Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα χθες σε 2D, εξαιρετική ταινία! Ο αδερφός μου δεν ενθουσιάστηκε τόσο, αλλά δεν τον παρεξηγώ: δεν έχει διαβάσει Τόλκιεν και περίμενε ότι θα δει prequel της ταινίας LOTR1...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά γιατί αν και φαν του Τόλκιν το Χόμπιτ δεν το έχω διαβάσει:

Αν κατάλαβα καλά το σκηνικό με τα τρολλ όπως το βλέπουμε στην ταινία δεν ήταν πραγματικότητα αλλά δημιούργημα της φαντασίας του Μπίλμπο. (Από όσο ξέρω τα τρολλ δεν μιλάνε στον κόσμο του Τόλκιν λ.χ.) Νόμιζω και στον Άρχοντα ο Φρόντο πέφτεί τυχαία πάνω στα μαρμαρωμένα πλέόν τρολλ και το διαπιστώνει. Απλά μας παρουσιάζεται έτσι γιατί η ίδια η ταινία αποτελεί αφήγηση του Μπίλμπο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Να φανταστώ σχύει το ίδιο λογικά για τους πέτρινους γίγαντες;

nope πραγματικά ήταν, οι giants δεν ήταν, μεταφορικά είχαν αναφερθεί στο βιβλίο

Δημοσ.

Για μένα καλύτερο sequence ήταν η εισαγωγή. Μια χαρά ταινία και είδα και πρώτη φορά 3D που δεν είχα ξαναπατήσει. Δυστυχώς δεν την είδα σε 48fps που με ενδιέφερε να δω τι παίζει.

ps: Μην την συγκρίνεται με τον Άρχοντα, είναι διαφορετικό βιβλίο, ύφος κτλ. Μερικές φορές (αρκετές δλδ) καταντάει "χαζή" - "παιδική" αλλά έτσι ήταν και το βιβλίο. ημι-παιδικό παραμυθάκι.

Ρε παιδιά, ο Azog η όπως τον λέγανε, επειδή έχω να το πιάσω απο το 97 το βιβλίο, υπήρχε μέσα καν; δεν τον θυμάμαι τον κερατά. Επίσης, θυμόμουν οτι ο Gandalf έκανε έξυπνα "μαγικά" όπως αυτό με τα κουκουνάρια, αλλά μονομαχία του Thorin με τον τύπο δεν το θυμάμαι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά, ο Azog η όπως τον λέγανε, επειδή έχω να το πιάσω απο το 97 το βιβλίο, υπήρχε μέσα καν; δεν τον θυμάμαι τον κερατά. Επίσης, θυμόμουν οτι ο Gandalf έκανε έξυπνα "μαγικά" όπως αυτό με τα κουκουνάρια, αλλά μονομαχία του Thorin με τον τύπο δεν το θυμάμαι.

nope, τον είχε σκοτώσει ο Dain, ξάδερφος του Thorin σε μάχη πριν τα γεγονότα του Hobbit

Δημοσ.

Το "σε σχέση με" είναι n φράση κλειδί. Στη δική μου περίπτωση, όσο περνάει η ώρα, τόσο θέλω να το ξαναδώ. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη η πρώτη ταινία, όσο απόλυτο και αν ακούγεται αυτό.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Ναι πάντα σε σχέση μιλάω.

Αν πάρω την ταινία μόνη της, αν και όπως είπα δεν ξετρελάθηκα, τα έβγαλε τα λεφτά της και η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα.

Ούτε που πρόσεξα πως πέρασαν 2.5+ ώρες.

• Super Moderators
Δημοσ.

η 2η και η 3η θα είναι που θα κάνουν την διαφορά πάντως, εκεί είναι όλο το ψωμί...

• Like 2
Δημοσ.

Ε, στη 2η μάλλον θα ασχοληθούν με κάτι που στο βιβλίο ίσα που αναφέρεται σε 1 γραμμή,

Το "ντου" στον Necromancer

ως main event.

Όντως αρκετά ευχάριστη (αν και "ανάλαφρη") ταινία, τα έβγαλε τα λεφτά της (αν και οι 3d αίθουσες στο χωριό μας είναι για κλάματα).

• Super Moderators
Δημοσ.

το ντου στο Dol Guldur πάντως δεν περιγράφεται στο Hobbit, μια αναφορά είναι μόνο. λογικά θα είναι το πέρασμα του Mirkwood η όλη φάση με τις αράχνες, τον Beorn και τον Thranduil

Δημοσ.

'The Hobbit' Chasing $95M Weekend After $37M Box Office Debut Friday

"The Hobbit," Peter Jackson's prequel to the blockbuster "Lord of the Rings" trilogy, charged out of the box-office blocks taking in $37.5 million Friday in its North American debut. That puts it on track for a three-day total of between $95 million and $100 million, which would shatter the December record for biggest debut. The previous best was the $77.2 million brought in by "I Am Legend" in 2007." It's been nine years since moviegoers have had the chance to revisit Middle-earth and they were glad to be back, giving "The Hobbit" »

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

'The Hobbit' Chasing $95M Weekend After $37M Box Office Debut Friday

"The Hobbit," Peter Jackson's prequel to the blockbuster "Lord of the Rings" trilogy, charged out of the box-office blocks taking in $37.5 million Friday in its North American debut. That puts it on track for a three-day total of between $95 million and $100 million, which would shatter the December record for biggest debut. The previous best was the $77.2 million brought in by "I Am Legend" in 2007." It's been nine years since moviegoers have had the chance to revisit Middle-earth and they were glad to be back, giving "The Hobbit" »

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Βρήκαν το χρυσάφι του δράκου. :P

_1354926715.jpg

Δημοσ.

Για όσους δεν τους άρεσε και τους φάνηκε παραμυθάκι... το βιβλίο έτσι είναι, δεν μπορούσε να βγει κάτι διαφορετικό. Καμμιά σχέση με το LOTR. Το δεύτερο πιστεύω θα είναι καλύτερο (έχοντας διαβάσει το βιβλίο), το τρίτο μου φαίνεται θα είναι ενα πασάλλειμα απλά για να τα αρπάξουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

η τρίτη ταινία πιστεύω ότι θα αρχίζει λίγο πριν βρουν την μυστική είσοδο

Δημοσ.

Παιδες μπορει καποιος να σχολειασει αν τα 48fps 3D αξιζουν τα λεφτα τους?? Πως σας φανηκε η εμπειρια? Γενικα πως ειναι το 3D σε αυτην την ταινια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...