gatokoritso Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θυμηθεις και τις ταινιες του LoTR αλλά και στα βιβλία αυτός ειναι και ο τιτλος που δινει τελικά ο Φροντο στο βιβλίο που ξεκίνησε να γραφει ο Μπιλμπο σχετικά με τις περιπέτειες του και δεν μπορουσε να βρει τον καταλληλο τιτλο. καλα εχω καει.πρεπει να δω και να ξαναδιαβασω τα παντα μου φαινεται μια καλη επαναληψη πριν τη πρωτη ταινια θα ειναι οτι πρεπει! τι περίμενες να είναι? "Hobbit: The Battle of the Five Armies"? δεν θα με χαλαγε προσωπικα αφου ετσι και αλλιως λογικα δεν θα πανε τη μαχη στη τριτη ταινια? τεσπα ας ειναι οτι να ναι αρκει να βγουν καλες ταινιες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ε ναι, αλλά θα ήταν βαρβάτο spoiler ο τίτλος...
NoisePollution Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως ο τίτλος της δεύτερης The Hobbit: The Desolation of Smaug με ανατριχιάζει μόνο που τον ακούω. Ότι και να λέτε περί 378 σελίδων σε τρεις ταινίες κτλ εγώ πιστεύω πως 3 είναι καλύτερα από 2 και για την WarnerBros αλλά και για μας τους λιγούριδες lotr καμμένους .Επίσης δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που απογοητεύτηκε όταν άκουσε ότι θα γίνει τριλογία τελικά. Απλά να πω ότι δεν είχα ποτέ καμία επαφή με βιβλία είτε The Hobbit είτε LOTR και ότι κάψιμο έχω είναι απ'τις ταινίες LOTR. Ξέρω, ξέρω ντροπή μου! Θα γίνει και αυτό όμως. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
CarbonFibre Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει ειπωθεί από τον PJ ότι έχει πάρει υλικό για τις ταινίες εκτός απο το βιβλίο Hobbit και από επιπλέον υλικό που έχει γράψει ο Tolkien οπότε δεν είναι μόνο αυτές οι 378 σελίδες.
*nenya* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει ειπωθεί από τον PJ ότι έχει πάρει υλικό για τις ταινίες εκτός απο το βιβλίο Hobbit και από επιπλέον υλικό που έχει γράψει ο Tolkien οπότε δεν είναι μόνο αυτές οι 378 σελίδες. ΩΧ! Θα τα κάνει όλα αχταρμά δηλαδή; Φακ...θα μου καταστρέψει το βιβλίο των αγνών παιδικών/εφηβικών μου χρόνων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 λογικά από το Unfinished Tales, κλάιν...
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Unfinished Tales και τα Appendixes του Hobbit. Σε λιγο θα φτιαχνουν ταινιες απο τις περιληψεις στα back covers των βιβλιων.
6xXx6 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8s0AU3T6vJw&feature=g-all-u
KilliK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 αμααααν ο Peter Jackson ειναι ο νεος George Lucas. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 unimpressed... well και μέτρια να είναι θα πάω άνοιωθος να την δω... 2
thermo-sifounas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρα ειναι το τραιλερ. To Hobbit ειναι ενα βιβλιο για παιδια, με ελαφρο υφος και χιουμορ οποτε λαθος καποιος περιμενει επικουρα σαν το LoTR, ασε που η πρωτη ταινια δεν περιλαμβανει κανενα απο τα μεγαλα κομματια δρασης (Μιrkwood, Smaug,Battle of the Five Armies) οποτε ουσιαστικα το τραιλερ δεν εδειξε τιποτα καιριο σε οτι αφορα το στοιχειο περιπετειας και επους της ταινιας
Chrisxxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Λογικά θα το παει οπως το βιβλίο, στην αρχή θα υπάρχει χαλαρή διαθεση και σιγά σιγά θα σοβαρευει το πραγμα, ναι μεν το χομπιτ ξεκιναει σαν παραμυθάκι αλλά σιγουρα απο ενα σημείο και έπειτα μονο ετσι δεν μπορει να αντιμετωπιστεί. 2
hurin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Επομένως η 1η θα είναι εντελώς ξενέρωτη, μέχρι κανά 20λεπτο πριν το τέλος που θα μας αφήσει σύξυλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα