Stavrakas13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τα 48 fps(και ίσως να είμαι ο μόνος που θα το πεί αυτό) δεν μου κάθονται καλά ρε παιδιά. Μου φαίνεται σαν, αντί να παρακολουθώ ταινία να βλέπω game τόσο ομαλή που είναι η ροή. Για την ταινία τώρα, δεν ενθουσιάστηκα, too much hype και δεν κατάφερε να σταθεί -για εμένα- εκεί που πρέπει. Underwhelming και σε σχέση με το Plot της τριλογίας και σε σχέση με μόνο την πρώτη ταινία της πρώτης τριλογίας. Ιερόσυλος out
kirileman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τα 48 fps(και ίσως να είμαι ο μόνος που θα το πεί αυτό) δεν μου κάθονται καλά ρε παιδιά. Μου φαίνεται σαν' date=' αντί να παρακολουθώ ταινία να βλέπω game τόσο ομαλή που είναι η ροή. Για την ταινία τώρα, δεν ενθουσιάστηκα, too much hype και δεν κατάφερε να σταθεί -για εμένα- εκεί που πρέπει. Underwhelming και σε σχέση με το Plot της τριλογίας και σε σχέση με μόνο την πρώτη ταινία της πρώτης τριλογίας. Ιερόσυλος out[/quote'] Το "σε σχέση με" είναι n φράση κλειδί. Στη δική μου περίπτωση, όσο περνάει η ώρα, τόσο θέλω να το ξαναδώ. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη η πρώτη ταινία, όσο απόλυτο και αν ακούγεται αυτό. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 yeap, ειδικά η αρχή του βιβλίου πιο βαρετή δεν πάει... 1
Captain Nemo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Το είδα χθές σε 3D στο Kosmopolis σε δωρεάν προβολή που κέρδισα από διαγωνισμό. H ταινία ήταν φοβερή και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Τώρα για τα 48 frames ειδικά στην αρχή είχα θέμα. Η κίνηση φαινόταν χάλια αλλά έχω παρατηρήσει ότι στις 3D προβολές πάντα έχω πρόβλημα στην αρχή. Ίσως θέλει κάποια ώρα μέχρι να συνηθήσει το μάτι. Και ένα tip - οποιος έχει δικά του 3D γυαλιά (polarized) ας τα φέρει μαζί του γιατί αυτά που έδιναν στο Kosmopolis ήταν α π α ρ α δ ε κ τ α - μου χάλασαν την ταινία! Παίζει το kosmopolis 48 frame ; ή το είδες αλλού.
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ψόφος στους χρήστες smartphone που μπαίνουν να δουν ταινία τέτοιου βεληνεκούς στην πρεμιέρα της και τσεκάρουν το προφίλ τους στο μαποβιβλίο, κοιτάνε αν μπήκε γκολ και πιάσανε το στοίχημα και άλλα τέτοια χαριτωμένα. 7
SpectralQ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Παίζει το kosmopolis 48 frame ; ή το είδες αλλού. Παιδιά sorry! Παίζει να είδα το απλό 3D. Νόμιζα ότι όλες οι προβολές του Hobbit 3D ήταν 48 frames αλλά μάλλον δεν είναι έτσι.
coffeex Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τρομερό το HFR. Λίγο στην αρχή μου φάνηκε περίεργο (λες και τα πράγματα κινούνταν σε γρήγορη κίνηση), αλλά μετά από λίγα λεπτά.... Εγώ την είδα σε 24fps και παρατήρησα το ίδιο στην αρχή, φαινόντουσαν λες και το έβλεπα σε γρήγορη κίνηση. Η ταινία ήταν καλή με εξαίρεση την αρχή που ήταν λίγο βαρετή, λογικά οι επόμενες 2 θα είναι καλύτερες.
alimentas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 EΠΟΣ.οπως το πε ο φιλος,για πρωτη δεν γινοταν καλυτερη.για μενα ισως κ καλυτερη απ την αντιστοιχη πρωτη του αρχοντα(δεν το χω κ φρεσκο οποτε δεν το λεω με σιγουρια).μυθικος Ian McKellen,απιστευτος Μπιλμπο κ φοβερος Δρυασπις.Peter Jackson υποκληση απλα ζωγραφισε
lostresam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Την ειδα κ εγω την ταινια κ προσωπικα μ φανηκε εξαιρετικη! Ρε παιδια ομως τρελαθηκα με τη βαθμολογια στο rottentomatoes(ξερω δεν κανει αυτο reviews τα ''μαζευει'' απο αλλα site)..δινουν σε αυτη τη ταινια 66% ??? μα 66% ρε που.... μου??? πλεον φαινεται καθαρα οτι μεσω των κριτικων ανεβαζουν και ριχνουν τις ταινιες στα ματια του κοσμου...και το πως επιρεαζονται τα προβατα ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!! γιατι απλα πας με το σκεπτικο οχι ειναι μαλ***α και επισης με τις αποψεις του καθε παπ..ρα κριτικου που κατα 90% εχει παρει μιζα απο τις αντιπαλες εταιριες παραγωγης ξερω γω...νταξει να ξυπναμε λιγο σε αυτο το θεμα...στην τελικη το αν ειναι ωραια γαματη κ μπλα μπλα ή για τα σκουπιδια η ταινια ειναι καθαρα υποκειμενικο..δεν ειναι τυχαιο που στις ελευθερες ψηφοφοριες παιρνει 80% και...να κρινετε μονοι σας μην αφηνετε οι αλλοι να κρινουν για εσας! μη παρασηρομαστε σαν τα αμερακανακια! αυτα..καλο ξημερωμα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Για τέτοιες ταινίες δεν κοιτάω ποτέ RT. Γιατί άλλωστε; Πάω να δω πώς θα μου φανεί. Πάντως οκ, για μένα η καλύτερη σκηνή ήταν Που ο Thorin πηγαίνει μέσα από τις φλόγες για να επιτεθεί στον Azog. Έπαιζε και το theme των ring-wraiths εκεί ε;
bnvdarklord Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια ομως τρελαθηκα με τη βαθμολογια στο rottentomatoes(ξερω δεν κανει αυτο reviews τα ''μαζευει'' απο αλλα site)..δινουν σε αυτη τη ταινια 66% ??? Αν και η βαθμολογία που εχει στο rotten tomatoes ειναι πολυ κοντά(6,5/10), το 66% ειναι το ποσοστό των reviewers που τους αρεσε. Αν δεις εχει το rating απο κατω με μικρά γραμματα.
thermo-sifounas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Η ταινια ηταν απλα επος, θα τολμησω να την συγκρινω και με το πρωτο LoTR και να πω οτι ηταν καλυτερη. Η πρωτη ωρα της ταινιας ηταν βαρετη ( μαλιστα εφυγαν και 2 ατομα απ την αιθουσα) αλλα μετα η δραση τα πηρε ολα κ τα σηκωσε. Απορω πως το trailer ηταν τοσο μαπα σε σχεση με την ταινια. Sent from my iPhone using Insomnia
thodwris91 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά γιατί αν και φαν του Τόλκιν το Χόμπιτ δεν το έχω διαβάσει: Αν κατάλαβα καλά το σκηνικό με τα τρολλ όπως το βλέπουμε στην ταινία δεν ήταν πραγματικότητα αλλά δημιούργημα της φαντασίας του Μπίλμπο. (Από όσο ξέρω τα τρολλ δεν μιλάνε στον κόσμο του Τόλκιν λ.χ.) Νόμιζω και στον Άρχοντα ο Φρόντο πέφτεί τυχαία πάνω στα μαρμαρωμένα πλέόν τρολλ και το διαπιστώνει. Απλά μας παρουσιάζεται έτσι γιατί η ίδια η ταινία αποτελεί αφήγηση του Μπίλμπο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Να φανταστώ σχύει το ίδιο λογικά για τους πέτρινους γίγαντες;
Panahs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλή η ταινία- δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ! Επιστροφή στον υπέροχο κόσμο της Μέσης Γης με περισσότερη ζωντάνια, χρώμα και τεχνική αρτιότητα, περισσότερο παραμυθένια αισθητική και έμφαση στη λεπτομέρεια κάποιων λιγότερο ίσως σημαντικών στιγμών, πράγμα που εξηγείται μάλλον λόγω του τεμαχισμού του βιβλίου σε 3 ταινίες, εντάσσοντας όμως τον θεατή καλύτερα στον κόσμο του. Δε γίνεται άλλωστε να περιμένεις 3 ώρες μακελειό, ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις με βιβλίο που περιγράφει έναν ολόκληρο κόσμο φαντασίας. Σε καμία περίπτωση δε συμφωνώ σε αυτό που λέει ο "Filmboy" (http://www.filmboy.gr/2012/12/review-hobbit-unexpected-journey.html) για "ανεπίτρεπτη προχειρότητα της ιστορίας". Η ιστορία μπορεί να μην έχει τόσο το βάθος και το σκοτάδι του Άρχοντα, λειτουργεί όμως μια χαρά για το ταξίδι των χαρακτήρων, χωρίς να υπολείπεται σε ουσία. Το 3D δεν είναι χάλια όπως λένε κάποιοι, είναι... "κανονικό" όπως και τα άλλα 3D που έχω δει, απλά μπορεί να κουράζει λίγο παραπάνω λόγω των γνωστών πανοραμικών μονοπλάνων του Jackson και των υποτίτλων που κάποιες φορές "προσπαθούν" να μπουν μπροστά από αντικείμενα που είναι ήδη έξω από την οθόνη. Έχει και το γνωστό μειονέκτημα της πιο σκοτεινής εικόνας λόγω των γυαλιών όπως πάντα. Δείτε το σε 3D και στα 48 καρέ το δευτερόλεπτο (το διπλάσιο από το κλασικό του κινηματογράφου) αν αντέχει... το κεφάλι σας και δε θεωρείτε ότι η πιο ομαλή κίνηση θα σας χαλάσει την κινηματογραφική αίσθηση (που δε συμβαίνει δηλαδή λόγω της επικής κινηματογράφισης). Άλλωστε μπορείτε να το ξαναδείτε στα 24 καρέ όταν βγει σε DVD, blueray κλπ. Αξίζει, είναι εμπειρία.
kirileman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλύτερη σκηνή της ταινίας το τραγούδι μαζεμένοι γύρω από το τζάκι, τίποτα άλλο! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα