Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν το σιγούρεψα. Στην πρεμιέρα θα έχει 48fps και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη!!!!!1

Απλά δεν ξεκίνησε η προπώληση για τα 48fps ακόμα.

Παγκράτι κ Βόλος δεν θα έχουν 48fps.

Διάβασα τις κριτικές για τα 48fps, έχω και εγώ τις επιφυλάξεις μου αλλά 1η προβολή θέλω να το δω σε αυτό το φορμάτ.

Δημοσ.

όποιος κέρδισε προσκλήσεις για την avant premiere να του καεί το blu ray...

Οποιος ήξερε ότι υπάρχουν προσκλήσεις για την avant premiere και δεν το είπε να του καουν 4 σκληροι δισκοι! :P

Δημοσ.

Εμένα κάτι μου λέει οτι στις πρώτες προβολές θα γίνεται χαμός απο φασαρία μέσα στις αίθουσες... Μάλλον θα την δώ κανα 2βδόμαδο μετά την πρώτη προβολή. Τόσα χρόνια το περίμενα, δεν νομίζω να πεθάνω για λίγο παραπάνω.

Επίσης εσείς που διαβάζεται reviews κτλ. πιστεύω χάνετε πάρα πολλά απο την γλύκα του να την δείς χωρίς καμία προκατάληψη. Εσυ μπορεί να την δείς στα 48fps και να την καταυχαριστσηθείς. Εγω ούτε trailer δεν έχω δεί και ούτε πρόκειται!!!

Κάτι τελευταίο, μάλλον θα την δώ αλλα παλαιά και αργότερα θα την ξαναδώ στα 48fps...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

έτσι κι αλλιώς 2 φορές θα την δω, μια σε 2D και μια σε 48fps 3D, το θέμα είναι με ποια σειρά :P

Δημοσ.

Εγώ γενικά προτιμώ να τα βλέπω σε VHS αλλά το συγκεκριμένο θα το δω σε απλό 2D.

εγώ σε ρώσικη cam version όπου κουνιέται η κάμερα, νομίζεις ότι έχει ομίχλη στην αίθουσα, σηκώνονται οι μπροστά από τον τύπο και είναι μεταγλωτισμένο στα γαλλικά με ρωσικά subs.... bonus είναι εάν μπει και κανένας στα μισά της ταινίας και σφαγιάσει την αίθουσα

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ γενικά προτιμώ να τα βλέπω σε VHS αλλά το συγκεκριμένο θα το δω σε απλό 2D.

εγώ σε ρώσικη cam version όπου κουνιέται η κάμερα, νομίζεις ότι έχει ομίχλη στην αίθουσα, σηκώνονται οι μπροστά από τον τύπο και είναι μεταγλωτισμένο στα γαλλικά με ρωσικά subs.... bonus είναι εάν μπει και κανένας στα μισά της ταινίας και σφαγιάσει την αίθουσα

χαχαχαχ :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μ'αρέσει που το δέσατε κόμπο ότι θα έρθει σε 48fps στο Village επειδή το βγάζει η αναζήτηση στη σελίδα τους. Δν πιστεύω ότι θα γίνει, αλλά αν το κάνουν θα πάω να το δω από περιέργεια.

Δημοσ.

Μ'αρέσει που το δέσατε κόμπο ότι θα έρθει σε 48fps στο Village επειδή το βγάζει η αναζήτηση στη σελίδα τους. Δν πιστεύω ότι θα γίνει, αλλά αν το κάνουν θα πάω να το δω από περιέργεια.

Μάλλον σε μένα πήγαινε αυτό. Αυτό που έγραψα το έγραψα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τα village ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...