kleidokratwr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ε, σαν παιδί, να πω και γω τη λαμακία μου Draconian - The Cry of Silence - [Where Lovers Mourn #01]
Athena G Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αναμφίβολα κομμάτια της Janis Joplin όπως, Try και Ball and Chain. Η φωνή της μοναδική... Επίσης μου έρχεται στο μυαλό Savatage-Summer Rain.
-WISE- Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Linkin Park - Faint!!! ελα ρε τρελλε +1 απο μενα!! γενικα ολα των linkin!!:devil:
Lucretius Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Moya από Godspeed you! Black Emperor και Dash and blast από Yndi Halda
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ελα ρε τρελλε +1 απο μενα!! γενικα ολα των linkin!!:devil: Ωωωωω!Κι εγώ fan των Linkin! Αλλά τώρα θα πω το "The Grudge"-TOOL...απ'το 6:57 αρχίζει το μεγάλο ξέσπασμα με ένα "Ααα" απίστευτης διάρκειας!
kotsalo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Α ρε Lucretius,ακούς Godspeed ρε θεέ.Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που ακούει.Ωραίο το Moya,αν και το πρώτο cd τους που άκουσα ήταν το lift your skinny...
Emilie Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Τώρα που το ακούω angelica - anathema, far away - anathema, και άλλοι πολλοί anathema... dust and ivy - these monsters my friend of mysery - metallica, orion - metallica, one - metallica, και άλλοι πολλοί metallica... schism - tool, parabol - paarabola - tool, ticks and leeches - tool και άλλοι πολλοί tool...
-WISE- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 παντως τωρα που κατεβασα και ακουω the grudge κομματαρα!!!αν και δεν πολυσυμπαθω τους tool.
anterovgaltis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Slayer Raining Blood Tool 46 & 2 (το drum solo) Black sabbath die young Iron maiden Phantom of the opera αλλα δεν μου ερχονται τωρα... ειναι πολλα
Michalaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Λοιπόν παίδες, έχουμε και λέμε: (εννοείται ότι τα παρακάτω ακούγονται ΤΕΡΜΑ)... 1.Styles Of Beyond - Nine Thou (superstars remix) 2.Marsh Mallows - La Isla Bonita (ναι, αυτό που σκέφτεστε είναι, αλλά ακούστε το πρώτα και μετά μου λέτε... ) 3.System of a Down - BYOB (all time classic καφρίλα) 4.Skindred - Nobody (ουδέν σχόλιον, του τύπου του έχουν σκιστεί οι φωνητικές χορδές από το πολύ ουρλιαχτό!)
nemos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Pantera "Cemetery Gates" ...και όλα τα υπόλοιπά τους!
_hopelesscase_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Το απόλυτο post rock ξέσπασμα (ποστάδες, πάθετε ΤΗΝ πλάκα σας) Και μια κλασική κλιμάκωση που επίσης τα καρασπάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.