Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την περιμενω πως και πως,ηδη απο τα trailer ανατριχιαζω οπως λεει και ο φιλος παραπανω!

Ελπιζω μονο να συνεχιστουν τα συναισθηματα που μας αφησε ο Αρχοντας τοσα χρονια τωρα...

Howard Shore και Hans Zimmer ειναι εγγυηση για επικη μουσικη ταινιας :-D

Δημοσ.

Ακόμα και στα trailers φαίνεται πολύ βαρετό.Καμία σχέση με τα Lotr 1, 2, 3. Και σίγουρα όχι για cinema.

Ουτε εμένα με έχει ψήσει πάντως. Δεν ξέρω, μπορεί να το έχω πάρει στραβά απο την αρχή

Δημοσ.

Ουτε εμένα με έχει ψήσει πάντως. Δεν ξέρω, μπορεί να το έχω πάρει στραβά απο την αρχή

Θα δούμε βέβαια και τις αναφορές των πρώτων που θα τη δουν μπας και έχει κρύψει πράγματα από το trailer.

• Like 1
Δημοσ.

άλλες εποχές τότε άλλες τώρα...άλλα vibes. τότε είχαμε κάτι πρωτότυπο κάτι φρέσκο.. τώρα γνωρίζουμε τι παίζει, γνωρίζουμε λίγο πολύ τι μας επιφυλλάσει, αλλά όσο να 'ναι δεν παύει να δείχνει ταινιάρα, χωρίς να συγκρίνεται με τα LOTR

• Like 1
Δημοσ.

To LotR απο ενα σημειο και μετα, για μενα, δεν παρουσιαστηκε σωστα, το Χομπιτ εχει την δυνατοτητα να το ξεπεράσει, ειδικά στην τελευταια ταινία. Το κυριότερο ειναι αν αποφασισαν να το γυρισουν στο υφος του βιβλιου, που απευθύνεται σε πιο μικρές ηλικίες ή αν το γυρισαν σε πιο adult υφος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακόμα και στα trailers φαίνεται πολύ βαρετό.Καμία σχέση με τα Lotr 1, 2, 3. Και σίγουρα όχι για cinema.

μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και συμφωνώ, δεν κάνει για σένα...

Θα δούμε βέβαια και τις αναφορές των πρώτων που θα τη δουν μπας και έχει κρύψει πράγματα από το trailer.

δύσκολα, όλη η ταινία εκεί είναι...

• Like 4
Δημοσ.

Οι πρώτες αναφορές από το screening που έγινε χτες στην Νέα Ζηλανδία λένε πάντως ότι δεν υπήρχαν εκπλήξεις και ότι όποιος έχει δει το trailer έχει δει και τη ταινία.

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχουν και αλλες θεωριες οπως την δικη μου,οτι απο την στιγμη που εχει να κανει με lotr με tolkien με peter jackson που εχει κανει και τις αλλες και ξερουμε το υφος (πως δεν πεσαμε σε κανα del torro που ακουγοταν) και κατα βαση ολο αυτο το συναισθημα που μου εχουν αφησει τα βιβλια και οι ταινιες θα το απολαυσω (ειδικα αφου προκειται περι τριλογιας again) στο επακρο!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...