Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν με ενοχλεί να παραλείπει πράγματα, μου την σπάει να τα αλλάζει... :-(

• Like 1
  • Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σεις, με τα 48 fps Ελλάδα τι παίζει; Δεν έχω δει ποτέ 3D σε cinema.

Επίσης... Έχω θέμα με το 3D εγώ. Ενώ σε active βλέπω, με passive γυαλιά, σε όσες έχω χρησιμοποιήσει στα διάφορα καταστήματα, δε μπορούσα να δω. Τι λέτε να παίζει; Υπάρχει περίπτωση να πάνε στράφη τα χρήματα και να μη μπορώ να δω; :huh:

Δημοσ.

Μολις είδα The Hobbit σε 3d 48fps στο σινεμα! Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η εμπειρία! Νέα εποχή στο σινεμα!!!

Δεν με κουρασε καθολου το 3d και η φυσικη κινηση οσο περναγε η ωρα μου αρεσε περισσοτερο!!!!

Αντε τωρα να περιμενουμε ενα χρονο...

Δημοσ.

Σχεδον ιδιωτικη προβολη στο ΝΑΝΑ στις 11:30.

4 ατομα στην αιθουσα

2 διαλλειματα για τσιγαρο

Χαρηκα που ειδα αυτουσιες ατακες απο το βιβλιο

Χαρηκα που η υποτιτλιστρια χρησιμοποιησε την μεταφραση του βιβλιου και ειδα ορους οπως Νοσφιστης και Δρυασπις.

Αντε να το δω και σε 3D τωρα, να δω τι λεει.

Δημοσ.

@Thresh

Συνεπως δε σε ενοχλησε το που και πως πεθανε ο Σαρουμαν, πχ. Εμπαση περιπτωσει, καποιες αλλαγες μπορει να ηταν πετυχημενες και καποιες λιγοτερο, το αποτελεσμα κριθηκε ως πολυ καλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

το συγκεκριμένο όχι, από την στιγμή που δεν χώραγε με τπτ το Scourging of the Shire...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το συγκεκριμένο όχι, από την στιγμή που δεν χώραγε με τπτ το Scourging of the Shire...

Θυμάμαι τότε που ήταν αρκετοί "άντε, αφού νίκησαν, ακόμα να τελειώσει;".

Που να διάβαζαν και το βιβλίο. :P

Δημοσ.
Τραγική η κατάσταση με τα διαλείμματα στις ταινίες.

Και δύο μάλιστα..

Για σένα και για μένα, ναι. Μη σου πω ότι σπάζομαι κιόλας μ' αυτά, γιατί τελευταία που υπήρχε διάλλειμα σε ταινία που πήγα, ήταν στο Avatar και αλήθεια, δεν προλάβαινες να πας ούτε στην τουαλέτα. Γιατί μου το βάζεις, τότε; :mellow:

Για κάποιους άλλους όμως (κυρίως καπνιστές) τα ζητάνε. Και ιδίως σε μεγάλης διάρκειας ταινίες.

Στα Village που πήγα για να δω το Hobbit και δεν υπήρξε κανένα διάλλειμα, εγώ ήμουν μια χαρά και η παρέα σκυλοέβριζε από την 1η ώρα και μετά...

Δημοσ.

Ναι μεν τέτοιου είδους ταινίες δεν ανήκουν σε αυτό που λέμε cinephilia, αλλά για μένα είναι τραγικό να κόβεις ταινία στη μέση, εκτός κι αν είναι τέρμα ελαφριά, απλά για συνοδεύσεις το ποπ κορν και την κόκα κόλα σου.

• Super Moderators
Δημοσ.
 εγώ ήμουν μια χαρά και η παρέα σκυλοέβριζε από την 1η ώρα και μετά...

junkια?

Δημοσ.

Βασικά ένα διάλειμμα καλό είναι να πας να ρίξεις και κανά κατούρημα.

Ένας φίλος που πήγαμε μαζί δεν άντεξε και πήγε στη μέση της ταινίας.Το χα πάθει και εγώ στο Spider-man :-D

Δημοσ.

Η ταινια αξιζει για τηλεοραση και HD; Ή να παω κινηματογραφο; Παντως τα 3d δε μου αρεσουν και παρα πολυ.. Η ποιοτητα στην εικονα ειναι πολυ κατωτερη απο το 2d.

Η διαφορα στη τιμη του εισητηριου ποια ειναι;

Δημοσ.

Στα Village το 2D έχει 7€ και το 3D (είτε 24fps είτε 48fps) έχει 12€.

Τραγικοί που δεν έριξαν και τα 3D όταν έριξαν το απλό από 9.5€ σε 7€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...