Swimmer21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Εδω το πληρες Soundtrack (1:45') της ταινιας.. http://www.youtube.com/watch?v=CuBWqdSk_GA Και η τρελη μελωδια η οποια μου αρεσει εμενα προσωπικα και ειναι και στο trailer http://www.youtube.com/watch?v=qFIbWp3tq0c 2
SteelLord Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 καλα ενταξει ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΡΑΑΑ
ultrobyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Την περιμενω πως και πως,ηδη απο τα trailer ανατριχιαζω οπως λεει και ο φιλος παραπανω! Ελπιζω μονο να συνεχιστουν τα συναισθηματα που μας αφησε ο Αρχοντας τοσα χρονια τωρα... Howard Shore και Hans Zimmer ειναι εγγυηση για επικη μουσικη ταινιας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 2 βδομάδες ακόμα, υπομονή, το έχουμε! 1
PsyGreg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 κι ο καιρός έφτασε...πως πέρασαν τα χρόνια...
skiabox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ακόμα και στα trailers φαίνεται πολύ βαρετό.Καμία σχέση με τα Lotr 1, 2, 3. Και σίγουρα όχι για cinema.
D_N_A Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ακόμα και στα trailers φαίνεται πολύ βαρετό.Καμία σχέση με τα Lotr 1, 2, 3. Και σίγουρα όχι για cinema. Ουτε εμένα με έχει ψήσει πάντως. Δεν ξέρω, μπορεί να το έχω πάρει στραβά απο την αρχή
coffeex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Από τον ίδιο τον Peter Jackson https://www.youtube.com/watch?v=4vqyzHwnEiY :-D
skiabox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ουτε εμένα με έχει ψήσει πάντως. Δεν ξέρω, μπορεί να το έχω πάρει στραβά απο την αρχή Θα δούμε βέβαια και τις αναφορές των πρώτων που θα τη δουν μπας και έχει κρύψει πράγματα από το trailer. 1
PsyGreg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 άλλες εποχές τότε άλλες τώρα...άλλα vibes. τότε είχαμε κάτι πρωτότυπο κάτι φρέσκο.. τώρα γνωρίζουμε τι παίζει, γνωρίζουμε λίγο πολύ τι μας επιφυλλάσει, αλλά όσο να 'ναι δεν παύει να δείχνει ταινιάρα, χωρίς να συγκρίνεται με τα LOTR 1
Chrisxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 To LotR απο ενα σημειο και μετα, για μενα, δεν παρουσιαστηκε σωστα, το Χομπιτ εχει την δυνατοτητα να το ξεπεράσει, ειδικά στην τελευταια ταινία. Το κυριότερο ειναι αν αποφασισαν να το γυρισουν στο υφος του βιβλιου, που απευθύνεται σε πιο μικρές ηλικίες ή αν το γυρισαν σε πιο adult υφος.
CarbonFibre Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 H Cate Blanchett πάντως δήλωσε ότι δεν είναι τόσο για μικρά παιδιά οι ταινίες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ακόμα και στα trailers φαίνεται πολύ βαρετό.Καμία σχέση με τα Lotr 1, 2, 3. Και σίγουρα όχι για cinema. μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και συμφωνώ, δεν κάνει για σένα... Θα δούμε βέβαια και τις αναφορές των πρώτων που θα τη δουν μπας και έχει κρύψει πράγματα από το trailer. δύσκολα, όλη η ταινία εκεί είναι... 4
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Οι πρώτες αναφορές από το screening που έγινε χτες στην Νέα Ζηλανδία λένε πάντως ότι δεν υπήρχαν εκπλήξεις και ότι όποιος έχει δει το trailer έχει δει και τη ταινία. 2
ultrobyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχουν και αλλες θεωριες οπως την δικη μου,οτι απο την στιγμη που εχει να κανει με lotr με tolkien με peter jackson που εχει κανει και τις αλλες και ξερουμε το υφος (πως δεν πεσαμε σε κανα del torro που ακουγοταν) και κατα βαση ολο αυτο το συναισθημα που μου εχουν αφησει τα βιβλια και οι ταινιες θα το απολαυσω (ειδικα αφου προκειται περι τριλογιας again) στο επακρο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα