Yperaspisths Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Αν μπορουσες να διαθεσεις 1000 ευρο θα σου προτεινα Ειζο ή την Νec ,αλλα με 500 ευρο ειναι ευκαιρια η HP
aldon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 θα προσπαθήσω να δω κάπου live την HP όντως η τιμή της έιναι πολύ καλή και όχι με tn panel!
rodin002 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Τόσο χάλια είναι το tn panel? Και εγω θελω να πάρω την T240hd για tv και για το ps3 και οχι για μονιτορ, λέτε να μην την πάρω;
zaico Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης 22-24’’ και συμφωνώ για την HP 2475w ( αν και ξεπερνά το budget μου . Για την Hp 2275w τι άποψη έχετε ? ( pva panel –αλλά με μεγάλο χρόνο απόκρισης) . Μήπως το Saturn έχει καμία από αυτές? Αλλιώς μάλλον θα πάω σε κάποια από τις γνωστές ΤΝ 22αρες Samsung ( 2253,T220..) Βασικά την θέλω για γενική χρήση ,εργασία γραφείου μετά την δουλειά ( κείμενα,browsing ) άρα να είναι ξεκούραστη στο μάτι , games ( κυρίως strategy ).
Yperaspisths Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Τόσο χάλια είναι το tn panel? Και εγω θελω να πάρω την T240hd για tv και για το ps3 και οχι για μονιτορ, λέτε να μην την πάρω; Αν στα χρωματα ειναι μουφα οι οθονες με ΤΝ πανελ,στις γωνιες θεασεις ειναι για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο. ΜΗΝ ΔΙΑΝΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΝ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Σου δινω ενα απλο παραδειγμα για να καταλαβεις. Ξαπλωνεις στο κρεβατι σου να παιξεις metal gear solid 4. Το μονο που θα βλεπεις ειναι κατι ξεθωριασμενα χρωματα. ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ
Arxidamos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παίδες... Βρίσκομαι στο ίδιο δίλλημα με τον aldon... Είμαι ανάμεσα στην Τ240 και στην 2493 ... Επίσης και εγώ δίνω μέχρι 400ε, παραπάνω δεν το βλέπω όμως... Για πείτε γνώμες
aldon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 απο το e-shop την εβγαλαν την τ240! τους τελείωσε???
gilardino Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 παιδια μηπως ξερει κανεις στα ποσα καμμενα pixel δινει εγγυηση η dell;μιλαω για 24αρα οθονη...
Whiteyez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 παιδια μηπως ξερει κανεις στα ποσα καμμενα pixel δινει εγγυηση η dell;μιλαω για 24αρα οθονη... 0 δίνει..στο 1 pixel δλδ στην αλλάζει..
aliakas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 τελικά παράγγειλα απ' έξω 24αρι monitor https://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-028-NE γύρω στο 500αρι θα μου έρθει με μεταφορικά (η αγορά είναι συμφέρουσα λόγω της ισοτιμίας μεταξύ λίρας-ευρώ αλλιώς ...@/\@) και απ' ότι λένε προκιτε για πολύ καλό monitor 4-8 μέρες λέει η μεταφορική για ελλαδα και άκουσον-άκουσον έχει και live tracking του δέματος woot ... άντε να δούμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 άξιος, καλορίζικη
aliakas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 tnx αλλά κάτσε να την δούμε πρώτα σε 2 μέρες πιστεύω να έχει έρθει απ ότι βλέπω έχει φτάσει Βουλγαρία έχω το αθάνατο 19αρι crt της samsung ελπίζω να μην μου κακοφανει
swiftech Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 αργει λιγο αλλα φτανει εμενα εκανε 8 ημερες να ρθει με την dpd απο το overclockers αλλα αψογοι σε ολα οι Αγγλοι
harrysvr Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μου ήρθε κι εμένα η nec και όπως είπαν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ στο φόρουμ του OC (τους παρουσίαζε καμμένα pixel), έχει κι εμένα ένα κόκκινο/μπλέ σε μαύρο φόντο, σε μπλέ φόντο είναι ψιλοάσπρο, τέσπα, για μένα που σπάνια τη χρησιμοποιώ σε παιχνίδια και ταινίες δε με ενοχλεί και πολύ αλλά αν σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε γι αυτούς τους λόγους ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ την... Απλά μπήτε στο φόρουμ του OC.
gilardino Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 επανερχομαι...πηρα την dell s2409w η οποια ειχε ενα καμμενο πιξελ...πηρα τηλ στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι την αλλαζουν στα 5 καμμενα πιξελ...καποια παιδια μου παν οτι οι dell εχουν εγγυση για 0 καμμενα πιξελ...τι ισχυει τελικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.