια αξιζει για τηλεοραση και HD; Ή να παω κινηματογραφο; Παντως τα 3d δε μου αρεσουν και παρα πολυ.. Η ποιοτητα στην εικονα ειναι πολυ κατωτερη απο το 2d.

Η διαφορα στη τιμη του εισητηριου ποια ειναι;

Και μενα δεν μ' αρεσουν τα 3D,οσες ταινιες μαλιστα είδα μέχρι τώρα περισσότερο με κουρασαν λόγω 3D αλλά το Hobbit στα 48fps πραγματικά το απογείωσε, υπήρχαν σκηνές που το 3D εδινε πολλά εξτρα κρεντιτς στην ταινια.

Εγραψα μια κριτική προηγουμένως αλλά για καποιο λόγο δεν έγινε το ποστ με αποτελεσμα να χαθούν αυτα που έγραφα οπότε θα περιοριστώ να πω ότι σαν ταινια ειναι μέτρια, ενα 6.5/10 νομίζω είναι αρκετό αλλά σίγουρα είναι μια ταινία που ειδικά στο πρώτο μισό της σε ταξιδευει στη Μέση Γη. Ο PJ τώρα που είχε χρόνο μπορεσε να αποδώσει καλύτερα τη Μεση Γη από ότι στο LoTR παρόλα αυτά δεν κατάφερε να ξεφύγει απο πολλές υπερβολές και δεν διόρθωσε κάποια λάθη του παρελθόντος.

Δημοσ.
junkια?

Ε, ναι. Αν δεν αντέχεις 3 ώρες χωρίς τσιγάρο (εδώ, οι δικοί μου δεν άντεξαν ούτε 1), τότε κάπως έτσι πρέπει να 'ναι ο όρος που πρέπει να χρησιμοποιησουμε. :P

Βασικά ένα διάλειμμα καλό είναι να πας να ρίξεις και κανά κατούρημα.

Ένας φίλος που πήγαμε μαζί δεν άντεξε και πήγε στη μέση της ταινίας.Το χα πάθει και εγώ στο Spider-man :-D

Αρκεί να προλαβαίνεις να κάνεις την ανάγκη σου.

Στο Avatar όπως έγραψα, το διάλλειμα ήταν τόσο μικρό, που σίγουρα δεν προλάβαινες να επιστρέψεις..

Δημοσ.

Γενικότερα δε γίνεται να κόβεται η ροή της ταινίας για την οποία πληρώνεις να δεις στη μέση, ή ακόμα χειρότερα, στα τρία.

Αν ήταν έτσι θα περιμέναμε να τη δούμε στην τηλεόραση ή σε DVD/Bluray/.mkv να πατάμε pause όποτε γουστάρουμε.

Δημοσ.
Γενικότερα δε γίνεται να κόβεται η ροή της ταινίας για την οποία πληρώνεις να δεις στη μέση, ή ακόμα χειρότερα, στα τρία.

Αν ήταν έτσι θα περιμέναμε να τη δούμε στην τηλεόραση ή σε DVD/Bluray/.mkv να πατάμε pause όποτε γουστάρουμε.

Καποιος λογος υπαρχει για τα διαλειμματα δεν νομιζεις?  :)

Δημοσ.

Γι' αυτό στα Village είναι ακριβότερα από πριν ;)

Αλλά να σου πω και κάτι; Εγώ πάνω από ένα μεγάλο ποπ κορν, δε μπορώ να φάω, μπουχτίζω και «σκάω».

Άντε στην καλύτερη να πάρω άλλο ένα αναψυκτικό, κι αυτό μικρό/μεσαίο.

Δηλαδή δε νομίζω ότι ο τζίρος απ' τα διαλείμματα είναι άξιος αναφοράς.

Δημοσ.

Το διαλειμμα δεν ειναι μονο για την καταναλωση αλλα για να παει καποιος και για την αναγκη του ή να καθαρισει λιγο το κεφαλι του απο αυτο που βλεπει  :P

Δημοσ.

Man, πληρώνω να δω μια ταινία και θα θέλω να καθαρίσω το κεφάλι μου απ' αυτό που πάω να δω;

Η φυσική ανάγκη είναι άλλο πράγμα, προσωπικά μιας και δεν έχω συχνοουρία, δεν παίζει ποτέ να χρειαστεί να πάω στο μπάνιο στη μέση μιας ταινίας.

Αλλά και να χρειαστεί, πάλι μπορεί να χρειαστεί να περιμένω το διάλειμμα, ή να με πιάσει μετά το διάλειμμα.

Δημοσ.

Δεν πληρωνεις μονο εσυ ξερεις.Και αυτοι που θελουν διαλειμμα πληρωνουν.Και ναι υπαρχουν ατομα που δεν την παλευουν με τις 3 ωρες ταινιες και το βρισκω φυσιολογικοτατο.

Δημοσ.

Αυτοί που πληρώνουν για να έχει διάλειμμα να πάνε στα ανάλογα cinema.

Φαντάζομαι στο 4ωρο The Return of the King θα έκαναν 3 διαλείμματα.

Laughs the world :Ρ

Δημοσ.

Τολμησα να αμφιβαλω για την ταινια με αυτα που διαβαζα εδω μεσα.Ειναι απλο σε οποιον αρεσουν τα του τολκιν.500/10 η ταινια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.Σε οποιον πηγε απλα να τσεκαρει τι ταινια ειναι αυτη,μην εχοντας και σε τρομερη υποληψη την τριλογια και γενικα ολον αυτο τον επικο κοσμο που εχει φτιαξει ο αρχοντας Τολκιν.Λογικο ειναι να βαθμολογουνε με 5,6μισι,3,μιδεν στα 10.Η ταινια κανει συνδεση με την τριλογια τελεια και οι σκηνες δρασης ειναι οσες πρεπει να ειναι για να μην καταντησει ωμη βια.Οποιος θελει πιο πολυ να παει να δει το νεο die hard.

Οσο για το 3D 48fps δοκιμαστε το να εχετε δικια σας αποψη και μετα εχετε οοοοοοοολα τα επομενα χρονια την δυνατοτητα να το δειτε 2D στην τηλεοραση σας 500 φορες.Το να ακουω ανθρωπους να λενε οτι υπαρχει περιπτωση να πετανε τα λεφτα τους επειδη το ειδανε 3D ειναι απιστευτο 12 ευρω ειναι.Στο σινεμα τα τσιγκουνευονται,για σκιν στο λολ,για καφεδες και τσιγαρα δεν τα τσιγκουνεονται.12 ευρω ειναι για να δειτε μια επικη ταινια.Μια φορα τα δινεις.Ενω τα τσιγαρα δεν τελειωνουν.

Δημοσ.

Νταξ, είσαι κάπως υπερβολικός όταν χρησιμοποιείς όρους όπως «500/10», «ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ».

Καλή ήταν σαν αυτούσια ταινία.

Έτσι όπως το λες εσύ, είναι η καλύτερη όλων των εποχών.

Πόσων ετών είσαι παρεμπιπτόντως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...