Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρομερό το HFR. Λίγο στην αρχή μου φάνηκε περίεργο (λες και τα πράγματα κινούνταν σε γρήγορη κίνηση), αλλά μετά από λίγα λεπτά....

rainbow_out_the_eyes.jpgrainbow_out_the_eyes.jpgrainbow_out_the_eyes.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι θα γίνει ρε thresh, έλεος δυο γραμμές έγραψες, τι σε πληρώνουμε?

βασικά πες τπτ για το 3D σε σχέση με το avatar, δεν περιμένω να ξετρελαθώ με την ταινία

είναι ότι έγραψες στη φράση για τα 24fps ή αναφερόσουν περισσότερο στο framerate?

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο ήταν και σε 2d (δεν τρελάθηκα βέβαια), είναι ωραίο και μόνο να βλέπεις να οπτικοποιούνται πράγματα και λεπτομέρειες που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα. Θα αφήσω λίγες μέρες να περάσουν και θα το ξαναδώ σε 48 3d.

Δημοσ.

Μα το φρύδι του Σάουρον θα σκάσω! Μια βδομάδα σας λέω ότι θα παιχτεί σε 48fps, αλλά δεν πιστεύετε!!! :P

5wnew.jpg

αμα παω με δικα μου γυαλια,μπορω να πληρωσω 10,5?????

Δημοσ.

Το ειδα σε 48 κ δεν μου αρεσε, αφου οι κινησεις ηταν μη φυσιολογικες καπως σαν να παιζεις ταινια στο πισι με 1.5 ταχυτητα. Τα γραφικα ειναι απιστευτα κ το 3d ειναι κλασσης ανωτερο του αβαταρ. Η ταινια χρησιμοποιει τεχνολογια αιχμης σε επιπεδα computer vision , μεχρι και τριασδιαστεσωτριχες εχουν οι νανοι. Απλα απιστευτο γραφικα αλλα το 48 αρι μεξενερωσε. Θα το ω και σε απλο 3d για να εκφερω γνωμη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η ταινία ήταν καλή, αναπάντεχα καλή.

Φοβερό χιούμορ (ευχαριστηθήκαμε γέλιο), απίστευτη φωτογραφία/σκηνοθεσία και πολύ ωραίο δεμένο σενάριο. Με αυτή τη μορφή το "Hobbit" πράγματι μπορεί να αποδοθεί σε τρεις επιτυχημένες ταινίες.

Στα highlight η εισαγωγή με το Erebor, που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή (μάλλον ο κύριος λόγος που θα το ξαναδώ, αυτή τη φορά σε 3D),

και φυσικά ο Radagast όλα τα λεφτά :-D

Πάει πολύς καιρός που είχα να διασκεδάσω τόσο πολύ στο σινεμά.

Δημοσ.

Το είδα χθές σε 3D στο Kosmopolis σε δωρεάν προβολή που κέρδισα από διαγωνισμό. H ταινία ήταν φοβερή και ανυπομονώ για τη συνέχεια.

Τώρα για τα 48 frames ειδικά στην αρχή είχα θέμα. Η κίνηση φαινόταν χάλια αλλά έχω παρατηρήσει ότι στις 3D προβολές πάντα έχω πρόβλημα στην αρχή. Ίσως θέλει κάποια ώρα μέχρι να συνηθήσει το μάτι.

Και ένα tip - οποιος έχει δικά του 3D γυαλιά (polarized) ας τα φέρει μαζί του γιατί αυτά που έδιναν στο Kosmopolis ήταν α π α ρ α δ ε κ τ α - μου χάλασαν την ταινία!

• Moderators
Δημοσ.

γιατι δεν πετανε απο την αρχη εκει που θελουνε γαμω το μουνι της πεταλουδας?! :P

Γιατί τότε θα έριχναν το δαχτυλίδι στα πρώτα λεπτά και... oh wait, wrong movie/story (60 years earlier, άλλοι χαρακτήρες -πλην Gandalf- αλλά πάλι θα τέλειωνε γρήγορα). :P ;)

Μάλλον οι αετοί του Tolkien είναι πολύ ντίβες ή βάζουν τρελή ταρίφα στον Gandalf. :D

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

τι θα γίνει ρε thresh, έλεος δυο γραμμές έγραψες, τι σε πληρώνουμε?

βασικά πες τπτ για το 3D σε σχέση με το avatar, δεν περιμένω να ξετρελαθώ με την ταινία

είναι ότι έγραψες στη φράση για τα 24fps ή αναφερόσουν περισσότερο στο framerate?

το 3D ήταν μια χαρά, σε σύγκριση με το avatar δεν μπορώ να σου πω γιατί το 2ο έχει σβηστεί από τη μνήμη μου :P

για τα 24fps που έγραψα εννοούσα ότι προσωπικά δεν θα πλήρωνα παρά μόνο για την HFR 3D, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το 3D σε ταινίες, σπάει μπάλες...

Δημοσ.

^ έτσι, έτσι :)

επίσης thnx Aragorn Elessar

πάω να κλείσω εισητήρια, με ενδιαφέρει και η ταινία αλλά θέλω να δω κάποιες λεπτομέρειες στο 3D γιατί με ενδιαφέρει η τεχνολογία

Δημοσ.

γιατι δεν πετανε απο την αρχη εκει που θελουνε γαμω το μουνι της πεταλουδας?! :P

Γιατί θα τους κομμάτιαζε ο δράκος ξέρω γω; Υποτίθεται, επίσης, ότι πρέπει να πάνε στα μουλωχτά. Ομοίως και στο LOTR, σιγά μην έμπαιναν οι αετοί στη Μόρντορ να πετάξουν το δαχτυλίδι στο ηφαίστειο και να φύγουν σώοι, με όλο το στρατό από κάτω και όλα τα Νάζγκουλ να κάνουν βόλτες στον αέρα μέσα και έξω από αυτή. Μπόρεσαν και μπήκαν όταν η μάχη είχε κριθεί και ο στρατός του εχθρού αποδεκατιστεί, έτσι, τουλάχιστον το είδα εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

σημερα επιτελους θα το δω! να παω στο 3D η σε 2D? odeon talos στο ηρακλειο κρητης...απ οτι 3d εχω δει μονο το avatar αξιζε...

Και επισης τα γυαλια τους ειναι τερμα κουραστικα,ποσο μαλλον για τετοια διαρκεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...