parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Το είδα χθες σε 2D, εξαιρετική ταινία! Ο αδερφός μου δεν ενθουσιάστηκε τόσο, αλλά δεν τον παρεξηγώ: δεν έχει διαβάσει Τόλκιεν και περίμενε ότι θα δει prequel της ταινίας LOTR1...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά γιατί αν και φαν του Τόλκιν το Χόμπιτ δεν το έχω διαβάσει: Αν κατάλαβα καλά το σκηνικό με τα τρολλ όπως το βλέπουμε στην ταινία δεν ήταν πραγματικότητα αλλά δημιούργημα της φαντασίας του Μπίλμπο. (Από όσο ξέρω τα τρολλ δεν μιλάνε στον κόσμο του Τόλκιν λ.χ.) Νόμιζω και στον Άρχοντα ο Φρόντο πέφτεί τυχαία πάνω στα μαρμαρωμένα πλέόν τρολλ και το διαπιστώνει. Απλά μας παρουσιάζεται έτσι γιατί η ίδια η ταινία αποτελεί αφήγηση του Μπίλμπο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Να φανταστώ σχύει το ίδιο λογικά για τους πέτρινους γίγαντες; nope πραγματικά ήταν, οι giants δεν ήταν, μεταφορικά είχαν αναφερθεί στο βιβλίο
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Για μένα καλύτερο sequence ήταν η εισαγωγή. Μια χαρά ταινία και είδα και πρώτη φορά 3D που δεν είχα ξαναπατήσει. Δυστυχώς δεν την είδα σε 48fps που με ενδιέφερε να δω τι παίζει. ps: Μην την συγκρίνεται με τον Άρχοντα, είναι διαφορετικό βιβλίο, ύφος κτλ. Μερικές φορές (αρκετές δλδ) καταντάει "χαζή" - "παιδική" αλλά έτσι ήταν και το βιβλίο. ημι-παιδικό παραμυθάκι. Ρε παιδιά, ο Azog η όπως τον λέγανε, επειδή έχω να το πιάσω απο το 97 το βιβλίο, υπήρχε μέσα καν; δεν τον θυμάμαι τον κερατά. Επίσης, θυμόμουν οτι ο Gandalf έκανε έξυπνα "μαγικά" όπως αυτό με τα κουκουνάρια, αλλά μονομαχία του Thorin με τον τύπο δεν το θυμάμαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά, ο Azog η όπως τον λέγανε, επειδή έχω να το πιάσω απο το 97 το βιβλίο, υπήρχε μέσα καν; δεν τον θυμάμαι τον κερατά. Επίσης, θυμόμουν οτι ο Gandalf έκανε έξυπνα "μαγικά" όπως αυτό με τα κουκουνάρια, αλλά μονομαχία του Thorin με τον τύπο δεν το θυμάμαι. nope, τον είχε σκοτώσει ο Dain, ξάδερφος του Thorin σε μάχη πριν τα γεγονότα του Hobbit
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Το "σε σχέση με" είναι n φράση κλειδί. Στη δική μου περίπτωση, όσο περνάει η ώρα, τόσο θέλω να το ξαναδώ. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη η πρώτη ταινία, όσο απόλυτο και αν ακούγεται αυτό. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Ναι πάντα σε σχέση μιλάω. Αν πάρω την ταινία μόνη της, αν και όπως είπα δεν ξετρελάθηκα, τα έβγαλε τα λεφτά της και η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα. Ούτε που πρόσεξα πως πέρασαν 2.5+ ώρες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 η 2η και η 3η θα είναι που θα κάνουν την διαφορά πάντως, εκεί είναι όλο το ψωμί... 2
Πέτρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ε, στη 2η μάλλον θα ασχοληθούν με κάτι που στο βιβλίο ίσα που αναφέρεται σε 1 γραμμή, Το "ντου" στον Necromancer ως main event. Όντως αρκετά ευχάριστη (αν και "ανάλαφρη") ταινία, τα έβγαλε τα λεφτά της (αν και οι 3d αίθουσες στο χωριό μας είναι για κλάματα).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 το ντου στο Dol Guldur πάντως δεν περιγράφεται στο Hobbit, μια αναφορά είναι μόνο. λογικά θα είναι το πέρασμα του Mirkwood η όλη φάση με τις αράχνες, τον Beorn και τον Thranduil
aslanG7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Χθες την ειδα σε 3d μου αφησε ευχαριστα συναισθηματα αψογη σκηνοθεσια απο τον peter jackson.
6xXx6 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 'The Hobbit' Chasing $95M Weekend After $37M Box Office Debut Friday "The Hobbit," Peter Jackson's prequel to the blockbuster "Lord of the Rings" trilogy, charged out of the box-office blocks taking in $37.5 million Friday in its North American debut. That puts it on track for a three-day total of between $95 million and $100 million, which would shatter the December record for biggest debut. The previous best was the $77.2 million brought in by "I Am Legend" in 2007." It's been nine years since moviegoers have had the chance to revisit Middle-earth and they were glad to be back, giving "The Hobbit" » Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Captain Nemo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 'The Hobbit' Chasing $95M Weekend After $37M Box Office Debut Friday "The Hobbit," Peter Jackson's prequel to the blockbuster "Lord of the Rings" trilogy, charged out of the box-office blocks taking in $37.5 million Friday in its North American debut. That puts it on track for a three-day total of between $95 million and $100 million, which would shatter the December record for biggest debut. The previous best was the $77.2 million brought in by "I Am Legend" in 2007." It's been nine years since moviegoers have had the chance to revisit Middle-earth and they were glad to be back, giving "The Hobbit" » Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Βρήκαν το χρυσάφι του δράκου.
Angeldust Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Για όσους δεν τους άρεσε και τους φάνηκε παραμυθάκι... το βιβλίο έτσι είναι, δεν μπορούσε να βγει κάτι διαφορετικό. Καμμιά σχέση με το LOTR. Το δεύτερο πιστεύω θα είναι καλύτερο (έχοντας διαβάσει το βιβλίο), το τρίτο μου φαίνεται θα είναι ενα πασάλλειμα απλά για να τα αρπάξουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 η τρίτη ταινία πιστεύω ότι θα αρχίζει λίγο πριν βρουν την μυστική είσοδο
Prospector8 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Παιδες μπορει καποιος να σχολειασει αν τα 48fps 3D αξιζουν τα λεφτα τους?? Πως σας φανηκε η εμπειρια? Γενικα πως ειναι το 3D σε αυτην την ταινια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα