Προς το περιεχόμενο

3870ati VS 8800GT

panaathas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη οπως πολοι θα ξερετε παω για καρτα γραφικων και θελω να το ψαξω...

η ερωτηση ειναι η εξης ποιες οι διαφορες αυτων των 2:

Sapphire ΗD3870 512MB DDVI και TwinTech 8800 GT 512

Sapphire:209euro http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1044966

TwinTech:215euro http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1030353

Δημοσ.

για τα 6 ευρω αν θες επιδοσεις(μην φανταστεις και κανα 50%πανω αλλα ενα 10% τα βγαζει περιπυο παραπανω)αλλα ετσι θα εχεις σιντομα εξοδα για ορυλα και θα χτησεις στην ΔΕΗ 5-6 βηλες στην Εκαλη.

Συμπερασματα δικα σου.

3870:Υσηχη,μικρη καταναλωση,καλες επιδοσεις

8800γτ:Λιγο "τρακτερ",μεγαλη καταναλωση(σε σχεση με 3870 παντα),λιγο καλυτερες επιδοσεις απο την 3870

• Super Moderators
Δημοσ.
για τα 6 ευρω αν θες επιδοσεις(μην φανταστεις και κανα 50%πανω αλλα ενα 10% τα βγαζει περιπυο παραπανω)αλλα ετσι θα εχεις σιντομα εξοδα για ορυλα και θα χτησεις στην ΔΕΗ 5-6 βηλες στην Εκαλη.

Συμπερασματα δικα σου.

3870:Υσηχη,μικρη καταναλωση,καλες επιδοσεις

8800γτ:Λιγο "τρακτερ",μεγαλη καταναλωση(σε σχεση με 3870 παντα),λιγο καλυτερες επιδοσεις απο την 3870

gia thn akriveia 13-14% kalyteres epidoses M.O.

katanalwsh sxedon idia...8oryvos se idle sxedon idios...kai arketa meiwmenos se full sthn 2h ekdosh twn kartwn me megalytero fan...

mhn nomizeis se panw apo 50% speed to fan kai h 3870 kanei ARKETO 8oryvo...

panagia mou me thn paraplhroforhsh omws Sadman...dld autoi pou exoun 2900XT ti prepei na kanoun? na autoktonhsoun?

16034.png

apo anandtech

image006.png

apo tom's hardware

image004.png

ta vazw mono kai mono gia na deis ti mpourdes les...kai pws paraplhroforeis ton kosmo...

Δημοσ.

Μερικοί μου φαίνεται ή είναι βλάκες ή βαριούνται να διαβάσουν τα topic που έχουν ανοιχθεί εδώ και παντού....:mad:

Μέχρι και η κουτσή μαρία ξέρει πια οτι καλύτερη vga είναι η 8800gt>3870

• Super Moderators
Δημοσ.
Μερικοί μου φαίνεται ή είναι βλάκες ή βαριούνται να διαβάσουν τα topic που έχουν ανοιχθεί εδώ και παντού....:mad:

Μέχρι και η κουτσή μαρία ξέρει πια οτι καλύτερη vga είναι η 8800gt>3870

h apla trollaroun...

Δημοσ.

για 6 ευρω δεν υπαρχει θεμα,εκτος αν αφησει κανεις τη λογικη και περασει στο funboyσμο

γενικα ενω οι τιμες της 3850 ειναι εξαιρετικες η 3870 ειναι υπερβολικα κοντα στην 8800gt και δεν αξιζει τον κοπο.

Δημοσ.

βασικα,εγω θελω ομαλη ποιοτιτα σε παιχνιδια....τελικα παω για 3870 γιατι θελω ΗΣΥΧΙΑ!!!!εαν την βρω απο το πλαισιο....

Δημοσ.
παω για 3870 γιατι θελω ΗΣΥΧΙΑ
Εγω μιας και μενω κοντα στο αεροδρομια πηρα μια 8800GT....

Καλα πλακα κανεις?

Δημοσ.
βασικα,εγω θελω ομαλη ποιοτιτα σε παιχνιδια....τελικα παω για 3870 γιατι θελω ΗΣΥΧΙΑ!!!!εαν την βρω απο το πλαισιο....

νομίζω πως εμπιστεύεσαι λάθος γνώμες...:rolleyes:

Δημοσ.
Έχει πλάκα πάντως...

-Καλημέρα, το Α ή το Β είναι καλύτερο;

-Το Α...

-Ε, τότε θα πάρω το Β..!

-Εξαιρετική επιλογή...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...