Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες μπορει καποιος να σχολειασει αν τα 48fps 3D αξιζουν τα λεφτα τους?? Πως σας φανηκε η εμπειρια? Γενικα πως ειναι το 3D σε αυτην την ταινια?

Δεν το είδα σε 48 fps αλλά το είδα σε 3D άξιζε τα λεφτά . Avatar δεν είναι κατά την γνώμη μου γιατί όπως είπαν και οι παραπάνω είχε αυτά τα μονόπλανα όπως ο LOTR αλλά γενικώς άξιζε . Όσον αφορά την ταινία μου άρεσε αρκετά πέρασε ευχάριστα η ώρα και περιμένουμε για τις άλλες δυο ταινίες .

Δημοσ.

Εγώ θα πάω μέσα στις γιορτές να την δω αλλά είμαι σε δίλημμα. Θα την δω σίγουρα σε 3D απλά δεν μπορώ να διαλέξω fps... Ελπίζω μέχρι τότε να αποφασίσω. Η αδερφή μου το είδε προχθες σε απλό 3D (24 fps) και ξετρελάθηκε. Εγώ ίσως πάω για τα 48, έτσι για εμπειρία. Θα δείξει.

Δημοσ.

Απολαυστικό! Χάρηκα πολύ που είδα το αγαπημένο μου παραμύθι να ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη. Ευτυχώς ο κύριος Jackson δεν με απογοήτευσε αυτή τη φορά.

Το casting για τους νάνους απλά τέλειο.

Δημοσ.
Απολαυστικό! Χάρηκα πολύ που είδα το αγαπημένο μου παραμύθι να ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη. Ευτυχώς ο κύριος Jackson δεν με απογοήτευσε αυτή τη φορά.

Το casting για τους νάνους απλά τέλειο.

Σε απογοήτευσε την άλλη φορά;;

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι εισαστε αναμεσα στα 24 και στα 48 fps μην το σκεφτεστε καν.48 all the way.

Η κινηση των 48 δεν συγκρινεται με τιποτα.Σε συνδυασμο δε,με το 3d και τα τοπια της ταινιας σου δινουν μια τελεια οπτικη εμπειρια.Χτες την ειδα και επαθα πλακα.

Δημοσ.

Την είδα εχθές σε 48fps 3D, η εικόνα τα σπάει, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ έφυγα ικανοποιημένος, 3 ώρες και ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν...

Δημοσ.

θελω μια συμβουλη

την τριλογια του αρχοντα την ειδα το καλοκαιρι νομιζω πρωτη φορα. δεν ξετρελαθηκα αλλα ηταν ωραιο. ποτε δεν ημουν μεγαλος φαν των ταινιων οποτε δεν ξερω αν θα εκτιμησω αυτες τις ταινιες. (τα παιχνιδια τα ειχα λιωσει παντως). τι λετε, να παω να την δω;

Δημοσ.

Τελικά για τι να κλείσω, 48, παρακάτω, παραπάνω, τι. Δεν έχω ιδέα τι σημαίνουν αυτά, δεν έχω ξαναδεί καν ταινία σε 3D.

Δημοσ.

Αν πας για 3D, πήγαινε για το 48άρι.

Αυτό είδα κι εγώ αλλά δε με τρέλανε, όπως και κανένα άλλο άλλωστε από αυτά που έχω δει.

Η εικόνα γίνεται πιο σκούρα λόγω των γυαλιών και σου δίνει την εντύπωση ότι το πανί βρίσκεται πιο κοντά απ' ότι στην πραγματικότητα.

Οι υπόλοιπες 3D που είχα δει είχαν και την κλασική θαμπάδα, αυτή όμως ήταν σαφώς καλύτερη, λογικά εξαιτίας των 48fps.

• Like 1
Δημοσ.

Σε μερικές κοντινές σκηνές στα 48fps όπως πχ στην αρχή που γράφει στο βιβλίο ήταν η ιδέα μου ή φαινόταν λες και την είχαν βάλει σε 2Χ ταχύτητα την ταινία.

Δημοσ.

Παιδες sos! Θα παω αυτες τις μερες Πατρα και θα το δω στα Ster στα Veso Mare. Επειδη δεν έχω ξαναδεί 3D εκεί μπορεί κάποιος να μου πει πώς φαίνεται; Το λέω γιατί στα Ster στη Λάρισα φαίνεται απαίσιο το 3d, σου δίνουν κάτι τεράστια γυαλιά (τα οποία επιστρέφεις) και εκτός του ότι έχουν μαύρο τζάμι και σκοτεινιάζουν τη ταινία και δε τη βλέπεις με τα κανονικά χρώματα της! Καμία σχέση με τα γυαλιά των village. Ας με διαφωτίσει κάποιος για να ξέρω αν είναι να τη δω σε 2D.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...