Προς το περιεχόμενο

The Hobbit (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα κακό το ότι και δω "έβαλε το χεράκι του", πολλές από τις "αυθαιρεσίες" του PJ στο LOTR ήταν εξαιρετικές και έδωσαν πόντους στις ταινίες. Το αποτέλεσμα θα δείξει.

Γενικά η κριτική είναι εύκολη, προσωπικά δε γουστάρω να το παίζω σκηνοθέτης και έξυπνος. Απλά τον ευχαριστώ!

Edit. Η μουσική του Shore θα το απογειώσει πάλι.

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γκαλαντριελ; Ριβεντελ; Παλι εβαλε το χερακι του ο PJ και ας ειναι ενα βιβλίο που θα γινει 2 ταινιες...

δυστυχως..

καλο παντως το τραιλερ και η ταινια σιγουρα θα μαμαει,αλλα ο PJ θα το εμπορευματοποιησει οσο μπορει.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα κακό το ότι και δω "έβαλε το χεράκι του", πολλές από τις "αυθαιρεσίες" του PJ στο LOTR ήταν εξαιρετικές και έδωσαν πόντους στις ταινίες. Το αποτέλεσμα θα δείξει.

Γενικά η κριτική είναι εύκολη, προσωπικά δε γουστάρω να το παίζω σκηνοθέτης και έξυπνος. Απλά τον ευχαριστώ!

Edit. Η μουσική του Shore θα το απογειώσει πάλι.

Δεν διαφωνώ ιδιαιτερα και ειδικά το Fellowship μου αρεσε πολύ, αλλά μετά κάπου ξεφυγε και πέρα από το οτι διασκευασε σε μεγάλο βαθμό την εξελιξη, προχώρησε στους χαρακτήρες και κατι που εμένα πειραξε ιδιαιτερα ήταν οι μαχες που ήταν μη ρεαλιστικές.

Παντως σεβαστηκε αρκετά τα βιβλία και έμεινε πιστός στην κεντρικη τους ιδεα, οπως και κρατησε ανεπαφο το χαρακτήρα των βασικών του ηρώων.

3 πραγματα με χαλασαν, οι Εντ και ο τρόπος που αποφασισαν να πολεμησουν, οι πολεμιστες της Γκοντορ που δεν εδειξε να σκοτώνουν ουτε 1 ορκ, ενταξει ειπαμε μπηκαν στην πολη αλλά βαλτους να αντισταθουν λίγο, ο Ντενεθορ και η εξοδος των 6 με τα αλογα στο Χελμς Ντηπ που εριξαν από ητ γεφυρα κανα 200 Ουρουκ Χαι...

• Super Moderators
Δημοσ.

Γκαλαντριελ; Ριβεντελ; Παλι εβαλε το χερακι του ο PJ και ας ειναι ενα βιβλίο που θα γινει 2 ταινιες...

σκηνές στο Rivendell υπάρχουν στο Hobbit, η εμφάνιση της Galadriel σε αυτό το χαλάει μόνο :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Εμένα με χάλαγε στο LOTR που είχε κάνει τον Gimli το comic relief και τον Ksekolas που τα έκανε όλα και συνέφερε. :P

ετοιμάσου για overdose...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

θέλω να δω αν θα παρουσιάσουν τον Glamdring και τον Orcrist μαζί με το Sting ή θα τους αφήσουν επειδή βαριόντουσαν να κάνουν τον Glamdring να λάμπει στο Lotr...

Δημοσ.

θέλω να δω αν θα παρουσιάσουν τον Glamdring και τον Orcrist μαζί με το Sting ή θα τους αφήσουν επειδή βαριόντουσαν να κάνουν τον Glamdring να λάμπει στο Lotr...

Σπαστικό, έ? Μα να μην δώσουν καμία σημασία σε όπλα και πανοπλίες στο LOTR!!! :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...