bnvdarklord Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 12€? Τετάρτες με το what'up μπαινω στην 2D με το βαρετό 24fps με 4€ 1
akisk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Αν σκεφτείς ότι είναι 96 fps (48 για το κάθε μάτι), τελικά έχει καλύτερη αναλογία ευρώ ανα καρέ σε σχέση με το 24 fps με 4€. 5
polakis21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ενω διαβαζω σε πολλα reviews οτι η ταινια ειναι καλη, λενε ομως οτι η αισθηση των 48fps ειναι πολυ ασχημη και περιεργη. Ποια ειναι η άποψή σας; Αξιζει να την δουμε στα 48 ή θα ξενερωσουμε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 κινηματογραφικά άσχημη λογικά ναι, "τεχνολογικά" όμως όχι, αλλά έτσι κι αλλιώς θα την δω και σε 2D και σε 3D 48fps
gatokoritso Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μα πόσο ντουγάνια να είναι οι "επαγγελματίες" reviewers; Οι περισσότεροι δεν έχουν κάνει καν τον κόπο να διαβάσουν το βιβλίο και το συγκρίνουν με τον Άρχοντα. Δηλαδή έλεος,παιδικό(κατά βάσην)βιβλίο είναι,έχει και τραγούδια και γενικότερα ποιο ανάλαφρο κλίμα. Ο άλλος ο στόκος έγραψε ότι η σκηνή με τα Τρολ είναι filler του σκηνοθέτη για να γεμίσει την ταινία. αυτο ξαναπέστω!μερικοι γελιοι απλα δεν νιωθουν... και εγω δεν εχω αποφασίσει αν θα παω 48. θα περιμενω σχολια σας γιατι αν ειναι μουφα το εφε θα παω 2d που ειναι και ποιο φτηνα..
imitheos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Χωρίς να θέλω να γίνω συνωμοσιολόγος, οι επαγγελματίες reviewers λογικό να θάβουν το 48fps γιατί αλλιώς θα γλυκαθούμε και θα απαιτούμε να βγαίνουν όλες οι νέες παραγωγές σε 48fps
Ntinaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 θα παω μια φορα και μοναδικη να δω ταινια 48αρα 3d οχι τιποτα αλλο.αλλα ειναι και 3 ωρες τουλαχιστον να μη πεταξω 12 ευρω σε καμια ταινια μιαμισης ωρας! αν αργησω να ποσταρω κανα μηνα μαλλον τυφλωθηκα
oneofthem Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά plz ας απαντήσει κάποιος, διάβασα στο θέμα του tdkr ότι υπήρχε χοντρό πρόβλημα στις αίθουσες του kosmopolis με τον ήχο υπάρχει ακόμη? και αν ναι, μιλάμε για συγκεκριμένες αίθουσες και ποιες? ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 no idea, village ftw
sheik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Στο Meditteranean Cosmos στα Village υπηρχε οντως χοντρο θεμα στο Dark Knight. Δε θυμαμαι αριθμο αιθουσας, ηταν η "μεγαλη" παντως.
oneofthem Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 no idea, village ftw καλά village δεν ξαναπατάω, δεν ξέρω αν έχουν βελτιωθεί έχω να πάω χρόνια αλλά μου φτάνουν οι πρώτες εμπειρίες για να μείνω μακριά Στο Meditteranean Cosmos στα Village υπηρχε οντως χοντρο θεμα στο Dark Knight. Δε θυμαμαι αριθμο αιθουσας, ηταν η "μεγαλη" παντως. χμμ όπα και της village cosmos λέγεται, νόμιζα πως αναφέρονταν στο kosmopolisπάω να τσεκάρω μήπως απλά έχουμε μπερδευτεί αφού λες ότι τουλάχιστον σε αυτό της village υπήρχε όντως πρόβλημα, άντε να βρω τώρα σε 60 σελίδες που είναι edit:όντως δεν βλέπω αναφορά σε kosmopolis, μόνο cosmos άρα αναφέρεται στου village, οπότε άκυρο και thnx
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 στη VMax πάντως σήμερα ήταν μια χαρά Δυστυχώς 24fps 3D η προβολή, τα οποία δεν αξίζουν imho, αλλά δεν πειράζει για τσάμπα ok... δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε αλλά ούτε ότι ξετρελάθηκα, αναμενόμενο βέβαια μιας και το Hobbit ειδικά στην αρχή του είναι κάπως "βαρετό" σε σχέση με τα υπόλοιπα books του JRRT... κλασικά οι αλλαγές και προσθήκες έκαναν μπαμ...
Chrisxxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 κλασικά οι αλλαγές και προσθήκες έκαναν μπαμ... Δεν αντέξε ο *%#*&* #&* ε; Τουλαχιστον ήταν καλές προσθηκες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δεν αντέξε ο *%#*&* #&* ε; Τουλαχιστον ήταν καλές προσθηκες; θες spoilers? άνοιξε με δικιά σου ευθύνη... Ok προφανώς Orcrist/Glamdring δεν έλαμπαν σαν το Sting, αλλά ok τελείως minor αλλαγή που είχε και λογική μιας και ούτε στο lotr δεν έλαμπε ο Glamdring αλλά τουλάχιστον βλέπουμε το "story" τους... Η μεγάλη αλλαγή ήταν ο Azog που σκότωσε τον Thror, είχε πεθάνει (killed by Dain) πριν τα γεγονότα του Hobbit κι ο PJ τον βάζει στην ταινία αντί για τον γιο του Bolg (που είναι να εμφανιστεί στην 3η), με αποτέλεσμα να fillerιάζει άσχημα...το τι γίνεται στα "fillers" δεν το αναφέρω... Προφανώς υπάρχουν κι άλλες, αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ, η major τις κάλυψε απόλυτα
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Thresh ριξε ενα spoiler για το που τελειωνει η ταινια αν μπορεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα